.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Училища в София след 7ми клас

Предложете ми гимназия. Насочвам се към езикова.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    1ва английска... Ехххх ако бях и аз 7ми клас щях да се насоча към нея.. Имам една приятелка,учи там и такам,ама тя е частна доколкото знам такаче може би 2ра английска или ддз,къв език знаеш ?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Първа английска гимназия.
    9-та френска ЕГ
    http://education.big.bg/base/sofia_g.htm

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Purva Angliiska ne e 4astna
    1ва английска... Ехххх ако бях и аз 7ми клас щях да се насоча към нея.. Имам една приятелка,учи там и такам,ама тя е частна доколкото знам такаче може би 2ра английска или ддз,къв език знаеш ?
    Puedo escribir los versos m

22ro soy G.S.Rakovski qko daskalo e s mn qka materialna baza ii ima mn mn mn paralelki ezikovi i kvito si poiska6

Голям фен
    Град
    sofiq
    Ми мога да кажа имам една фр. в 1 АЕ и не е много доволна. В 157 познавам мн.учители и ученици и знам че там е хубаво....

Edna e ISPANSKATA!164GPIE "Migel de Cervantes"...ot 3 godini y4a tam,imam poznati kakto y4enici,taka y4iteli i direktori v mn drugi y4ili6ta i smelo moga da zaqvq 4e e nai dobroto y4ili6te ne samo v stolicata a i v starnata!....ako si ymni4ko i iskara6 dobri ocenki -savet-opitai da doide6 pri nas,nqma da sajalqva6 osven normalnoto si y4ene ima i super mnogo klubove v koito mje6 da se vkliu4i6.primerno az sum 4ast ot voleybolniq otbor i sum kapitan na otbora 8-10ti klas.viceprezident sum na interact-kluba,pi6a sportnata rubrika vuv vestnika na y4eni4eskiq savet,PR sum na y4eni4eskiq savet iiiiiii o6te hilqda ne6ta...kato obob6tenie-NQMA PO DOBRO Y4ILI6TE!iziza6 s edin perfekten ispanski,na takova nivo kakvoto ne moje6 da polu4i6 nikade drugade v starnata,s vtori ezik(angliiski,frenski ili portugalski) i sus spomeni ot idealnite ti 5 godini v nai velikata gimnaziq....zabravih da spomena 4e imame vokalna grupa,klub ekologiq,fotografiq,klub mlad hudojnik.teatralna grupa,i o6te 8273657357365 nai razli4ni klubove v koito moje6e da se vkliu4i6 i da se zabavlqva6 s priqteli...

Първа английска,макар че не е много яка...Испанската "Мигел де сервантес"също е готина. 31 СУЧЕМ не е езиково,но спорд мен е едно от най-яките училища

Голям фен
    Хахах Испанската ест.То не случайно всички се борят за там Е ако не ти се учи испански може и английската,чувала съм,че е яка,френската също...Абе в която и езикова да влезеш все е супер
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

ispanskata! 164 gpie...btw i vtora angliiska ne e lo6o y4ili6te

33 ЕГ не е лоша макар че по западна последните години.
    Puedo escribir los versos m

абе идвай при нас в "Ломоносов"
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    32ro e qko,91-vo ,73-to(i 2te sa nemski) 2-ra AEG ,Lomonosov 1-va Ispanska su6to e mnoogo dobra gimnaziq
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    в космоса
    1-ва английска 91-во софийската гимназия по туризъм на Стамболийски
    32-ро

Град
    СофиЯ
    Какво ще кажете за Уилям Гладскоун-18-то? Аз искам или там,или във френската езикова...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

1ва английска френската или 32-ро супер са..!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен
    Град
    в килера
    133 СОУ

Мега фен
    Град
    София
    Аз съм в 1АЕГ и ви го препъръчвам горещо. Ако има въпроси за училището, питайте.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Аз съм в 1АЕГ и ви го препъръчвам горещо. Ако има въпроси за училището, питайте.
    s kolko te prieha?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Какво ще кажете за Уилям Гладскоун-18-то? Аз искам или там,или във френската езикова...
    Мани го тва 18-то... Познавам 2 момичета, котио учиха там до края на първия срок... И двете се преместиха...
    1.Там не се учи и се гледа с лошо око на тия дето се опитват да научат китайския, японския, френския или арабския език..
    2. Учителите са злобарки.. а също и големите ученици ( тази година)..
    3. Ако живееш в източните части, нали се сещаш, че ти трябват поне 1-2 часа да отидеш ии още толкова да се прибереш после...

Иначе аз съм за ФЕГ-а.. Т'ва училище ми е мечта.. Ако не учех в АК щях да уча там.. Или може да си от тия дето учат и да си научиш перфектно френския и другите предмети.. Или да си правиш кефа и да си от пропадняците.. Това училище е идеално, каквито и цели да имаш.. АА и ако другата година се паднеш с 12ти клас... (inlove)
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от klamer4e
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Мани го тва 18-то... Познавам 2 момичета, котио учиха там до края на първия срок... И двете се преместиха...
    1.Там не се учи и се гледа с лошо око на тия дето се опитват да научат китайския, японския, френския или арабския език..
    2. Учителите са злобарки.. а също и големите ученици ( тази година)..
    3. Ако живееш в източните части, нали се сещаш, че ти трябват поне 1-2 часа да отидеш ии още толкова да се прибереш после...

Иначе аз съм за ФЕГ-а.. Т'ва училище ми е мечта.. Ако не учех в АК щях да уча там.. Или може да си от тия дето учат и да си научиш перфектно френския и другите предмети.. Или да си правиш кефа и да си от пропадняците.. Това училище е идеално, каквито и цели да имаш.. АА и ако другата година се паднеш с 12ти клас... (inlove)
    Ми виж сега,аз няма да записвам китайски или арабски,а англииски или немски,или френски.За Френската съм най-навита и да-живея в източната част...То си е почти Перник-кв.Изток.Мисля си и за 1-ва АЕГ Мерси много за отговора!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Я не ми обиждайте 18-то! Имам една приятелка, която сега завършва, и много си харесва училището. Когато беше 7ми клас, то и беше 3тото желание, на първите две места беше поставила НТБГ и НФСГ и е можела да влезе там на второ класиране, но сега казва, че не съжалява ни най-малко за избора си. А и е на едно от първите 50... места по паралелки.
    А за френската, както и за английската се казва, че било пълно с наркомани.. Ъъ, всяко стадо си има черна овца, но все пак в тези училища контрола е по-строг, не мислите ли?

Повече от фен
    Ми аз се насочвам към СМГ, Джон Атанасов и 1АГ, но още не съм решил как да ги подредя. Иначе искам да се занимавам с програмиране

Град
    Тапая, Кирибати
    Не знам какво против имате срещу 18то училището си е яко и си се учи, а това, че на някой нещо не им е харесало си е съвсем друг въпрос.
    Но от друга страна, като гледам какви хора се записват през последните 2-3 години е напълно възможно нещата да са се променили...
    ПП: Тази година го завършвам и последното нещо, което мога да кажа за това училище е, че не се учи

PROUD MEMBER OF THE PACK

Първо изкарай изпитите,после го мисли.Обаче имай предвид,че ако пътуваш повече от час в едната посока едва ли ще имаш много време да научиш и да учиш на напълно непознат език.А и да мръзнеш вечер по спирките не е хубав завършек на деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си