- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сънувам го .. ЗАЩО O.о
преди околоо 2 месеца скъсах гаджето си .. при това аз го скъсах защото се държеше гадно с мен и т.н. бяхме ходили около месец и половина ..ии за мен поне не беше тежка раздялата напротив .. ии сегаа 2 месеца по късно започнах да го сънувам
което поне според мен е странно защото не съм го виждала откакто скъсахме ии няма как да съм си го припомнила един вид .. просто искам мнението ви .. защо мислите че изведнъж след 2 месеца започнах да го сънувам
мерсии предварително
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
![]()
![]()
сиилно се съмнявам че е това
моля ви се по-сериозно
![]()
Не си ли чувала за следи от минали събития?! Нищо особено ...
Животът е адът описан в Библията!
Еми зависи какви сънища сънуваш с него.Сигурно го сънуваш,защото си прекарала някакъв период от време с него и сега,ако си нямаш гадже,може би този човек не е изчезнал напълно от съзнанието ти.Ако си имала някакъв вид чувства към него е нормално да го сънуваш.
амии сънуваах чее съм на кафе с момчето което в момента си харесвам ааадски много ии бившия ми беше в отсрещното кафене и дойде при мен почна да ми се обяснява че ме обича че съжалява и бля бля бля .. общо зето това беше .. предишните 2 вечери пак го сънувах но не помня точно какво .. не мога да разбера защо след 2 месеца изведнъж започнах да го сънувам![]()
Офф стига си давал на момичето тъпи съвети.
Може би искаш да идете на кафе или ддз...еми обади му се кажи му да идете на по едно кафенце като приятели пък да видим кфо ше стане.
и аз съм имала същите истории... но при мен принципа, който съм видяла през дена, и ми е направил по силно впречатление, вечерта го сънувам... а живея в малък град и всички се виждаме на ден по хиляда пъти...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
А аз сънувам хора от форума които даже не съм виждала! Какво може да значи?!Стига глупости. Какъв ти е проблема че го сънуваш? И аз сънувам бившия си ама не значи че искам да сме пак заедно или нещо такова...
Защо ли.... ?!![]()
![]()
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
purvo sry 4e v momenta ne pi6a na kirilica,no ne sam na moq komp a tyk e samo US
Mnenieto mi po temata e,4e e normalno da go sunuva6,za6toto vse pak si prekarvala mn vreme s nego pravili ste zaedno mnogo ne6ta i ima6 nqkakvi spomeni.Dori i da ne si go vijdala ot kakto ste skusali e normalno![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
тва е за6тото си мисли6 за него![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Щото няма кво друго да сънуваш.. или просто мислиш за него...
Пф.. аман от тъпи въпроси.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
При мен е още по-зле...Преди няколко дни скъсах с приятеля ми(вече бивш),но още докато ходих с него и сега дори постоянно си сънувам предишния фр,когото не съм виждала от Септември 2007...Наистина мн странно,но факт няма как..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на мен ми се случваПървоначално написано от slun4ice
![]()
Еееее, толкова ли прозрачна станах вече?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
сънуваш това което искаш или което си го преживяла.... или може да го сънуваш защото искаш оче нещо да си каежете или изпитате заедно...
това, че го сънуваш не значи нищо. просто подсъзнанието ти се връща към нещо минало, може би защото не можеш да го имаш отново. не отдавай чак такова значение на подобни неща
ha
И в най-тежките си моменти, човек не трябва да загубва вярата си, а да продължава напред!
еми може още да имаш чувства към него но е възможно и да са само следи от миналото![]()
олеее и аз съм в същата ситуация..какво съвпадение ...![]()
P.S е кой може да ти каже що сънуваш бившия си или квото и да е там![]()
![]()
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
И аз скоро скъсах с приятеля ми и известно време го сънувах.Понякога сънищата значат мн неща,провери в някой съновник,може да ти подсказва какво ще се случи скоро или просто още има нещо в сърцето ти към това момче и затова го сънуваш...
senza te la vita e' dolore...