Цитирай Първоначално написано от natalitoo
Историйката е такава че преди 6 месеца едно момче влезе в живота ми .. както и да е .. ходихме 2 седмици след което той ме заряза със смс ... в продължение на 2 месеца постоянно му се обаждах само и само да му чуя гласа ( от други номера ...защото на мен не ми вдигаше .. ) и така продължавах със смс-ите колко ми липсва и т.н. ... знаете как е .. и така направих си друг профил в сайта в който го имаше .. и до сега продъжаваме да си пишем .. никога не ми е отговарял на смс-ите .. март месец замина (пътува на кораб) ... както и да е .. забравих го... намерих си друг приятел с който бях наистина щастлива .. но и той замина за лондон да работи там .. (разбрали сме се всеки да си прави каквото иска.. защото не стаа аз да съм тук и да го чакам и приятелите му да му казват постоянно с кой съм и къде съм .. а той може би да оправа някоя англичанка .. пфф нещо се отклоних от темата ) .. и преди 3 дни това момче което ме заряза със смс-а .. ми писа на мен в сайта в който ме има мен както и него .. " kak si kak q kara6 sladyr4e ) az sum v USA ae kato se vurna moje da se skiv ako iska6 " ... и сега чувствата ми се върнаха .. какво да правя ??? пфф .. защо го направи.. ? какво е искал да каже с тези думи ..
колкото и грубо да прозвучат следващите няколко думи са истина.Мъжете мразят някоя да им се предлага,а ти несъзнателно си го направила,сега той знае че когато ти звънне ти си готова да си пак с него.по-добре си намери друг и изобщо не се занимавай с този....