.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Еротични сънища...

Имали ли сте случай в който сънувате, че правите секс с някой приятел/ка, познат/а или бивш/а любов и след това на следваштия ден когато правите секс с приятеля/приятелката си и да не изпитване никакъв кеф и възбуда нито да можете да достигнете до оргазъм? На мен ми се случи и сега съм много объркана, имам чувството че съм предала приятеля си... моля ви помогнете ми
    Р.Р. Това ми се случи 2 вечера подред; А най- кофти беше когато след ден му казах, почувства се много кофти, а в същност аз нищо не съм направила... [/b]
    Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !

sanuval sum 4e pravq sex, no tova ne se e otrazilo po nikakuv na4in sled tova.

p.s. nqma ot kakvo da se pritesnqvash, na tvoq kato mu minavat razni misli prez glavata svurzani s nekfi macki ti cupish li se?

ХАРЕСА ЛИ ТИ СЕКСА ОТ СЪНЯ ? има значение съня.
    и тук отговора се крие в тайнствената женска психика. Според мен е някакъв лош момент и ще мине.

Ти пък малко пресявай нещата, които споделяш с гаджето си И за в бъдеще си спестявай такава информация. Нищо странно не е станало като си сънувала сек с когото и да било, различен от приятеля ти. Не се смущавай, а използвай момента ако същата нощ спите в едно легло, нападай!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    О,я стига,не си го предала,споко..тва е сън все пак! Аз,досега какво ли не съм сънувала ,но няма да се спускам в подробности
    Така че-сънувай си на спокойствие и се наслаждавай на сънищата си
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

normalno e da mu stane kfoti shtom ne si sanuwala nego;)
    i az da bqh i az shtqh da se izdraznq i to ne malko
    postawi se na negowo mqsto wse pak i si predstawi,che toi sanuwa kak go prawi s drugi?towa oznachawa, che podsuznatelno mislish i iskash da go naprawish s nqkoi drug, no ne go osuznawash

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си