.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Може ли ученическата любов да е завинаги?

vseki se e vlubval kato u4enik..
    interesno mi kolko ot vas vqrvat 4e u4eni4eskata lubov moje da byde zavinagi,t.e vsi4ki teq prikazki ,,predstavqm si jivota si s teb'', ,,iskam edi kolko si deca..''.. i t.n.t.
    az sam na 17 i s priqtelqt mi sme ot godina zaedno i sled 3-iq - 4-tiq mesec po4nahme da goviorim za byde6teto ni zaedno.. mnogo se obi4ame toi mi e 1-vo prietel i sled tva gadje,razbiram se s tqhnite i toi s na6te,vijdame se vseki den.. abe ima si kofti momenti no opredelno si se predstavqme semeistvo sled godini(kato zavar6a vis6eto si),no ima edno No -vsi4ki kazvat 4e tva e vremenno ,4e o6te sme malki i nikoi ne vqrva 4e mojem da sme zavinagi zaedno .. i 4e sme 6tqli da imame o6te gadjeta i t.n.t

Intersno mi be6e ima li vaob6te nqkoi koito se e ojenil za 1-vqtq si lubov(ueni4eska) i vaob6te vqrvate li 4e e vazmojno?

т.7
    krem4et0

Супер фен
    Град
    България
    Мисля ,че е възможно ,но ако се разделите и пак се съберете.Незнам аз се влюбвам ,но никога не е споделена!Така ,че вече много не вярвам в любовта.
    Желая ви успех!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    somewhere over the rainbow
    Има такива неща,но са рядкост.
    На гаджето ми братовчед му в момента е женен за първото си гадже.Запознали са се когато са били на 13,сега са на 24 някъде и още са заедно и до колкото знам са щастливи.Човек никога не може да е сигурен в тия неща.Съдбата си е събда и никой незнае в какъв етап от живота си ще срещне точния/точната.

Еми колкото и наивно да звучи и ние с моята приятелка (и двамата на 16) говорихме за тези работи и наистина вярвам, че ще стигнем до този етап ... само дано не стане както MiMcHeToOo каза - да си омразнем. За сега почти година няма такива признаци

О,майка ми има една позната,която се е омъжила за ученическата си любов.Ходили са от 6клас и сега имат дъгъл брак с двама сина така че няма невъзможни неща!

Миии сигурно може Имам едни познати Момичето е на 17 в момента и ходи с приятеля си вече 5 години и нещо Страшно много се обичат И честно казано понякога малко им завиждам

Град
    Boulevard of broken dreams
    може ама това е много рядко едни семйни познати са станали гаджета в 5 клас а в момента са на по 54 и още са заедно с деца и вси4ко останало и може стига да искаш и да варваш 4е можеш....

Цитирай Първоначално написано от GoldPearl
    О,майка ми има една позната,която се е омъжила за ученическата си любов.Ходили са от 6клас и сега имат дъгъл брак с двама сина така че няма невъзможни неща!

Да и на майка ми едни съученици, които са били гаджета от 5-ти клас са се оженили и все още се радват на брака си, имат деца и т.н. Няма невъзможни неща
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

според мен е възможно-аз вярвам в това 4е всеки си има половинка и не разбирам защо да не може да я срещнеш още в у4ени4еските години
    гледали ли сте" the notebook" ?

Всичко зависи от това, доколко двама човека си пасват, променят се заедно, но тази промяна не ги отдалечава един от друг, а напротив - повече ги сближава. Малцина са тези, които срещат истинска любов от първия път.
    "МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
    гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
    пЛаЧеШ."

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Еми защо пък да не е възможно.Ако между двамата има разбирателство и любов всичко е възможно

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от AceOfSpades
    Еми колкото и наивно да звучи и ние с моята приятелка (и двамата на 16) говорихме за тези работи и наистина вярвам, че ще стигнем до този етап ... само дано не стане както MiMcHeToOo каза - да си омразнем. За сега почти година няма такива признаци
    А, точно тва и аз щях да кажа, мерси че си ме цитирал да не обеснявам Братовчедка ми е женена за първото си гадже - ми сичко хубаво ок, само дето аз не вярвам, че в днешни времена тва е възможно - различно поколение сме

Животът е адът описан в Библията!

ние с моя фр.сме заедно от 10месеца (вчера ги напраихме )и си говорим за тея неща.Той ще става на 20 а аз сам на 15,той каза че всичко зависи от мен,защото е достатъчно зрял,а и аз знам какво искам и това е да сам с него.СЪДБАТА СИ Е СЪДБА.
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

S moq priqtel sme zaedno ot godina i sedem meseca i ne6tata sa seriozni,no 6te vidim za napred

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Shumen
    Syshtestvuva tazi lubov.Rqdkost ili ne,no q ima.Az lichno vqrvam v neq....Mnogo bi mi se iskalo i na men neshto takova da mi se sluchi.Lichno az mnogo iskam da sym sys segashniq si priqtel...Imame tolkova obshti neshta,a za nqkoi syvpadeniq ...sqkash sydba e vsichko.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

purvo sry 4e v momenta ne pi6a na kirilica,no ne sam na moq komp a tyk e samo US

Vyzmojno e,nooo tova ne stava mnoo 4esto!!! :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И аз бях в началото така с нашите... Постоянно "Рядко любовта издържа от 16 до 26+", защото много време отделях на приятеля си и всеки ден бяхме заедно. После се спряха, де, видяха, че няма да ми дойде акълът в главата.
    Иначе вярвам упорито, че доживотна любов може да се зароди в ученическите години. Съседите, които са на около 70-80 години са се запознали на тази възраст, родителите на една моя близка приятелка - също! А най-добрата ми приятелка тъкмо навърши 16, когато се събра с любовта на живота си. Сега и двамата са адски щастливи.
    Това, което имаме с приятеля ми, също се очертава много сериозно, макар да се е случвало и още да се случва да се спречкваме... Но никога не сме правили планове за общо бъдеще, може би и си знаем, че няма какво да ни разделя, затова да чакаме да му мислим, когато стане време. Единственото, за което сме мислили, е за след 1 и 2 години, когато се надяваме първо него, после мен да приемат в София. Дори когато взехме да обсъждаме това, той ме беше изненадал приятно, че вече беше проверил дали има начин и двамата да сме си заедно в общежитието. И все пак, като цяло избягваме плановете, защото никога не се знае обстоятелствата как ще протекат и какво ще стане в следващия момент...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Майка ми и баща ми са от 10-ти клас заедно. Женени са 32 години с 2 деца.......

В днешно време не знам до колко е възможно. Имам 1 позната, която е от 8-ми клас с приятеля си и карат 9-та година заедно.

Възможно е, но е рядко. А на фона на вашите 17 години и 3 месеца връзка.......не се заричайте толкова. Всичко се променя, най-вече вие самите!

Възможно е, въпросът е, че става наистина рядко. Все пак и в днешно време е възможно - има доста старомодни хора, макар и от 'ново' поколение.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Terra incognita!
    Няма невъзможни неща!Могат да се постигнат много неща,стига човек стремително да го желае и условията да го благоприятстват!Според мен е възможно,но зависи и от обстоятелствата,определен в днешно време това звучи старомодно,смешно,но пак аз го подкрепям,прекрасно е да срещнеш правилния човек още в училище и да изживееш пълноценно всеки миг с него,докато смъртта ви раздели!Наистина това е перфектният вариант за истинска любов.Не се задълбочавай толкова,защото само би си затормозявала съзнанието,просто се радвай на връзката си,естествено,не подценявай,пренебрегвай бъдещето!Дано вашата връзка има приказен развой!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами аз вярвам, понеже пред мен има много примери за това.
    -Първата ми братовчедка се е запознала с мъжа си когато е била на 17г. Сега е на 27-28, имат си момченце и все още са влюбени.
    -Едно приятелско семейство са се запознали като са били тя на 16 години, а той на 19. Като е излязал от казармата са се оженили, сега си живеят супер щастливо... деца, фирма .. ала бала..
    - Баба ми и дядо ми са били в един клас ...
    .. и още много се сещам.. Така че е възможно, стига да са се намерили...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Възможно е, но е рядко. А на фона на вашите 17 години и 3 месеца връзка.......не се заричайте толкова. Всичко се променя, най-вече вие самите!
    Ако ставаше дума за мен, 10 месеца без 4 дни връзка. :P
    Макар че си права, всичко се променя... Но в момента се старая да не бъда песимист. Когато пак изпадна в лошо настроение, тогава ще му мисля, че с приятеля ми нямам бъдеще...
    А пък и наскоро бяхме изпаднали в дупка и не виждах шанс да се оправим, но стана така, че всичко се върна на мястото си.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

категори4но може... познавам такива хора даже дето от 9ти клас са заедно ве4е са по на 65 и са о6те заедно и най якото е 4е се оби4ат с пълна сила
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Разбира се, че може! Познавам много хора, които са се оженили/омъжили за ученическата си любов. Въпреки че на тези години не можем да оценим истинската стойност на любовта, тя надживява това и ни позволява да сме заедно завинаги.. и дано се случва на повече хора! Дано сме щастливи и влюбени!

edna fr na mama e imaal agdje v 6-ti kals sled tova sklu4ili brak,no se razvedoha
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си