.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

не знам дали си заслужава?

Здравейте!
    От няколко месеца харесвам много едно момче, по-голям е от мен - на 28 е , а аз на 22.Той пръв започна да се "задява" с мен, живеем в един квартал.Много е хубав, спор няма -точно мой тип ,НО....
    Тук идва проблема- той се движи в една изключително мъжка компания, с която висят нон-стоп в едно кафене и играят футбол всяка неделя.До тук -нищо странно, само че един от много близките му приятели го видях случайно ,че пуши трева....
    Това доста ме разколеба, защото в такъв случай вероятността моя човек да пуши треви е доста голяма. Аз самата се опредялям "добро дете" , пуша от време на време , но нито пия нито другото.
    Просто компанията му ми се струва малко неподходяща и се чудя, дали си заслужава въобще да се захващам с него при това условие.
    Не ми е мястото сред хора без амбиции и употребяващи наркотици.
    За него не знам със сигурност, кара кола , спортува , не знам какво да мисля.
    А за съжаление доста се бях увлякла по него, той по мен също....
    Дайете мнение, какво да правя!!!!????

ами опознайте се първо и го попитай дали някога е пушил трева ,смята ли да го прави отново и дали някога би употребил наркотици.това 4е негов пр пуши трева не зна4и 4е също и той

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Проучи нещата. Ръка да пипне, око да види. Не можеш да си сигурна, че пафка тревица ако не си го видяла

Животът е адът описан в Библията!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: не знам дали си заслужава?

Цитирай Първоначално написано от soulripper
    Здравейте!
    От няколко месеца харесвам много едно момче, по-голям е от мен - на 28 е , а аз на 22.Той пръв започна да се "задява" с мен, живеем в един квартал.Много е хубав, спор няма -точно мой тип ,НО....
    Тук идва проблема- той се движи в една изключително мъжка компания, с която висят нон-стоп в едно кафене и играят футбол всяка неделя.До тук -нищо странно, само че един от много близките му приятели го видях случайно ,че пуши трева....
    Това доста ме разколеба, защото в такъв случай вероятността моя човек да пуши треви е доста голяма. Аз самата се опредялям "добро дете" , пуша от време на време , но нито пия нито другото.
    Просто компанията му ми се струва малко неподходяща и се чудя, дали си заслужава въобще да се захващам с него при това условие.
    Поредната принцеса...По-добре остави момчето,това,че пуши трева и играе футбол и има такава компания не означава ,че нямат амбиции.Просто си живеят живота и се забавляват,ти само ще му го вгорчиш.Бившата ми все ми се подигравеше,че пуша трева и когато и кажех нещо:"Това е от тревата",аз трева съм пушил точно 4 пъти.Какво да направя,че живота е скапан,бил съм алкохолик,трябвало да спра да пуша и т.н.Ами да,трябва,ама като живота е скапан и се чувствам по-добре така,защо да го правя?Та принцесо,остави момчето,не си за него,не казвам,че си лоша,просто са ви различни разбиранията за живота,нито той и компанията му са толкова лоши колкото ги представяш,нито ти си толкова добра колкото си мислиш.Тихити води са най-дълбоки.И това,че пуши трева,не го прави нещо по-малко от теб!А той може и да не пуши всъщност!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Boulevard of broken dreams
    абе опознай го откъде си сигурна че и той е такъв? всеки е различен пък и това е само трева не е кой знае какво

Re: не знам дали си заслужава?

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от soulripper
    Здравейте!
    Поредната принцеса...По-добре остави момчето,това,че пуши трева и играе футбол и има такава компания не означава ,че нямат амбиции.Просто си живеят живота и се забавляват,ти само ще му го вгорчиш.Бившата ми все ми се подигравеше,че пуша трева и когато и кажех нещо:"Това е от тревата",аз трева съм пушил точно 4 пъти.Какво да направя,че живота е скапан,бил съм алкохолик,трябвало да спра да пуша и т.н.Ами да,трябва,ама като живота е скапан и се чувствам по-добре така,защо да го правя?Та принцесо,остави момчето,не си за него,не казвам,че си лоша,просто са ви различни разбиранията за живота,нито той и компанията му са толкова лоши колкото ги представяш,нито ти си толкова добра колкото си мислиш.Тихити води са най-дълбоки.И това,че пуши трева,не го прави нещо по-малко от теб!А той може и да не пуши всъщност!
    Съгласна съм с мнението на vamp...Първо не е сигурно дали пуше трева а и да пуши...това си е неговия живот...щом си толкова добричка ще има и други!

opoznai go!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Не можеш да си сигурна в нищо преди да го опознаеш добре! Give it a chance Кой знае, може да иЗлезе нещо, не прави заключения за хората без дари да ги познаваш. Това е все едно твоя приятелка да се напие и за теб да кажат, че също го правиш, кофти а? А може наистина да пуши трева и тогава компанията му да си е съвсем подходяща

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Имаш ли въобще представа колко хора употребяват марихуана? Доста...
    He who runs with aggression walks with no dignity

ами ти сама го каза "Не ми е мястото сред хора без амбиции и употребяващи наркотици. " според мен не бива да се захващаш с това момче...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Сама казваш, че харесваш това момчето от няколко месеца. Как за това време не успя да се добереш до повече информация, която би ти помогнала да прецениш ситуацията по-добре? Не бъди толкова крайна в заключенията си за неговата мъжка компания и за него самия. Ако наистина имаш интерес към това момче, действай за да си отговориш сама на въпросите си.

Цитирай Първоначално написано от ironi_sky
    Сама казваш, че харесваш това момчето от няколко месеца. Как за това време не успя да се добереш до повече информация, която би ти помогнала да прецениш ситуацията по-добре? Не бъди толкова крайна в заключенията си за неговата мъжка компания и за него самия. Ако наистина имаш интерес към това момче, действай за да си отговориш сама на въпросите си.
    +1 Пък и тревата от време на време не е кой знае кфо ...
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

purvo sry 4e v momenta ne pi6a na kirilica,no ne sam na moq komp a tyk e samo US

Ami veroqtnosta da pu6i i toi e golqma,no puk moje da ne e takuv 4ovek.Opoznaite se po-dobre i razberi pove4e za nego i 4ak togava 6te razbere6 dali ima smisul da se zanimava6 s tozi 4ovek i s kompaniqta mu
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си