- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо харесвате "спортисти"?
Защо всички си падат по играчи ан кърлинг .... Какво толкова намирате в тях.. те дори не са професиналисти.
![]()
![]()
Всички ли
![]()
![]()
Аз не си падам по такива момчета ... Може би защото кърлинга точно ми е много смотан
Освен това не се и сещам за някоя позната,която да харесва такива момчета
А като цяло спортистите ги харесваме,защото се поддържат чрез спорта
Все пак е много по-готино да видиш момче със стегнато тяло,мускулчета и т.н. от колкото да видиш някой,на когото задника и раменете да са с еднаква ширина
Е всеки си има право на мнение де ама ...
![]()
![]()
Тфа от где ти дойде на ума ?!
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Еми гледам всички момичета сте загорели за играчи по кърлинг, поло, голф, Табла, прескочи кобила, дама и монополи.. никой не се замисля за нас обикновените момчета...
Първоначално написано от w0sh
az li4no predpo4itam futbolistite
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
Изглежда не ме познаваш.... пък и няма прична аз съм обикновен тенесист... а не велик играч на 'стражари и апаши"Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
кърлинг
![]()
![]()
![]()
![]()
ми не си падам по момчета които тренират кърлинг..
![]()
![]()
.!.
Коремчетата forever!!!![]()
![]()
Хапвайте си момчета аз ви обичам!
Tenesistite sa nai gotini az sam mom4e no prosto go znam 6ot i az treniram tennis![]()
![]()
![]()
Не-знаеш го защото си гей.Първоначално написано от неЗнаен
Хаха.Първоначално написано от MartyParty
Opredeleno ne vsi4ki si padame po takiva.Na pruv podled sa sladki ama kato si otvorqt ustata...ti ide da se grumne6.Az naprimer sum hlutnala po edno mom4e koeto e krugla nula vuv vsi4ki sportove no puk za smetka na tova ima dosta sivo ve6testvo v glavata si![]()
![]()
А ти очевидно нямашПървоначално написано от Little_Lady93
Тоталното безхаберие в разчитането на посланията ми.. били те иронични.. саркастични или контекстови.
Е не ще хареса някой топчо, к1дето по цял ден играе у тях WOW и набива кола и чипс..
Ти си поредния.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Тебе пък к'во ти е обикновеното?
![]()
He who runs with aggression walks with no dignity
Парцаляк ако искаш нещо да ми казваш - казвай го... ако не си затваряй миризливата уста и заминавай да цоцаш.. гле'ам още ж1лто имаш по устата...
Това беше особено смислено... знам,че съвета те гризе сега... та идеята ми беше.. но като гледам си се досетил сам... та идеята е,че мозъчните ти келтки са подредени като пистата хунгаороринг през лятото.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Първоначално написано от Crafter
Имам лице.. това достатъчно ли е?
eee какво им е на спортистите... мн са си хубави... и са със супер яко тяло :P все пак аз продължавам да съм си вярна фенка на брейкърите и рапърите :P
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Edit post незнаеш ли к'во е?
Иначе браво.. забавен си... и оригинален на всичкото отгоре...
Щом си направил тая тема престам си к1в тре'а да си отчаян и загорял...
като всички харесват играчи на к1рлинг, хвани стани и ти 1 ... или си прекалнно дебел ?
Не, трябва да имаш и чурка.Първоначално написано от w0sh
He who runs with aggression walks with no dignity