.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Труден избор!!!

Здравейте! Не знам дали първо да отида на солариум или на косметик. Знаете ли как е по-правилно?
    П.С. Темата може да ви се струва тъпа, но просто нз по какъв начин е по-правилно за кожата ми.

ЪЪъЪъЪЪ? za fko staa vupros do kolkoto razbiram msilq,4e ppurvo na kozmetik posle na solariu...awe ddz nz za kfo pita6

Нещо не разбрах въпроса ти....
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Нещо не разбрах въпроса ти....
    Емм... и аз
    еlsy

За каква процедура при козметик говориш? (въпреки че според мен каквато и да е пак ще трябва да я направиш преди солариума, но по-добре уточни)

КоСметик?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????? ???????????
    Еййй ще ме утрепете начи...

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    За каква процедура при козметик говориш? (въпреки че според мен каквато и да е пак ще трябва да я направиш преди солариума, но по-добре уточни)
    хаха ако съдиме по това което е написала "коСметик" можеби,за да си махне космите ахахаха
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Мега фен Аватара на SunSmile
    Като си правиш каквато и да е процедура при козметик, малко се раздразнява кожата, а ако си я изпекла на солариум май ще стане още по-зле. Моят съвет е първо на козметик и след 1 до 2 седмици почни солариум. Казвам ти го от опит. Защото аз като бях на море и почернях и после си правих процедура на лицето при коЗметик (почистване) и мн ме болеше, на така раздразнената от слънцето кожа не е хубаво след това да се ходи на коЗметик. За това първо Козметика и после солариума
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Ami mili4ka , ako iska6 da znae6 sled kozmetik kojata ne trqbva da se podlaga na agresivni proceduri ! Ama su6toto e i pri solarium e su6toto ... kato izgori6 edno hubavo i nekfa babu6kera ti izstiska mladejkite pupki ne e mnogo dobre ... Ama ti tolkova li si plitkoumna , 4e v edna sedmica iska6 da da stane6 ciganka i da si izstiska6 pupkite !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си