- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за веждите ...
Здравейте![]()
Смятам да ходя на козметик да си почистя веждите и изкам да попитам боли ли защото много ме е страх дали ще ме заболи![]()
та който го е правил моля кажете какво е усещтането
много боли .... по-добре вземи кислородна маска и медицински екип с теб![]()
болката е такава,че все едно ти ампутират крак,БЕЗ УПОЙКА ! [-o<
we give it all.
Първоначално написано от OtherDimension
олеее ужас
аз толкова се мъчех да убедя мама а сега зимам да се отказвам ако е така наистина
![]()
Eми малко боли,но е само първия път.Тя ще те намаже със спирт или със крем за да не те боли много.
Първоначално написано от TellMeYourName
сериозно ли е така или се базикате с мен
![]()
Споко бе мила не виждаш ли,че те бъзикат.Боли,но се търпи.Я бягай бързо при козметик и хич да ни ти пука.
а др дето се ебават с мен![]()
![]()
аз сериозно ви говора вии само се базикате и ме плашите![]()
Vuob6e ne e tolkova stra6no.I az mnogo se pritesnvah ama vuob6te ne e bolka za umirane.Ne moje a se sravnqva sus zabolekar naprimer![]()
ъъъъъъъ ти до сега не си ли си правила веждите...или си малка?
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ми не не съм малка просто те не са толкова зле и до сега не смятах за наложителноПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
не боли кой знае колко,а и след 5тото-6тото косъмче ще си свикналаа и предполагам,че козметичката ти ще ги намаже с кремче,за да умекнат и да боли по-малко
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Щом искаш да си хубава,ще търпиш!Колко голяма мислиш,че ще е болката?Просто ти махат няколко излишни косъмчета...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
мерси много на всички![]()
аз се притеснявах доста ама сега се успокоих![]()
Ти пък. Аз на козметик не съм ходила, сама си ги оправям ( без кремове ) и болката е нищожна, само кихам 1-2 пъти.![]()
Първоначално написано от plamka
на мен както ми треперят рацете смятаи как ша се направя
![]()
При отскубването на някой друг косъм може да усетиш нещо като ущипване ама не е страшно споко![]()
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
маже с едно кремче първо
след това започва с пинсетата плавно да я движи,почти нищо не се усеща.![]()
moje da ti salzqt o4ite po nqkoe vreme no na teb moje i da ne e taka. a bolkata se tarpi 6te svikne6.
Голям размер на картинката! /machoka/
еми тъпа сиПървоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
![]()
Хахахаххааа...
Епа какво искаш? С упойка ли да ти ги махат? Я стига лиготии. Било я страх, че ще боли. Ми, щом те е страх, остави ги дълги, а после си ги направи на плитки.![]()
Не боли бе,спокойноЕ,все пак няма да е безболезнено,но не е чак болка за умиране
Айде успех
![]()