По около 10.За кафе,ядене,лични нужди
Аз понеже съм по цял ден на даскало и 8-9 лв. си харча...макар и за глупости ...
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Dokato bqh v Balgariq uchenik, na den sam harchel nai-mnogo do 5 lv. Po razlichni pri4ini (pestene, drebni raboti) vinagi sam izmal lichno moi spestqvaniq cash v nas, varirashti ot 700 do 1100 lv 9spored slu4aq). Kogato sa mi trqbvali pari (partita, diskoteki, nqkoq nova dreha), sam vzemal ot tezi rezervi. Sled tova vazstanovqvam vzetata suma i taka vinagi sam imal v nalichnost pari. Ala nikoga ne sam se vpuskal v har4laci kato nqkoi hora, koito kato po4uvstvat pari v djoba, gi zasarbqvat racete mnogo.
Sega v 4ujbina imam vazmojnostta da se izdarjam sam i do golqma stepen da sam nezavisim ot nashite.
Τώρα είμαι καλά.
Razlichno...zavisi kakvo mi se qde,kakvo shte si kupq..ponqkoga hodq s 5 leva i vsichkite gi harcha,a drug pat kato sam hodila s dva leva,daje sa mi i hartisvali![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
И при мен е такаПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
зависи ... ама във вси4ки слу4аи са пове4е от 5 лева ... дъъъъъъъфкиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Различно
Зависи дали майка ми ше ми даде или баща ми.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Харча пари за цигари, ако нямам, за кафе, за дъвки и други такива глупости всеки път различно, но около 7-8лв. ми стигат.
Everything happens for a reason..
8-9 лв.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
мога и 20 да похарча днеска.. зависи от много неща... кат имам пари харча за всичко.. не се ограничавам, кат нямам си седа в нас ;d
po 5 na den har4a miii za zakuska,za pit bull i ei takiva prostotii![]()
Първоначално написано от comics
Ми аз зимата не харча много по 3-4 лева ми стигат а лятото ми дават по 10 до 50 лева на ден
аз по едно време като тресках яко еврофутбола и харчех огромни количества париа сега кат не играя толко еврофутбол харча пари за манджа
пари за вода пари за гаджето и тва е
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
emi kat gleam sa 4udq az kak jiveq s 10 lv na sedmica bez djobni v sabota i nedelq pri polojenie 4e si kupuvam pone 1 vau4er na sedmica ot 5 lv 2 lv za hai klub i blqsak vseki mesec davam 2 i 45 za joy + si4kite mi prostotiii t.e. kozmetika vednaj na 1 i polovina meseca i po4ti ne qm v daskalo da sa 4udih kak ne sam puknala ot glad
зависи от 2-20 лева ми дават примерно ако ми дадат 10-15 казват за днеска и утре а ако хода да играя карти под 10 лева не стигат
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
по 5 лв ми стигат.. цигари ,две кафета и .. нещо да хапнащо годе се оправям
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Зависи колко ми дадат, толкова. Мога и много, мога и нищо![]()
razli4no davkispisaniq kafe
(sun)~{}*
По принцип не харча
Но в себе си имам винаги пари
Когато ми затрябват за кефе мафе ...
Нещо ако ми трябва да имам
Та то това в днешно време си е изкуство да не харчиш пари като имаш и са в джоба ти![]()
Еми да... лесно е родителите да ти дават париАз на ден харча различно, но предимно 2-5 лева... ако не изникне нещо изненадващо де.
еми за ядене и за цигари и кафе
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
На ден си взимам от 2.00 лв до 3.50лв ! Тези пари свършват разбира се и вечерта като изляза взимам още толкова,за съжеление не мога да спестявам ,а трябва толкова неща да си купувам където майка няма да ми даде пари за мойте ,,простотий''.Надявам се да спестя нещо в най-скоро време!
През почивните взимам 2 лв максумум 2.50! Ако излизам на центъра взимам 5 лв ,но рядко ходя на центъра! Еми това е
!
Първоначално написано от ScionOfStorm