мии към 3-4 ама ако излизам някъде на кафе към 10
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Зависи!Някой път нищо, друг - 10 лв![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Като ви слушам какви пари харчите, се чудя как оцелявам с 20 лева на седмица, които трябва да покриват и всевъзможните ми хобита(т.е. плащам по около 10-12 лева седмично за трнировки и уроци) та значи излиза, че харча по-малко от 2 лева на ден и О, Боже, свтът не се е сринал отгоре ми.
PROUD MEMBER OF THE PACK
и аз съм така ... само дето като ги изхарча отивам при бабчето и почвам "бабче мн те обичкам ще ми дадеш ли някое левче" и тя жената кво да прави дава значи някъде за седмица харча около 50 кинтаПървоначално написано от XceSS
ami na den har4a okolo 3 leva za6toto cql den sum na u4ili6te![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Наще дават по 4 лева на ден ... стигат ми![]()
освен да кажа ,че съжелявам за теб,няма какво друго да направя.А и като се замислиш,нямаше как да не се ограничавам малко или много,след като на 17 работех и учех.Първоначално написано от vamp
За харчене са парите разбира се...ако ги имаш обаче.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Харча колкото ми трябват. Издържам се сама и е така от доста години![]()
Начи при мене преди беше 10 лв за седмицата иначе аз си исках допълнително тате дай 2 лв дате дай 5 лв ама не прекалвяма те дават ама аз виждам кога има и кога нема ! също аз пестя и събирам не харча секи ден харча в семицата веднъц квото ми треб го имам не харча за дреби неа не пуша и не ходя по барове ходя на фитнес нйа мн 2 3 лв за яден да дам ако не миса яде само тва в нас
ама ташак е нема пари в тва време .. петъка обикновенно нали на диско се пускам срам не срам с 10 лв каот най мн харча 5 6 лв
4 и 12т. от правилата
nqmam nikakva predstava,obiknoveno otivat vse za drehi i kozmetika,po kafeta
Ами зависи, но по принцип ми дават около 2 лева за закуска (в даскало, разбира се), а ако излизам някъде ми дават отделно! :P
За ядене само и за кафета, всеки ден различно, в тоя скъп град не по малко от 5 лв на ден, като 7 часа от деня съм на работа![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
пфф наще ми дават по 5 лв на седмица само за даскалоПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
ии понякога в събота по 2/3 за кафе
абе ужасно е но така съм научена от малка ии много много не им рева за пари
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
зависи 5-10 лева на ден ми дават обаче з като играя комар и доста често се издържам сам за няколко седмици
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Zavisi,ako ne hodq po kafeta,a samo po rabota okolo 6 evro,za coca-cola i cigari.
alo nashta.... za kvi cigari govorish ?? az nz koi pisa v edna tema :Мърла...кой знай сигурно организма ти още не се е развил напълно,тръгнаа да ми пуши,че и тема прави за това.Много ли си важна?Бас хващам,че изглеждаш адски смешно отстрани,обедена съм.Винаги,когато видя някой малка пикла с цигарата в ръка,която се мисли,че изглежда адски секси,започвам да изпитвам съжаление...И ти си една от тях. male na mn vajna neshto se praish shte davash akul na drugite puk chak i gi obijdaПървоначално написано от kPuCkA
q se vij sebe si puk togava se pravi na zagrijena domakinq
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Зависи....Аз попринцип съм много пестелива. А пък на ден харча 1-2 лв. Повече не ми трябват. Ужасно стисната съм станала.....
Ами миналата година харчех по 2-3 лв. Тая година сам с колица( 20лв за газ на седмица) и ако заслужа, получавам по 10 на ден , от които си пестя. накрая на месеца има няма 200 лв и си накупувам каквото харесам. Събота и неделя ако има излизане 20 лв ми стигат за кафета и диско, защото не пуша и не пия.
Налага се много често да права салати ,скари,пици , кося тревата пазаря ,ходя да плащам сметки![]()
КАто ме..мързи и не свърша нещо,ако е важно - наказан с 20ст и пеша до даскало![]()
![]()
ROCK will save the world
Mи различно. Акон ходя ная даскало най-много 3 лв,но ако излизам около 50-60 или 100 лв.
На мен ми дават пари за цял месецнз защо ама е малко кофти...дават ми по 100 лева на месец и не се занимават повече...естествено 1 седмица преди да ми дадут карам само на жълти стотинки..
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
2 лева на ден ми стигат..За едно Bounty, една дъвка и едни желирани бонбони![]()
Колко познато, и аз съм такаПървоначално написано от nefchi_bs
Само, че на мен ми дават по 150, понеже харча доста и за път.. И обикновенно не си давам парите за храна, ами още в началото на месеца си купувам дрехи, обувки, козметика или изобщо от квото имам нужда и до края на месеца карам с около 10 лева..
![]()