Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
Еми сега ще ти отговоря на този сложен въпрос без да те познавам и без да познавам и него и т.н.Ти си му вървяла след задника,преследвала си го едва ли не ,едни такива състояния,които са изключително противни за нормалните мъже.Намерила си си нов приятел,спряла си да го заливаш с купища смс-и и той е започнал да се чуди защо вече не го тормозиш.Може би е узнал ,че имаш приятел и му е залипсвало вниманието ти.И ето иска отново да те привлече,защо вече се превръщаш в предизвикателство за него.Ако отново пробваш стария подход пак ще спре да ти вдига телефона.Ако искаш да си с него и той да се интересува от теб,трябва да си му интересна,т.е. да не го заливаш с смс-и,да не му звъниш постоянно ,да не му увисваш на врата

между другото съм напълно съгласна с теб .. знам какво е да те обсипват със смс-и и изведнъж всичко да свърши .. а ... пращах му смс-и месец- месец и половина след каето спрях .. и след месец си хванах моето момче ) така че не съм спряла със смс-ите заради това че ъм с друг ..