.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Много обичам да ходя под дъжда с музика,
    Калинка казва, че дъжда си има своя музика

Saatana vittu perkele hate crew!

Между другото ромоненето на дъжда е супер успокояващ звук, като тръгна в такава насока ^^ Някакво такова, хем леко приспиващо, хем вкарващо те в някакъв филм о_O

А Калинчето си я знаем, затуй ^^
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

И аз това си мисля..какво от това като вали!!!Имаме чадъри..ама и без тях е яко..Защото дъжда е като награда.Обичам да тичам под дъжда, да се целувам под дъжда...
    Аз не намирам нищо лошо в лошото време...Защо е нужно всеки да се крие и да бяга от дъжда...

Защо дъжда да е лошо време? Сушата е по-зле =3
    Между другото - никога не съм използвал чадър.. факт!

Обичам да вали дъжд, когато грее слънце.

Но мразя да се намокря, чувствам се ужасно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не се кефя, когато вали. Дразня се, когато се измокря. А и не виждам романтика в това да си мокър до кости.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Това, че вали, мен не ме притеснява.Така или иначе винаги съм обичал дъжда.Дори обичам да се разхождам и да ме вали.. :]
    Въпреки че понякога от сладката меланхолия, която изпитвам, докато гледам мрачното небе, правя завой към ужасната депресия...

А и всъщност дори времето да е дъждовно, ако имам уговорка, то няма да ми попречи да изляза.
    хъхъ..

Град
    Шумень
    И аз обожавам дъжда (освен когато не епорой придружен с грумотевици и мн вятър, защото ми спира нета ) но тря се съгласим, че по кекавите (кат мен например) не тря мн да се излагат на дъжд, че шса тръшнат болни. и все пак една разходка под ръмящия дъжд е страхотна за ободряване и събиране на мислите

Град
    София
    оо и аз обичам да вали ,но да не ме изненада по тениска и да замръзна (като днес) ,но и трябва да има с кой да го споделя ,а всичките ми приятели тръгват да се прибират като завали и ми убиват порива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си