.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: ниска съм

Re: ниска съм

Цитирай Първоначално написано от blqqh
    На 17 и половина съм/момиче и съм висока 1.58 :Д Въпросът ми е,дали е късно да се запиша на плуване или няма смисъл,няма начин да порастна още.И искам да питам момичетата до колко растат?Някак си почвам да се комплексирам..
    И аз съм ниска,ама не ми пука.И на теб не трябва
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

a kolko kg si?

Аз преди тренирах акробатика и бях дребна,защото трябваше да спазвам килограми...После се запалих по волейбола и дръпнах....Аз съм на 14 и сега съм висока 1.63...Така,че наистина има шанс да пораснеш ако тренираш такива спортове! Между другото и майка ми е дребна,а тати е огромен и аз се надявам да порасна още и ако спортувам това ще е по лесно!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Няма за какво да се комплексираш,както виждаш момчетата си падат по ниски момичета.То аз ся почвам да се комплексирам че съм висока като гледам коментарите,че 1,50 си е съвсем нормално за момиче.Е аз като съм 1,70 ненормална ли съм бе Иначе ако толкова те притеснява започни да тренираш нещо.Аз лично тренирам волей,а в свободното си време играя баскетбол,но не за да порасна а заради самата игра
    Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите

хмм

и аз смятам че съм минионче аз съм на 12 и половина и съм 160 см тежа 41 кг и имам признаци за менструация и малки гърди нося бюстие. Някаи мои съученички изглеждат по различно он мен , а има една дето на 10 има цомби .. и се комплексирам нз как да пораснта.. а други са със сантиметър два по.високи от мен но пак мн се комплесирам.. УЖАС С ЦЕЛИ ДВА САНТИМА ПО ВИСОКИ ОТ МЕН и не винати зо баскетбола защото една фр е на 12 като мен а е 140-145 висока а тренира баскет от 5 години вече и не е пораснала, а пък една друга моя приятелка тренира от 5 месеца волейбол и порасна.. .. не казвайте, че съм луда и така нататък

Супер фен Аватара на storex
    Я горе главата, бе! Аз в 8-ми клас бях 1.50 и бях най-ниския в класа, други бяха по 1.60-1.65, ама после дръпнах, а другите си останаха по 1.65-1.70 (е не всички, но някои), сега съм 1.80 плюс-минус 1 см. Но както и да е, няма заради какво да се комплексираш. Аз, например, винаги съм бил по-малко килограми от нормалното и изобщо не ми пука, по-добре малко под нормата, отколкото над нея. Така че се замисли дали не ти е по-добре да си 1.60, отколкото да си 1.90 примерно
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Мега фен Аватара на t0d1t0

На 17 и половина съм/момиче и съм висока 1.58 :Д Въпросът ми е,дали е късно да се запиша на плуване или няма смисъл,няма начин да порастна още.И искам да питам момичетата до колко растат?Някак си почвам да се комплексирам..
    а да и с плуване ще се оправиш ... И споко 1.58 , голяма работа ... Упс
    Станислава

Обичам миньончета, имат малки дупета поне повечето...
    От тях ли си? Ако да, прати си телефон за контакти и снимка, може да те потърся :P

Ами и аз съм ниска...на 12 съм и съм 1 и 56 висока ...Ама сега ще се записвам на волейбол и дано да има някакъв ефект

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Presli
    Може да се постигне с допълнителни срецтва (Химий), но те увреждат много черния дроп но помагат

За всеки човек развитието му е индивидуално. Има все пак спортове които помагат при растежа на височина като баскетбола и волейбола.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на Glamour92
    ако ти е генетично заложено да имаш нисък ръст,няма как да станеш от високите,колкото и да играеш баскет,волей,футбол или каквото и да било...
    мисля,че бях чула преди време за лечение със соматотропен хормон,но е мн скъпо,а и сигурно е за по-сериозни случаи
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

И кво като си ниска?
    Мен лично ме кефят ниски момичета

Супер фен Аватара на someonerandom
    160 не е ниско за момиче,спокойно
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Аз съм на 13 и съм 1,55 .. абсолютно нормално.
    МАРКУЧКИТЕ не ми харесват.
    Златната среда е най-добре. Не си ниска,спокойно.

Цитирай Първоначално написано от peshev
    За момиче е нормално да си 158.

Но ако искаш можеш да се пробваш да пораснеш още малко. Не ти трябва плуване обаче, а спорт в който се скача. Баскетбол, волейбол или всичко останало със скачане.
    Не е така ... Плуването е единствения спорт, който тренира ВСИЧКО. Издължава се човек като плува - 1 от класа ми преди 1 година се записана на плуване и сега е 1.80(беше 1.60)... Също така, някъде четох, че при плуване на момичетата им растат циците Не се ебавам...

ггггггг

ми ко да ти кажа,не си за пред хора,ама на саме и на тъмно ставаш

ггггггг

Re: ггггггг

Цитирай Първоначално написано от MyDreamIs2Fly
    Говориш, все едно момичето е някакъв урод Стига я плаши.... Нормално е за момиче да е толкова високо ...

Град
    Plovdiv
    Oпитай с гентропин ще станеш точно колкото искаш
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Яж Нескуик.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Еми като си ниска има ниски мъже.
    Аз к'во да правя като съм 196
    дъргел
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

токчета, мойто момиче..
    "Аз съм вярващ и просто знам, че Бог ще е с мен. Оттам нататък сме аз и моите юмруци." - Кубрат Пулев

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Аз пък съм 7 клас и съм 1,40 висока Скъсват ме от подигравки- дребус, 3 метра под земята, правят се че не могат да ме видят (прекалено съм била ниско) клякат и ходят след мен и все някви такива. Доста е гадничко, но няма как да се забърза. Чувала съм, че сутрин като станеш заставаш на пръсти и изпъваш тялото си опитваш се да стигнеш тавана един вид и помагало. От рибата се расте. Детски витамини. Има едни много хубави. За друго не се сещам. Заедно с малката ми височина върви и никаквия бюст А от ммоя клас всички са D чашка. Гадно е, но има момчета, които си падат по джобни гаджета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си