.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    Благоевград

Re: пак навлиза в мислите ми ....Защо ?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    Историйката е такава че преди 6 месеца едно момче влезе в живота ми .. както и да е .. ходихме 2 седмици след което той ме заряза със смс ... в продължение на 2 месеца постоянно му се обаждах само и само да му чуя гласа ( от други номера ...защото на мен не ми вдигаше .. ) и така продължавах със смс-ите колко ми липсва и т.н. ... знаете как е .. и така направих си друг профил в сайта в който го имаше .. и до сега продъжаваме да си пишем .. никога не ми е отговарял на смс-ите .. март месец замина (пътува на кораб) ... както и да е .. забравих го... намерих си друг приятел с който бях наистина щастлива .. но и той замина за лондон да работи там .. (разбрали сме се всеки да си прави каквото иска.. защото не стаа аз да съм тук и да го чакам и приятелите му да му казват постоянно с кой съм и къде съм .. а той може би да оправа някоя англичанка .. пфф нещо се отклоних от темата ) .. и преди 3 дни това момче което ме заряза със смс-а .. ми писа на мен в сайта в който ме има мен както и него .. " kak si kak q kara6 sladyr4e ) az sum v USA ae kato se vurna moje da se skiv ako iska6 " ... и сега чувствата ми се върнаха .. какво да правя ??? пфф .. защо го направи.. ? какво е искал да каже с тези думи ..
    Той знае ли,че момичето от новия профил си ти?
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    hm,ne si stryva,izbii si misalta,4e izpitva n6 kam teb,pak i dori da ti predlogi,moq savet e nepriemai,dori da ima6 4uvstva,sled kato edin pat te e zarqzal,pak 6e go napravi,yspeh ti gelaq

Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от BOOK_FAN
    Историйката е такава че преди 6 месеца едно момче влезе в живота ми .. както и да е .. ходихме 2 седмици след което той ме заряза със смс ... в продължение на 2 месеца постоянно му се обаждах само и само да му чуя гласа ( от други номера ...защото на мен не ми вдигаше .. ) и така продължавах със смс-ите колко ми липсва и т.н. ... знаете как е .. и така направих си друг профил в сайта в който го имаше .. и до сега продъжаваме да си пишем .. никога не ми е отговарял на смс-ите .. март месец замина (пътува на кораб) ... както и да е .. забравих го... намерих си друг приятел с който бях наистина щастлива .. но и той замина за лондон да работи там .. (разбрали сме се всеки да си прави каквото иска.. защото не стаа аз да съм тук и да го чакам и приятелите му да му казват постоянно с кой съм и къде съм .. а той може би да оправа някоя англичанка .. пфф нещо се отклоних от темата ) .. и преди 3 дни това момче което ме заряза със смс-а .. ми писа на мен в сайта в който ме има мен както и него .. " kak si kak q kara6 sladyr4e ) az sum v USA ae kato se vurna moje da se skiv ako iska6 " ... и сега чувствата ми се върнаха .. какво да правя ??? пфф .. защо го направи.. ? какво е искал да каже с тези думи ..
    Той знае ли,че момичето от новия профил си ти?

не и продължава да не знае ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Еми сега ще ти отговоря на този сложен въпрос без да те познавам и без да познавам и него и т.н.Ти си му вървяла след задника,преследвала си го едва ли не ,едни такива състояния,които са изключително противни за нормалните мъже.Намерила си си нов приятел,спряла си да го заливаш с купища смс-и и той е започнал да се чуди защо вече не го тормозиш.Може би е узнал ,че имаш приятел и му е залипсвало вниманието ти.И ето иска отново да те привлече,защо вече се превръщаш в предизвикателство за него.Ако отново пробваш стария подход пак ще спре да ти вдига телефона.Ако искаш да си с него и той да се интересува от теб,трябва да си му интересна,т.е. да не го заливаш с смс-и,да не му звъниш постоянно ,да не му увисваш на врата

между другото съм напълно съгласна с теб .. знам какво е да те обсипват със смс-и и изведнъж всичко да свърши .. а ... пращах му смс-и месец- месец и половина след каето спрях .. и след месец си хванах моето момче ) така че не съм спряла със смс-ите заради това че ъм с друг ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Стегни се...Постъпи с достойнство и прекрати всякакъв контакт с него. Така по-лесно ще го забравиш. Ако му се молиш - не само той няма да се върне при теб, но ще изгубих и нещо по-ценно - самоуваженето си. Мисля, че дори миналото ти е показало какъв е бил той - не са го интересували безбройните ти СМСи. В крайна сметка всичко това може да се поправи в бъдещето.

колкото и грубо да прозвучат следващите няколко думи са истина.Мъжете мразят някоя да им се предлага,а ти несъзнателно си го направила,сега той знае че когато ти звънне ти си готова да си пак с него.по-добре си намери друг и изобщо не се занимавай с този....
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Прочетох въпроса ти, ще ти дам съвет. Щом това момче един път те е зарязал, това не означава ще се повтори, но повтори ли се значи ще има и втори и трети път и... така ще си играе с теб. Не можеш да му имаш вяра, защото не се знае дали пак няма да си поиграе с теб.. имам предвид че момчетата са такива, мислят си за ония си работи само.. и ние жените не трябва да им угаждаме тва онова.. защото след като им угодим , ни бият шута.. Трябва мацка да намериш някой и този някой да му навреш в очите коя си и това да го запомни... така да му направиш впечетление че да не смее да те погледне на криво и все да го е страх да не те ядоса.. Много отворените ще ги слагаме под чехъл ако трябва.... само защото са и големи лиглиовци... ( опс отколоних се от темата... прощавай ).. Та покажи му на този коя си.. бъди самоуверена и не позволявай на чувствата да те разтапят и разнежнят пред него, ако искаш да си го върнеш и бъди готова и за несполука, защото по-често ни се случва да страдаме и да сме разочаровани, защото очакванията ни са прекалено големи за дадения човек
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на sasha_90
    След раздялата си му дала повод да си мисли"тая ме обича и мога да се върна при нея когато искам(когато имам нужда)"!Очевидно е,че иска да си поиграе с теб-отново.Затова ти не се хващай в капана!Продължи напред и остави това момче в миналото,защото той е минало.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    След раздялата си му дала повод да си мисли"тая ме обича и мога да се върна при нея когато искам(когато имам нужда)"!Очевидно е,че иска да си поиграе с теб-отново.Затова ти не се хващай в капана!Продължи напред и остави това момче в миналото,защото той е минало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си