.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    In CiTy oF DreamS

Ужасно объркана ...

С моето момче сме заедно вече 12 дни... (звуча като психопат нали ).Той е от моят клас и постоянно сме заедно Той е футболист и доста често се налага,да е на тренировки или на мачове и аз оставам самичка Напълно го разбирам,все пак човек трябва да се жертва в името на нещо,което найстина цени...Проблема е,че от както сме ваканция,не съм го виждала или чувала.Все едно никога,не го е имало И не мога да разбера,какъв е пролема и какво става...Когато се разделихме след училище,всичко беше перфектно ,не сме се карали за нищо....И сега това...Търпях да не го търся,да го избия поне за миг,от мислите си но не! Понеже нямам пари в телефона,помолих едно много добро мое френдче,да му позвъни и да го пита къде е бла..бла...Не се обадих аз,защото с фр си писахме по скайп и видя,че съм тъжна,разказах му какво става с мен и той реши да ми помогне Та...Обадил му се оня вдигнал...Френда се представил,казал му кой го кара и т.н.И моето момче казало:"Не съм в .... На тренировки съм.Утре ще ходя ....(в град мн близко до моя) и май ще се видим" и му затворил...От това аз избухнах в сълзи ...
    Знам,че от доста малко време сме заедно,и може би преигравам но много ми стана болно.Не ме потърси не се обади,а като се разделихме преди ваканцията всичко беше перфектно...Сега се чудя дали не стана по-лошо,като карах фр. да му позвъни...(момче е)...Кой знае какво си е помислил.Не го направих нарочно,просто няма на кой от телефона да му се обадя...Майка ми-абсурд...Не би ми го дала за нищо на света и така...не знам ! Дайте мнение... Не знам какво да правяяя....А това че "май" сме щели да се видим...незнам просто...Защото и след това той пак не се обадииии!!!!!!!!
    АкО НяКоЙ Те ПоПиТа:"КаКвО е ЛюБОв?",мУ КаЖи,чЕ е МеЧтА,КоЯтО ВоДи До СмЪрТтА

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Може и момчето да няма от къде да ти се обади... а може и да не го е грижа ... По-добре спри да го търсиш, а като се видите си поговори с него.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

mi ne go tursi ti iz4akai toi dA ti se obadi :P

btw:sry 4e v momenta ne pi6a na kirilica,no ne sam na moq komp a tyk e samo US
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Moje da nqma ot kade da ti se obadi

.... ами според мен можеш да го почакаш малко надявам се да ти звънне ... но има и още нещо ако искаше до сега да го беше направил няма значение че няма пари в телефона като теб можеше да накара някой да си даде телефона за един разговор ... явно не държи толкова на теб колкото ти на него
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

из4акай го да ти се обади,а ако не се обади като се видите в у4 си поговорете но не го търси ти

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    abe ti na kolko si ??? wow 12 dni bravo

Град
    In CiTy oF DreamS
    На 17 съм...Т'ва "woow 12 dni" беше сърказъм нали

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от nejna_celywka
    На 17 съм...Т'ва "woow 12 dni" беше сърказъм нали
    Беше ирония.
    И майко мила той е футболист... сигурно много се жертва.... о Боже.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    In CiTy oF DreamS
    Не казах,че той се жертва wosh,а в случая аз!Както и да...просто помолих за съвет.Не съм го избирала понеже е футболист или т.н.Така се случи,сърцето не пита...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си