- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли се мастурбирали докато ви гледат
бихте ли мастурбирали докато гаджето ви гледа 1 път го правихме и тя се възбуди много след което и тя свали гащите си и почна...
Мии нз...ма май не.Абе зависи.
Да, защо неСтига на него да му е приятно да ме гледа :P
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
да но в повечето случаии се получава сконфузване поне аз като сам пробвал.
Трябва доста добре да се познавате и да се отпуснеш![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Зависи пред кой и дали го познавам достатъчно за да се отпусна.Иначе да-бих го направила.
oo dam pravila sam go dam... :P mn e dobar rezultata osobeno ako go pravi6 pred o4ite na partniora si i dvamata se vazbujdate na max :P:P:Pdavaite davaite
i da ne ste blizki nali tei ili ina4e 6e vi vidqt gol kavto i pol da ste... kato se pravi sex da e kato horata
![]()
Не е лошо като идея, но аз все още не
мога да се отпусна и да го направя..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mislq si 4e 6te e zabavno, stiga tq da ne stoi i da me gleda kato polezno izkopaemo
Ние с бившия ми сме го правили...Много е възбуждащо.Заставаме на двата края на леглото и така,а след това сме един върху друг
![]()
![]()
:P
Бих,но зависи пред кого![]()
offline forever!
Qko eMnogo e predizvikatelno
A edin put puk bqh s edin muhlio i hi4 ne mi haresa sexa zatva nakraq sama.. i mu go kazah.. mn typo mu stana ama kvo da praim.. muhlio
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Определено зависи пред кого и в какви обстоятелства(примерно-и двамата пияни..аууу!!)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аве нз дали е яко ама предпочитам тя да ми помогне с мастурбацията ако ме разбирате....![]()
Ако тя ти помага тогава вече не е мастурбация.Първоначално написано от B.D.S
![]()
![]()
da...e zavisi pred koi,ako e pred maika est 4 ne
mi da 6to ne, vazbyjda6to eПървоначално написано от boboslavster
![]()
Редовно ме кара да го правя, но пък аз нямам нищо противДори се възбуждам пове4е така и свършвам по-лесно.
![]()
Робинята на Quench
az su6to bih ama i pri men zavisi pred kogo e![]()
zaviiiisiii![]()
![]()
зависи... ако е с човек с който сме отдълго време заедно бих се съгласила![]()
:P
По идея е много хубаво, но става досадно за момичето, когато момчето свикне да го прави и започне да я буди по нощите с думите "Мило гледай!"