.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Секс, приятели и още нещо

Здравейте ,искам да ви попитам за един съвет :
    Проблема е следния има едно момче ,което познавам от много време пишехме си в скyпе почти всякa вечер ,но днес не е влизал в скyпе.Излизали сме 2 пъти първия път нищо не се случи освен,че го харесах сyпер много и след извесно време излязохме пак и ми лисваше това ,че не бях го виждала.Той е на 22 скоро 23 години ,а аз на 16-скоро 17 ,той много пъти ми е казвал,че съм малка за да има нещо междо нас-бяхме само приятели.Ето и какво се случи снощи излизахме първо на кафе и после се разходихме на открито и незнам какво стана той ме гyшна и почна да ме пипа по дyпето и после по гърдите и аз мy казах ,че може да ми хареса,но той неспря после почнах да го целyвам и бях вече възбудена ,после бяхме в колата мy, той ми съблечи блузата и ме целyваше по гърдите и ме пипаше ,но когато стигнахме до дънките ми той каза ,че трябва да спрем това е грешка ,защото сам малка ,а аз вече бях сyпер възбудена и дори когато си сложих ръката си на пениса my той ми я махна ,(по възбудена от всякога бях) и както и да е спряхме до там уж мy харесваше и незнам , защо отказа се,а и не е бил с момичетa под 18 и въпроса ми е как да yправя нещата междо нас като приятели страхме е,че повече няма да го видя след тази вечер в ,която изгyбих контрол над всичко ,а и си мисля ,че вината е някъде в мен помогнете ми

Град
    Horrorwood
    Поредната простотия. Как очакваш да ти помогнем?! Говори с него, не е далеч от ума.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Поредната простотия. Как очакваш да ти помогнем?! Говори с него, не е далеч от ума.
    Ако можеш да говоря с него щях да го направя,но и телефона мy неyтговаря и в скyпе го няма днес

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Ако можеш да говоря с него щях да го направя,но и телефона мy неyтговаря и в скyпе го няма днес

Господи, ако не говориш с него днес да не се свърши света?! Чакай да утре, няма да избяга! Все някога ще ти дигне или ще си влезе в скайп. Кви истерии само.

Господи, ако не говориш с него днес да не се свърши света?! Чакай да утре, няма да избяга! Все някога ще ти дигне или ще си влезе в скайп. Кви истерии само.
    а й да можех ме е стрaм толкова много от това,защото и аз имам вина да се случи това,а и аз неисках да спрем до там и незнам и какво ще мy кажа

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз пък ще кажа само-евала на момчето
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    6te vidim tazi rabota,nemislq,4e i na teb biti haresalo dase vazbydi6 syper mnogo i sled tova ni6to dori i da nee samo tvoq vina za sly4iloto se

1. ne si vinovna ti. toi e zapo4nal da te pipa i t.n.
    2. govori s nego sqka6 ni6to ne se e slu4ilo.
    uspeh stiskam palci

Град
    Horrorwood
    6te vidim tazi rabota,nemislq,4e i na teb biti haresalo dase vazbydi6 syper mnogo i sled tova ni6to dori i da nee samo tvoq vina za sly4iloto se

Той е виновен, че е спрял великата глупост, която сте щели да направите?! Евала му наистина. Иначе на мястото на тази тема щеше да има друга 'Бременна ли съм?!'
    Продължавай да му звъниш, ние тук не можем нито да го издирим вместо теб, нито да говорим с него.

Той е виновен, че е спрял великата глупост, която сте щели да направите?! Евала му наистина. Иначе на мястото на тази тема щеше да има друга 'Бременна ли съм?!'
    Продължавай да му звъниш, ние тук не можем нито да го издирим вместо теб, нито да говорим с него.
    samo ,4e gre6i6 dori i da bqhme nqma6e dasam bremenna dostata4no imam akal zada znam kakvo pravq i nemy zvanq toi ako naistina me haresva 6te me potarsi

Супер фен
    Град
    Венера
    Moже да не те иска, защото си неграмотна, примерно

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    ah ti kva si kompleksirana !!! mnogo kompleksi momiche inache nqma da se zaqjdash taka

tova e gadnoo.. nedei se ot4aiva za6toto toi e nai vinovniqt ot cqlata istoriq i ne mislq 4e tova 6te vi skara. govori s nego vse edno ni6to ne e stanalo i taka..

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от MAiK88
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    ah ti kva si kompleksirana !!! mnogo kompleksi momiche inache nqma da se zaqjdash taka
    Ако беше на български да го прочета... ама така...

Град
    Село Бръкни Дълбоково
    Пиши по-кратко ве кви са тея романи.
    Монитора ми направи 10 години преди два месеца...
    не мога да се пуля мноо пред него, съобразявай се малко.
    Толкоз много момчета, а толкоз малко живот!
    I won't deny it I'm a straight ridah
    You don't wanna fuck with me

Град
    Gabrovo
    абе туй вече ме заинтригува...Може да похвалим пича че поне има самоконтрол...На мен лично ако ми се отдаде такава възможност неа да я изпусна...Но все пак говорим откровено,нали?
    My end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm given time to evade
    The end of the road is my end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm haven't time to evade
    THE END OF THE ROAD!

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    mn dobre 4e e sprql spored men em nz nameri go :P

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Нямам личен опит точно по подобни теми, защото на мястото на пича с риск да прозвуча грубо, но щях да ти обясня, че предлагам просто секс и ако се съгласиш ще те бодна. За сметка на това, съм ставал неволен свидетел на подобни отношения и мога да ти кажа само едно - започнали сте една работа, дето в обозримото близко бъдеще ще довършите. Няма такива филми "била малка", това-онова! Той вече е прескочил бариерата да излиза с теб, макар да си му малка, престрашил се е да те целуне, да те закара в колата, да те обарва и тем подобни, това може да си сигурна, че няма да остане така, а ще намери логичния си завършек в колата/леглото. И да не кажа голяма дума, ама ако взаимно харесате секса помежду си ще се случва доста често.
    Левски шампион але але!

според мен за да поеме и той инициативата значи не е безразличен. Освен точно когато сте стигнали до момента както се казва той те е спрял. Интересно защо как съвестта в него е проговорила точно в този момент , че си под 18. А това не го е спряло в началото. Според мен това го ен аправил точно тогава с цел. Не мисля че имаш някаква пчичина да се чувстваш виновна че си се увлякла при положение , че той започнал и е продължил. Най-добре наистина говори с него когато можеш , за да се разберете какво очаква от теб и какви ще ви бъдат отношенията за напред.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ъъъъъ защо темата е озаглавена секс приятели.. като вие не сте правили секс??
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Re: Секс, приятели и още нещо

Здравейте ,искам да ви попитам за един съвет :
    Проблема е следния има едно момче ,което познавам от много време пишехме си в скyпе почти всякa вечер ,но днес не е влизал в скyпе.Излизали сме 2 пъти първия път нищо не се случи освен,че го харесах сyпер много и след извесно време излязохме пак и ми лисваше това ,че не бях го виждала.Той е на 22 скоро 23 години ,а аз на 16-скоро 17 ,той много пъти ми е казвал,че съм малка за да има нещо междо нас-бяхме само приятели.Ето и какво се случи снощи излизахме първо на кафе и после се разходихме на открито и незнам какво стана той ме гyшна и почна да ме пипа по дyпето и после по гърдите и аз мy казах ,че може да ми хареса,но той неспря после почнах да го целyвам и бях вече възбудена ,после бяхме в колата мy, той ми съблечи блузата и ме целyваше по гърдите и ме пипаше ,но когато стигнахме до дънките ми той каза ,че трябва да спрем това е грешка ,защото сам малка ,а аз вече бях сyпер възбудена и дори когато си сложих ръката си на пениса my той ми я махна ,(по възбудена от всякога бях) и както и да е спряхме до там уж мy харесваше и незнам , защо отказа се,а и не е бил с момичетa под 18 и въпроса ми е как да yправя нещата междо нас като приятели страхме е,че повече няма да го видя след тази вечер в ,която изгyбих контрол над всичко ,а и си мисля ,че вината е някъде в мен помогнете ми

Град
    Там, където е сърцето...

Абсолютно точно казано. Трябва да си благодарна, че момчето явно има мозък и е спрял навреме, защото после щеше да съжаляваш..все пак сте се виждали само няколко пъти.......
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

na sushtoto mnenie sum +11111111111111111kKKK
    neshtata shte s eopravqt sled okolo godina kogato stnaesh na 18 togava nqma kak da se ismukne
    a nitoi toi nito ti imate vina prosto si malaka ako bqh az i az shtqh da go napravq kakto i mnogo drugo no i mnogo drugi nebihati prostili :razz:
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

nqma zna4enie ve4e i plys tova ni6to nqma dase poly4i, za6toto az neznam kakvo da my kaja,kakto i toi na men i nz za6to se 4yvstvam tapo. Mislite mi naposledak sa svarzani samo s nego ,a dori neiskam da e taka,toi pri vseki razgovor svarzan za tova kakvo stava mejdo nas go izbqgva ,a men zapo4va dame boli ,nz za6to go iskam tolkova mnogo ,a i nz kak damy kaja kakvo 4yvstvam kam nego i nz kakva 6tee reakciqta my ,nesam predpolagala,4e moje tolkova lesno da xaresvam nqkoi tolkova mnogo

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Нямам личен опит точно по подобни теми, защото на мястото на пича с риск да прозвуча грубо, но щях да ти обясня, че предлагам просто секс и ако се съгласиш ще те бодна. За сметка на това, съм ставал неволен свидетел на подобни отношения и мога да ти кажа само едно - започнали сте една работа, дето в обозримото близко бъдеще ще довършите. Няма такива филми "била малка", това-онова! Той вече е прескочил бариерата да излиза с теб, макар да си му малка, престрашил се е да те целуне, да те закара в колата, да те обарва и тем подобни, това може да си сигурна, че няма да остане така, а ще намери логичния си завършек в колата/леглото. И да не кажа голяма дума, ама ако взаимно харесате секса помежду си ще се случва доста често.
    И аз така мисля.Според мен ,обаче не си давай надежди ,че от негова страна ще има кой знае какви чувства всичко е секс можеш да го промениш ,но знае ли се дали ще успееш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си