Историйката е такава че преди 6 месеца едно момче влезе в живота ми .. както и да е .. ходихме 2 седмици след което той ме заряза със смс ... в продължение на 2 месеца постоянно му се обаждах само и само да му чуя гласа ( от други номера ...защото на мен не ми вдигаше .. ) и така продължавах със смс-ите колко ми липсва и т.н. ... знаете как е .. и така направих си друг профил в сайта в който го имаше .. и до сега продъжаваме да си пишем .. никога не ми е отговарял на смс-ите .. март месец замина (пътува на кораб) ... както и да е .. забравих го... намерих си друг приятел с който бях наистина щастлива .. но и той замина за лондон да работи там .. (разбрали сме се всеки да си прави каквото иска.. защото не стаа аз да съм тук и да го чакам и приятелите му да му казват постоянно с кой съм и къде съм .. а той може би да оправа някоя англичанка .. пфф нещо се отклоних от темата ) .. и преди 3 дни това момче което ме заряза със смс-а .. ми писа на мен в сайта в който ме има мен както и него .. " kak si kak q kara6 sladyr4e ) az sum v USA ae kato se vurna moje da se skiv ako iska6 " ... и сега чувствата ми се върнаха .. какво да правя ??? пфф .. защо го направи.. ? какво е искал да каже с тези думи ..