Около 2 лева харча, панякога и по малко. За дъвки и списания основно.![]()
Различно..
Желязна Девица
Зависи....да речем по около 5 лева,защото си купувам и цигари,а иначе ако излизам някъде са доста повече
На мен ми дават джобни пари за цялата седмица.Така че ако днес си позволя да изхарча повече, утре може даже и да не изляза.Средно между левче(ако не ходя на кафе)за закуска на училище, и около 2-3 ако сме на кафе и после решим да хапнем някъде.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ми наще ми дават 25 лв от понеделник до петък....В сряда немам нищо![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
и аз за това говорехПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ами зависи дали закусвам на училище, дали излизам. Купувам си дъвки почти всеки ден, ако има и храна стават общо 1.50 някъде.
Оффф аз пък нашите не мога да ги накарам да ми дадат парите за цялата седмица,защото за 1 ден могат да заминатА иначе сутрин ми дават 5 лв. за даскало Купувам си нещо за ядене,поне 2 минерални води,голямото междучасие на кафе...и заминават
После вечер пак ми дават 5-10 лв. зависи къде ще ходя
А през почивните дни естествено малко повече
Все пак на диско с 10 лв. е малко трудно
![]()
Зависи... всеки ден различно, тъй като ходя и на уроци, и на центъра, ако ми се разхожда, различно, но колкото съм поискала, дали са ми.
Ако ще ходя само на даскало, а след това ще изляза да мятам, 3-4-5 си ми стигат. (:
При мен не повече от 2-3 лева,е,ако имам късмет-може и 5
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ми понякога ми дават за цялата седмица около 20-30 лв.
Различнооо
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Еми понякога мога да не изхарча нищо, а понякога мога по 2-3лв. на ден... а понякога и много повече![]()
еlsy![]()
Ами някъде около 5 лв на ден, но зависи, ако имам да купувам нещо разбира се повече...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от nicolepcd
+1![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Различно...понякога дори не харча.Но най-основно за цигари и кафета...това еПестеливо момиче съм
![]()
![]()
![]()
Почти същата работа,ако не ми дават за цялата седмица.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
От както станах на 17 си харчех каквото аз си изкарам.Та като си бъркаш в собствения джоб е някак по-различно и съм се стараела да харча възможно най-малко.Достаа ограничения падаха..какво да се прави
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
С ограничения не се става човек,а изруд...Аз така все са ме ограничавали докато не започнах сам да се ограничавам.После ми писнаПървоначално написано от tuka6na
Парите са за харчене,а когато ги нямаш мисълта как да ги изкараш не те оставя на мира.Подминаваш с лека ръка малките неща,които те правят щастлив,мислиш само за пари,не ти пука за никой и нищо,защото парите са в центъра на света и знаеш,че всеки иска да те прецака и да ти ги вземе.Като нищо да кривнеш и от правия път заради алчност и за да видиш какво е да имаш това което никога не си имал.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Emi prez sedmicata poluchavam max 10 kinta ot ponedelnik do petuk .... a prez subota i nedelq imam nqkude kum 30 leva ...![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Същата работа!Първоначално написано от st1ka
![]()