.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 166

Тема: Пари

мии към 3-4 ама ако излизам някъде на кафе към 10
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Зависи!Някой път нищо, друг - 10 лв
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Тапая, Кирибати
    Като ви слушам какви пари харчите, се чудя как оцелявам с 20 лева на седмица, които трябва да покриват и всевъзможните ми хобита(т.е. плащам по около 10-12 лева седмично за трнировки и уроци) та значи излиза, че харча по-малко от 2 лева на ден и О, Боже, свтът не се е сринал отгоре ми.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Ми наще ми дават 25 лв от понеделник до петък....В сряда немам нищо
    и аз съм така ... само дето като ги изхарча отивам при бабчето и почвам "бабче мн те обичкам ще ми дадеш ли някое левче" и тя жената кво да прави дава значи някъде за седмица харча около 50 кинта

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ami na den har4a okolo 3 leva za6toto cql den sum na u4ili6te

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Наще дават по 4 лева на ден ... стигат ми

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    От както станах на 17 си харчех каквото аз си изкарам.Та като си бъркаш в собствения джоб е някак по-различно и съм се стараела да харча възможно най-малко.Достаа ограничения падаха..какво да се прави
    С ограничения не се става човек,а изруд...Аз така все са ме ограничавали докато не започнах сам да се ограничавам.После ми писна
    Парите са за харчене,а когато ги нямаш мисълта как да ги изкараш не те оставя на мира.Подминаваш с лека ръка малките неща,които те правят щастлив,мислиш само за пари,не ти пука за никой и нищо,защото парите са в центъра на света и знаеш,че всеки иска да те прецака и да ти ги вземе.Като нищо да кривнеш и от правия път заради алчност и за да видиш какво е да имаш това което никога не си имал.
    освен да кажа ,че съжелявам за теб,няма какво друго да направя.А и като се замислиш,нямаше как да не се ограничавам малко или много,след като на 17 работех и учех. За харчене са парите разбира се...ако ги имаш обаче.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Харча колкото ми трябват. Издържам се сама и е така от доста години

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Начи при мене преди беше 10 лв за седмицата иначе аз си исках допълнително тате дай 2 лв дате дай 5 лв ама не прекалвяма те дават ама аз виждам кога има и кога нема ! също аз пестя и събирам не харча секи ден харча в семицата веднъц квото ми треб го имам не харча за дреби неа не пуша и не ходя по барове ходя на фитнес нйа мн 2 3 лв за яден да дам ако не миса яде само тва в нас

ама ташак е нема пари в тва време .. петъка обикновенно нали на диско се пускам срам не срам с 10 лв каот най мн харча 5 6 лв
    4 и 12т. от правилата

nqmam nikakva predstava,obiknoveno otivat vse za drehi i kozmetika,po kafeta

Град
    някъде там...
    Ами зависи, но по принцип ми дават около 2 лева за закуска (в даскало, разбира се), а ако излизам някъде ми дават отделно! :P

За ядене само и за кафета, всеки ден различно, в тоя скъп град не по малко от 5 лв на ден, като 7 часа от деня съм на работа
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

ми аз около 2 лева

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Оффф аз пък нашите не мога да ги накарам да ми дадат парите за цялата седмица,защото за 1 ден могат да заминат А иначе сутрин ми дават 5 лв. за даскало Купувам си нещо за ядене,поне 2 минерални води,голямото междучасие на кафе...и заминават После вечер пак ми дават 5-10 лв. зависи къде ще ходя А през почивните дни естествено малко повече Все пак на диско с 10 лв. е малко трудно
    пфф наще ми дават по 5 лв на седмица само за даскало ии понякога в събота по 2/3 за кафе абе ужасно е но така съм научена от малка ии много много не им рева за пари
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Враца
    зависи 5-10 лева на ден ми дават обаче з като играя комар и доста често се издържам сам за няколко седмици
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Zavisi,ako ne hodq po kafeta,a samo po rabota okolo 6 evro,za coca-cola i cigari.

Не харча,слагам в касата

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Зависи....да речем по около 5 лева,защото си купувам и цигари,а иначе ако излизам някъде са доста повече
    alo nashta.... za kvi cigari govorish ?? az nz koi pisa v edna tema :Мърла...кой знай сигурно организма ти още не се е развил напълно,тръгнаа да ми пуши,че и тема прави за това.Много ли си важна?Бас хващам,че изглеждаш адски смешно отстрани,обедена съм.Винаги,когато видя някой малка пикла с цигарата в ръка,която се мисли,че изглежда адски секси,започвам да изпитвам съжаление...И ти си една от тях. male na mn vajna neshto se praish shte davash akul na drugite puk chak i gi obijda q se vij sebe si puk togava se pravi na zagrijena domakinq
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен
    Зависи....Аз попринцип съм много пестелива. А пък на ден харча 1-2 лв. Повече не ми трябват. Ужасно стисната съм станала.....

Град
    Plovdiv, Gangsta Paradise
    Ами миналата година харчех по 2-3 лв. Тая година сам с колица( 20лв за газ на седмица) и ако заслужа, получавам по 10 на ден , от които си пестя. накрая на месеца има няма 200 лв и си накупувам каквото харесам. Събота и неделя ако има излизане 20 лв ми стигат за кафета и диско, защото не пуша и не пия.
    Налага се много често да права салати ,скари,пици , кося тревата пазаря ,ходя да плащам сметки
    КАто ме..мързи и не свърша нещо,ако е важно - наказан с 20ст и пеша до даскало
    ROCK will save the world

Град
    Where streets have no name
    Mи различно. Акон ходя ная даскало най-много 3 лв,но ако излизам около 50-60 или 100 лв.

Град
    In the middle of Nowhere
    На мен ми дават пари за цял месец нз защо ама е малко кофти...дават ми по 100 лева на месец и не се занимават повече...естествено 1 седмица преди да ми дадут карам само на жълти стотинки..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    холандияя
    2 лева на ден ми стигат..За едно Bounty, една дъвка и едни желирани бонбони

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    На мен ми дават пари за цял месец нз защо ама е малко кофти...дават ми по 100 лева на месец и не се занимават повече...естествено 1 седмица преди да ми дадут карам само на жълти стотинки..
    Колко познато, и аз съм така Само, че на мен ми дават по 150, понеже харча доста и за път.. И обикновенно не си давам парите за храна, ами още в началото на месеца си купувам дрехи, обувки, козметика или изобщо от квото имам нужда и до края на месеца карам с около 10 лева..

Голям фен Аватара на Chery
    Ми към 2 лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си