- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ниска съм
На 17 и половина съм/момиче и съм висока 1.58 :Д Въпросът ми е,дали е късно да се запиша на плуване или няма смисъл,няма начин да порастна още.И искам да питам момичетата до колко растат?Някак си почвам да се комплексирам..![]()
Не трябва да се комплексираш за подобно нещо![]()
Споко, за момиче се преживява. Ако беше момче нормално да се комплексираш, но да си миньонче си е даже чаровноИначе едва ли ще пораснеш повече, вече си голяма
Макар че принципно човек расте докъм 24, но на повече от сантиметър не се надявай
![]()
Първо - 1.58 е нормално.Има момичета на твойта възраст, които са по-ниски.
Второ - Възрастта, на която момичетата спират да растат си е строго индивидуална.По принцип никога не е късно и ако запишеш плуване поне ще спортуваш, дори да не се отрази точно на височината.Нищо не пречи д опиташ, нали?
Така е.Няма защо да се комплексирашПървоначално написано от 08mdam__
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Споко, за момиче се преживява.Недей да се комплексираш...няма смисъл...
Еми като си ниска има ниски мъже.
Аз к'во да правя като съм 196![]()
а аз като съм 1,50 ....![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Големи и силни момченца като нас си падат по стройни(предполагам) и ниски момиченца като теб. Няма нищо странно или ненормално.
ами аз съм 6 клас на 13 съм и съм висока 1.60
За момиче е нормално да си 158.
Но ако искаш можеш да се пробваш да пораснеш още малко. Не ти трябва плуване обаче, а спорт в който се скача. Баскетбол, волейбол или всичко останало със скачане.
Za momiche, podobna visochina naistina e poverche ot normalna. OShte neshto, bashtata edin pyt mi spodeli dokato diskutirahme protivopolojniq pol, che minionchetata sa mnogo dobri v legloto. Amiiii... na men mi se otdade edin sluchai i kato dobyr sin reshih da proverq bashtinite dumi i chovekyt se okaza prav.![]()
Τώρα είμαι καλά.
Ако родителите ти са дребни едва ли ще пораснеш още,пък и с плуване трябва да се почне рано,за да има ефект върху ръста.
Може да се постигне с допълнителни срецтва (Химий), но те увреждат много черния дропно помагат
![]()
Just do it ...
запиши се да тренираш нещо какво чакаш!Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
...
е ти с иджобно секси парче
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
ахаххаа ти ли се комплексираш???? аз съм 150 и сум почти на 18. от 3 години не съм порастнала с един сантиметър дори.... даже съм 149 ама за пред хората 150![]()
![]()
![]()
последния път като се мерих при личния ме изкара 148 ама да има да взема. 149 съм
на моменти ме е яд ама от друга страна тва ми е чара... нали знаеш приказката че марковите парфщми са в малки шишенца![]()
![]()
158 са страхотни сантиметри за момиче. малко и сладко
![]()
![]()
![]()
![]()
няма от какво да се притесняваш. мене само ме е яд че съм ниска защото играя волейбол и ми е трудно на мрежата, защото съм разпределителка, ама се справям :
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
няма смисъл да се комплексираш за височината си и аз съм на 17 и съм 1.62 бих искала да съм 3-4 см по-висока,ама...абе не е болка за умиране я![]()
не се притеснявай и аз сам на 15 а едва 156 сестра ми е на 19 и е 158-9 ... тази година учихме че се расте до 22 годишна възраст така че не се притеснявай ще пораснем!![]()
![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
мда така е недей да се комплексираш, но пък няма да е лошо да се захванеш със спорт Той развива, малко или много може да ти даде нужния резултат![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Важно е да си сладурана, а не дали си висока или ниска![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
+1Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Спокоино,няма повод за притеснение.До 20 години вероятно ще станеш над 1,60,което за момиче си е напълно нормално.
Все пак може да опиташ с:
1.Повечко витамин А
2.Волеибол,баскет...
3.Фолиева киселина (Витамин Б9)
4.Калции и Магнезии
И аз съм толкова ама не ми пукаповечето момчета се кефят да имат джобно гадже
Пък и нали знаеш че скъпите парфюми се правят в малки шишенца
![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end