- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пак навлиза в мислите ми ....Защо ?!?!?!
Той знае ли,че момичето от новия профил си ти?Първоначално написано от natalitoo
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
hm,ne si stryva,izbii si misalta,4e izpitva n6 kam teb,pak i dori da ti predlogi,moq savet e nepriemai,dori da ima6 4uvstva,sled kato edin pat te e zarqzal,pak 6e go napravi,yspeh ti gelaq
Първоначално написано от BOOK_FAN
не и продължава да не знае ..
Първоначално написано от He3HauKa
между другото съм напълно съгласна с теб .. знам какво е да те обсипват със смс-и и изведнъж всичко да свърши .. а ... пращах му смс-и месец- месец и половина след каето спрях .. и след месец си хванах моето момче)
![]()
![]()
така че не съм спряла със смс-ите заради това че ъм с друг ..
Стегни се...Постъпи с достойнство и прекрати всякакъв контакт с него. Така по-лесно ще го забравиш. Ако му се молиш - не само той няма да се върне при теб, но ще изгубих и нещо по-ценно - самоуваженето си. Мисля, че дори миналото ти е показало какъв е бил той - не са го интересували безбройните ти СМСи. В крайна сметка всичко това може да се поправи в бъдещето.
колкото и грубо да прозвучат следващите няколко думи са истина.Мъжете мразят някоя да им се предлага,а ти несъзнателно си го направила,сега той знае че когато ти звънне ти си готова да си пак с него.по-добре си намери друг и изобщо не се занимавай с този....Първоначално написано от natalitoo
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Прочетох въпроса ти, ще ти дам съвет. Щом това момче един път те е зарязал, това не означава ще се повтори, но повтори ли се значи ще има и втори и трети път и... така ще си играе с теб. Не можеш да му имаш вяра, защото не се знае дали пак няма да си поиграе с теб.. имам предвид че момчетата са такива, мислят си за ония си работи само.. и ние жените не трябва да им угаждаме тва онова.. защото след като им угодим , ни бият шута.. Трябва мацка да намериш някой и този някой да му навреш в очите коя си и това да го запомни... така да му направиш впечетление че да не смее да те погледне на криво и все да го е страх да не те ядоса.. Много отворените ще ги слагаме под чехъл ако трябва.... само защото са и големи лиглиовци... ( опс отколоних се от темата... прощавай ).. Та покажи му на този коя си.. бъди самоуверена и не позволявай на чувствата да те разтапят и разнежнят пред него, ако искаш да си го върнеш и бъди готова и за несполука, защото по-често ни се случва да страдаме и да сме разочаровани, защото очакванията ни са прекалено големи за дадения човек![]()
![]()
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
След раздялата си му дала повод да си мисли"тая ме обича и мога да се върна при нея когато искам(когато имам нужда)"!Очевидно е,че иска да си поиграе с теб-отново.Затова ти не се хващай в капана!Продължи напред и остави това момче в миналото,защото той е минало.
Първоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()