.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 166

Тема: Пари

Пари

По колко лева харчите на ден и за какво ..?

Около 2 лева харча, панякога и по малко. За дъвки и списания основно.

Различно..
    Желязна Девица

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Зависи....да речем по около 5 лева,защото си купувам и цигари,а иначе ако излизам някъде са доста повече

На мен ми дават джобни пари за цялата седмица.Така че ако днес си позволя да изхарча повече, утре може даже и да не изляза.Средно между левче(ако не ходя на кафе)за закуска на училище, и около 2-3 ако сме на кафе и после решим да хапнем някъде.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ми наще ми дават 25 лв от понеделник до петък....В сряда немам нищо
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    различно..наще ми дават за седмица..и се опитвам да се ограничавам, но не мога..във сряда оставам със жълти стотинки .. ужасно е. За това понякога си взимам от вкъщи само 1-2 лева..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    различно..наще ми дават за седмица..и се опитвам да се ограничавам, но не мога..във сряда оставам със жълти стотинки .. ужасно е. За това понякога си взимам от вкъщи само 1-2 лева..
    и аз за това говорех
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Ами зависи дали закусвам на училище, дали излизам. Купувам си дъвки почти всеки ден, ако има и храна стават общо 1.50 някъде.

Оффф аз пък нашите не мога да ги накарам да ми дадат парите за цялата седмица,защото за 1 ден могат да заминат А иначе сутрин ми дават 5 лв. за даскало Купувам си нещо за ядене,поне 2 минерални води,голямото междучасие на кафе...и заминават После вечер пак ми дават 5-10 лв. зависи къде ще ходя А през почивните дни естествено малко повече Все пак на диско с 10 лв. е малко трудно

He}|{Ha_Dpo|`a da ti imam roditelite

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Зависи... всеки ден различно, тъй като ходя и на уроци, и на центъра, ако ми се разхожда, различно, но колкото съм поискала, дали са ми.

Ако ще ходя само на даскало, а след това ще изляза да мятам, 3-4-5 си ми стигат. (:

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    При мен не повече от 2-3 лева,е,ако имам късмет-може и 5
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ми понякога ми дават за цялата седмица около 20-30 лв.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Различнооо
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Враца
    Еми понякога мога да не изхарча нищо, а понякога мога по 2-3лв. на ден... а понякога и много повече
    еlsy

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами някъде около 5 лв на ден, но зависи, ако имам да купувам нещо разбира се повече...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Еми понякога мога да не изхарча нищо, а понякога мога по 2-3лв. на ден... а понякога и много повече

+1

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от indecent
    He}|{Ha_Dpo|`a da ti imam roditelite
    ХаХаХа не го чувам за първи път,но все пак не забравяй,че парите не са всичко

Град
    Испания
    Различно...понякога дори не харча.Но най-основно за цигари и кафета...това е Пестеливо момиче съм

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Оффф аз пък нашите не мога да ги накарам да ми дадат парите за цялата седмица,защото за 1 ден могат да заминат А иначе сутрин ми дават 5 лв. за даскало Купувам си нещо за ядене,поне 2 минерални води,голямото междучасие на кафе...и заминават После вечер пак ми дават 5-10 лв. зависи къде ще ходя А през почивните дни естествено малко повече Все пак на диско с 10 лв. е малко трудно
    Почти същата работа,ако не ми дават за цялата седмица.

От както станах на 17 си харчех каквото аз си изкарам.Та като си бъркаш в собствения джоб е някак по-различно и съм се стараела да харча възможно най-малко.Достаа ограничения падаха..какво да се прави
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    От както станах на 17 си харчех каквото аз си изкарам.Та като си бъркаш в собствения джоб е някак по-различно и съм се стараела да харча възможно най-малко.Достаа ограничения падаха..какво да се прави
    С ограничения не се става човек,а изруд...Аз така все са ме ограничавали докато не започнах сам да се ограничавам.После ми писна
    Парите са за харчене,а когато ги нямаш мисълта как да ги изкараш не те оставя на мира.Подминаваш с лека ръка малките неща,които те правят щастлив,мислиш само за пари,не ти пука за никой и нищо,защото парите са в центъра на света и знаеш,че всеки иска да те прецака и да ти ги вземе.Като нищо да кривнеш и от правия път заради алчност и за да видиш какво е да имаш това което никога не си имал.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    ... Some happy place ...
    Emi prez sedmicata poluchavam max 10 kinta ot ponedelnik do petuk .... a prez subota i nedelq imam nqkude kum 30 leva ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Ами някъде около 5 лв на ден, но зависи, ако имам да купувам нещо разбира се повече...
    Същата работа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си