Хора имам въпрос как си правите косата естествена или ползвате преси,ролки,пяни,лакове.. и ако да всеки ден ли ги ползвате??Аз си мразя косата,защото не енито гладко права нито къдрава или чупливаПреди месец някъде реших да си я начупя(не точно къдраво) и открих,че ми стои супер
и оттогава абсолютно всеки ден слагам пяна и на мокра и на суха коса,за да се начупи,но от форума разбирам че било мн вредно за косата
Предложете продукти,с които мога да постигна същия ефект,но да не изтощават така или кажете някви балсами за изтощена коса(марки и цени) щото изобщо не съм запозната с тея продукти.. 10x
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Аз си оставям косата естествена. Под прическа не разбирам преси, маши или ролки. Харесвам си косата, такава, каквато е. Най-много да сложа пяна, ако е непокорна, но това е много рядко. Аз не съм се изправяла, къдрила съм се с маша само 2-3 пъти за специални случаи, сешоар не ползвам... Изобщо, оставям косата ми свободна. Всъщност сега мисля да се подстригвам, но не съм решила как, обаче смятам, че подстрижката много освежава вида и косата като цяло.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Миии аз от година и нещо си изправям косата редовноВ началото всеки ден,а сега само когато се накъдри от влажното време и след баня
Явно косата ми свикна да е права и вече използвам пресата само за краищата
А за продукти - миии има хиляди маскки,шампоани и балсами за увредена коса...Освен това недей да си третираш косата всеки ден с пяна и други продукти!!!Една от моя клас преди седмица за 1 път от 2 години я видях без пяна (иначе всеки ден...) Малеее такава хубава коса имаше,а сега е като плашило
Така,че не си слагай постоянно пяна!!!Е вярно,че при всеки е различно,но със сигурност много си увреждаш косата така ...
Благодаря ноо искам кудрава коса всеки деенА още един въпрос пресата или пяната увреждат повече косата?
Почти всеки ден си изправям косата с пресата..иначе истинската ми коса е лекоо чуплива - но винаги съм искала да е права![]()
Желязна Девица
И изтощава ли се ? Пада ли?Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
edva li shte pochne da pada no shte nagori i az se izpravqm vski den i polzvam produkti za predpazvane ot izgarqne no pak ne q zashtitavat napulno...prosto nqma nachin she trqbva da se primirish s tova![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Просто се къдри с ролки, а не с пяна..
Е, ефектът не е същият, но нали идеята е да си къдрава ?
Аз иначе като се къпя, след баня се изправям, на следващото къпане се къдря с ролки, за да оставя косата ми малко да подиша![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е зависи колко често я правиш..моята е леко изтощена но нищо повечеПървоначално написано от sladkъ_mackъ
Желязна Девица