ми различно ... някаде по 2 - 3 лева
но ако трябва да си купя нещо смислено или да излезна с приятели ми дават повече !![]()
Различно.Някой път нищо не харча,някой път по 10лв ..за деня,много различно.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Na den dolu-gore okolo 4- 5leva, no ponqkoga i pove4e.
Na decha okolo 1lv za daskalo .. . puk sega lqtoto harcha okolo 3-4 lv ako izlizam,za reis,za piene,i za hapvane mi stigat) I se starai ne vseki den da izlizam za da ne oshtetqvam nashte
)
~Remember,remember...25th of November~
Мале, как успявате да похарчите толкова малко пари? Аз все се опитвам да се въздържам, ама харча по най-малко 10 лева на ден...
Което определено знам, че не е хубаво, ама... И все си викам, че ще похарча само 3-4 лева и другите ще ги спестя и никога не успявам![]()
Средния ми харч на ден през учебно време е около 2-3 лева.
Мога да изкарам и без пари.
Харча минималното възможно, защото събирам пари за обективи, кецове и т.н.
Различно но се вписвам до 5лева на ден...Понякога и 10![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
През седмицата варира от 5 до 10 лв... Събота и неделя по 5...
Искам да добавя , че колкото и да ти дават , те все някога , ще започнaT , да не ти стигат....Преди бях с 2лв се оправях , като взеха да дават по 5лв виках си ебаа ти кефа , а сега се оплаквам ,че не ми стигат!!!![]()
Нямам критерий по колко да харча на ден...Мога да изхарча 0.20ст,а мога да изхарча и 20лв...Зависи от деня,от настроението на мама и от паричните средства![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Обичам да имам поне 50 лева в мене си, защото не се знае дали няма да ми потрябват за нещо.
Различно, има дни, в които харча по левче има и дни, в които харча 20лв.
Различно
Ъъъмм харча за нещо сладинкооо
![]()
![]()
и за други глупости
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
4е какво им е !!?!?!Първоначално написано от indecent
моите са същите само дет на дискотеки не ходя щот ми е тъпо ... ама по кафета ..![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Като ходех на училище им исках по 2 лв.,като излизах после още 2..Абе харчех по 5-6 лв. на ден.Сега харча някъде 7-10 лв. като излизам.Излизам от сутринта и до 22 не се връщам .Аз общо взето не искам от нашите пари,а си харча парите от баба и дядо. Харча си най-често парите за нещо за хапване,кафета,дъвки,соков и минерални води,гланцове...
Понякога не харча дори щото като идем на кафе или някъде искат мноо да ме черпят аз не обичам така ама...иначе към 4,5 лева на ден харча![]()
Различно ,като излизам навън ми дават по 2-3 ,а иначе за центара ако съм си харесала нещо по 20-30 :P
+ 1Първоначално написано от chocolate`kiss
И аз тва се чудяПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Той дядо ми вече, ми дава по 20 лева като му кажа дай ми некви пари, а те завиждат за 5 лева?ОМГ..![]()
Зависи къде ходя, ако е на някое заведение от 5 до 10 лв..ако просто да излезна с приятели до 5 лв ..Когато отиваме за дрехи - различно..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Винаги различно. Зависи къде ходя - дали на училище, на кафе, по магазините.
попринцип по 3 лв на ден.......ама ако имам повече пари както вчера 20 лв отидаха само по кафетата само![]()
![]()