- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли ученическата любов да е завинаги?
Не че е невъзможно...но е рядко...или честоЗнам ли...Като цяло възможно е ама е доста трудно толкова време само с един човек не всеки би го понесъл...Като оставим настрана любовта в определен момент всеки изпитва нужда да пробва нещо ново и...става тя каквато става...
Смятам също че е важно във каква възраст процъфтява тая любов...15,16 или....Годините си казват думата...
Абе възможно е ама....
Бе дано да ти се случи : ))) Щом имаш мечти и общо с човека до теб,защо да нямаш и бъдеще с него? Пожелавам ти успех : )
възможно е, давам пример: сестра ми ходи с приятеля си от 11 клас, а сега вече за студенти 4-та последна година! заедно са и нито са си омръзвали нито са се разделяли... :P оставам сами да си сметнете от колко години са заедно :P
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Зависи от хората и типа характери...Никога не се знае,просто трябва да видите какво ще стане.Всичко може да се случи,колкото е възможно,толкова е и невъзможно!Първоначално написано от pitan4icata
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Аз много много не вярвам в любовта,но има и такива случаи.Стига да не си омръзнете с времето,хубаво би било бъдещето ви е да бъдете заедно до края на живота си![]()
ъм аз много рядко взимам отношение в темите тук, но този път ще напиша моето виждане за нещата
първо ще спомена че съм вече студент, отдавна минал ученическите години...
но че ученическата любов никога не се забравя е абсолютно вярно! за пръв път се влюбих в едно момиче в 8ми клас, всъщност нищо съществено не се получи защото все тя имаше гадже когато аз нямах или обратно и излизахме само няколко пъти, така около 3 години беше, знаех че ме харесва, тя знаеше че съм влюбен в нея, но 11 клас трябваше да се преместя в друго училище и пътищата ни се разделиха... имаше просто някакво вътрешно чувство много приятно между нас, без някой да е споделял на другия че го обича, усещаше се, бяхме си много близки и нямаше нужда изобщо от казване кой какво изпитва
вече минаха 4 години откакто не сме съученици и се виждаме само по рождени дни на общи познати или на срещи на класа, но все още като се видиме се усеща нещо... но никой не е готов да рискува - и аз имам сериозна приятелка с която вече живеем заедно, и тя си има приятел от година и нещо. честно казано понякога съм си мислил за нея, но съм реалист- едва ли нещо ще се получи и предпочитам просто да остане един хубав спомен в сърцето ми, просто първото момиче което съм обичал истински
та исках да кажа че ученическата любов е много хубаво чувство, не се забравя никога, но много ме съмнява някой да прекара целия си живот с нея... след училище пътищата се разделят, всеки търси своя път и би било много трудно да се продължи такава връзка, пък и в студентските години неминуемо срещаш човек с твоите възгледи за живота, някой който ще ти се стори по подходящ (поне при мен е така)
Според мен това си зависи от двамата. Никой никога не може да каже "Вие ще сте заедно завинаги" или "Малки сте, няма начин да останете заедно". Ако и двамата са сериозни и се обичат- всичко е възможно.
[quote="pitan4icata"]vseki se e vlubval kato u4enik..
interesno mi kolko ot vas vqrvat 4e u4eni4eskata lubov moje da byde zavinagi,t.e vsi4ki teq prikazki ,,predstavqm si jivota si s teb'', ,,iskam edi kolko si deca..''.. i t.n.t.
az sam na 17 i s priqtelqt mi sme ot godina zaedno i sled 3-iq - 4-tiq mesec po4nahme da goviorim za byde6teto ni zaedno.. mnogo se obi4ame toi mi e 1-vo prietel i sled tva gadje,razbiram se s tqhnite i toi s na6te,vijdame se vseki den.. abe ima si kofti momenti no opredelno si se predstavqme semeistvo sled godini(kato zavar6a vis6eto si),no ima edno No -vsi4ki kazvat 4e tva e vremenno ,4e o6te sme malki i nikoi ne vqrva 4e mojem da sme zavinagi zaedno .. i 4e sme 6tqli da imame o6te gadjeta i t.n.t
Intersno mi be6e ima li vaob6te nqkoi koito se e ojenil za 1-vqtq si lubov(ueni4eska) i vaob6te vqrvate li 4e e vazmojno?
възможно е. баба и дядо така са се харесали още в у-ще и са се оженили и вече са на по 60 и нещо и още са заедно. ина4е за теб и приятеля ти никой не може да каже как ще се развият нещата .все пак ве4е живеем в други времена и т.н. ама нз все пак хипотетично е възможно
![]()
Не съм видяла лентичката. И 11 месеца не са достатъчни на тази възраст, за да решиш, че ще си с даден човек цял живот.Първоначално написано от Wrathchild
emi i az s1m se zamislqla na tazi tema i znam 4e e kofti kogato se 4udq dali i az 6te ostana zavinagi s moq froba4e ako ima istinska lubov SA6TESTVUVA VSI4KO
uspeh mila
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·