.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

солариум или автобронзант?

Здравейте. Интересува ме какво мислите-кое е по-подходящо за човек с бяла кожа, да ходи на солариум или да използва автобронзант? Става въпрос за мн бяла кожа която при излагане на слънце по принцип изгаря и се зачервява. Кое би придало по-добър и подходящ тен на такава кожа? Дали ако се ходи разумно на солариум кожата ще потъмнее? А ако се ползва автобронзант какъв точно, и той няма ли да придаде неравномерен тен? Ако имате опит или някакво друго предложение казвайте. Имайте предвид че плюс това имам тук там пъпчици по лицето от някогашно акне, тъй че кое няма да навреди и на тези остатъци? Ще съм ви благодарна ако наистина споделите идеите си

е и аз мисля 4е ефекта от солариума 6те е по добър
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Nqkude bqh chela, che tocho tezi kremove za ten sa podhodqshti za koga kato tvoqta, koqto ne hvashta ot slunceto. Preporuchvam ti da si vzemesh takuv.. solariumut e mn vreden, osobeno za takiva kogi. Mogesh, razbira se da gi suchetaesh za po - golqm efekt. Ima golqmo raznoobrazie, ne znam kakvo da ti preporucham, no mogesh da razgledash po magazinite. uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Русе
    Солариума е вреден...По-добре някакъв автобронзант..Спорред мен е по добре.Вземи си на някоя реномирана фирма, а и да не е на ейвън, защото става на петна
    ...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Солариума е вреден...По-добре някакъв автобронзант..Спорред мен е по добре.Вземи си на някоя реномирана фирма, а и да не е на ейвън, защото става на петна
    +1
    със солариума само можеш да си увредиш кожата,доста е вреден
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

mi da solariuma e vreden ama pone se polu4ava naistina dobur efekt!
    spored men za ni6to na sveta ne probvai s bronzant,za6toto 6te stane6 oranjeva,a sled vreme i na petna!
    Govorq ot li4en opit

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    солариум.Принципно ходя на солариум,но заради една операция не можех и пробвах какви ли не автобронзанти,амааааа ужас, станах на петна....едвам си го свалих после от кожата,търках се с някакво кисе,направо си смених кожата хахаха
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Град
    Добрич :o)
    Плаж(слънце),след месец-два.. Защо ти е да третираш кожата си с такива химий..вредни са Аз лично държа на естественото

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Плаж(слънце),след месец-два.. Защо ти е да третираш кожата си с такива химий..вредни са Аз лично държа на естественото
    +1
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

определено солариум :P

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Солариума е вреден...По-добре някакъв автобронзант..Спорред мен е по добре.Вземи си на някоя реномирана фирма, а и да не е на ейвън, защото става на петна
    +1 ... Да не е и на Oriflame
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

Солариум.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Автобронзант! Не си струва да си похабиш кожата на млади години с този солариум! Аз също съм с много бяла кожа, ходих на солариум и започнаха да ми се появяват лунички. Мацай един DOVE за постепенно придобиване на тен и ще си ОК! Само гледай да си добре ексфолирана, за да не станеш на петна

Голям фен Аватара на o0ps
    Солариумът е прекалено вреден а пък за автобронзантите много трябва да си играеш да се мажеш цялата така че ако питаш мен ако не става с плаж по-добре си стой беличка.

Град
    Dreamland Varna
    Абе не се занимавай с тея бронзанти, че може после да станеш на петна, а е много гадно. Отивай на солариум най-добре, но вснимавай, че се пак е вредно. Не прекалявай
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

kakvo vi haresva da ste tymni ... az sym si leko murgava po rojdenie a iskam da sym bqla ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си