- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо харесвате "спортисти"?
майко мила.. покривам две от условията... представи си и на висчкото от горе мога да разграничавам иронията... е току що се оказа, че съм доста дебел, но ще го преживея...Първоначално написано от Crafter
w0sh 6to ne zeme6 da si otreje6 prustite i da ni osvobodi6 ot prisustvieto si.Mislq 4e na teb ti prilqga to4no "ako mozukut be6e poni4ka tvoqt 6te6e da e samo dupkata"![]()
обмислям да го направя...Първоначално написано от Little_Lady93
w0sh-чо... сине майчин... иронията може и да разграничаваш ама май аз в1прос ти зададох ?
Да си имаш спортист-гадже в днешно му време е много "модно"... особено като се чуе за някоя... футболисТЧЕ... или некаф с надървени мусколи... които дори е тка не са направени от истински тренировки а анаболи... хапчета ла*на и т.н.... ии леле... вече се виде мъжа-"мечта"...Да тренираш не е лошо да верну си подържаш стегнато тялото... ама тфа па не значи да прекаляяш и да го напраиш само у фаянс... и да станеш некаф маняк на тая тема...
![]()
Аз лично не си падам по такива типове.... особено па.. как са ги има 90% позиорчеТа.. дет се праат че прават нещо... ама всъшност... го праат колко да се напрат на мъже и някоЯ да им почеса красТа-Та...![]()
АААа-ааи да добава нещо... понеже прочетох няколко поста на няколко сладури.... много ясно че... не тряя да е някво топче.. и кюфтак.... вие па го изкараште... зае*и
а иначе... пък повечето мацки... като казват.. "да да спортистите имат много яки тела.. направо вече... леле (ше си одарат една...) леле-е господи... не знам си кфо кату едва ли не вече тея са богове... извиняваи те много но критерия "красота" не мисля че стои на 1-во място в една връзка.. разбира се са ще почнете (ама ... да не искам някви туртаци...нз си кфо нз си що.. никои не ви говори за такива) и да.. общо зето изводът е такъв.. че понеже гледате да са с ебаси яките тела... а в кофата им да няма... грам умствен багаж.. после Ви изклецат... и накрая... "
ама... мъжете са еднакви... само еб*не искат..."Еми като не си подхождате по харектер кфо ще искат?!?! .. поне некфа полза да имат.... (гадовете) ама... кфо да ги обвиняям... всеки гледа да си напрай кефа.. (в днешно време)
АБе Fucking stiuped w0rld !!
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Защо всички казвате "тенесисти"?![]()
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
Щото говорят за хора,които тренират тенес!Елементарно,драги ми Уотсън..![]()
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
ааа, ясно, аз пък помислих, че защото са от Тенеси :/Първоначално написано от Eric`Draven
а Вие какво образование имате, Холмс?![]()
Нямам образование.Аз съм един прост и ограничен човекПървоначално написано от loriot
иначе казано - спортист.Та,да не се отклоняваме от темата - съдейки по себе си направо съм потресен,какво,наистина,ха есват момичетата в спортистите?
![]()
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
Моля следете темата... става дума за играчи на кърлинг, криеница и онова нещо, където забождаш опашката на магаре... Наистина тези хора ме карат да се комплексирам.Първоначално написано от Eric`Draven
мхмПървоначално написано от Eric`Draven
Правилният отговор за образованието беше "елементарно, Уотсън", Холмс.
![]()
Съдейки по теб, може би харесват потреса ти?!много си скромен... или без самочувствие... и в двата случая не е добре :/
И с право..аз познавам трикратен световен шампион по криеница.Аз ти казвам,тоя човек като минаваше по улицата,всички хора почваха да реват...направо им се искаше да не са се раждали...не си единствения,който се коплексира,нормално е,от такива светила в развлекателния спорт.Първоначално написано от w0sh
![]()
ами да, направо са неустоими, особено когато викат "Пиняда! Пиняда!" направо ми се подкосяват краката...Първоначално написано от w0sh
Първоначално написано от loriot
Гениално,Уотсън,
Ама аз съм нали прост и ограничен,как да знам правилния отговор..
Аз,скромен или без самочувствие,няма такова нещо,аз съм най-големия(сега пък ще кажете,че е прекалено)
те напоследък всички станаха най-големитеПървоначално написано от Eric`Draven
иначе ок, взимам си думите назад
нова загадка, Холмс: ти си на къмпинг в планината, Уотсън те събужда през нощта и те пита:"Холмс, какво ти говорят тези звезди?"
ми да.. по секси са футболистчетата ... и аз ги предпочитам отколкото някой щембест загорял "табладжия"Първоначално написано от BoRiTo0o
![]()
Елементарно,драги ми Уотсън,някой ни е отмъкнал палатката.
не е вярно!!! Заговорим ли за спортистите мога само и единствено да кажа, че няма по - неустоими от шах мат-иститеПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не, времето утре ще е дъждовноПървоначално написано от Eric`Draven
damn it, тоя път позна... и изведнъж се сетих за един виц: Щирлиц наля бензин в устата на кучето и го пусна. То пробяга няколко метра и падна неподвижно на земята. "Свърши му бензина" помисли си Щирлиц.
както и да е, имате моето уважение, Холмс...
Тоя път бях подготвен
А,връщам си думите назад,Щирлиц е най-големия,аз съм след него![]()
Щирлиц решава да се пошегува с шефа на СС Хайнрих Мюлер за 1 април.Първоначално написано от Eric`Draven
- Знаеш ли, че аз съм руски шпионин?
- Не знам - шегува се на свой ред Мюлер.
![]()
Щирлиц вървеше по коридора. Изведнъж нещо го тресна с всичка сила по гърба. Щирлиц се просна на пода. Надигна се, огледа се - нямаше никого.
"Сторило ми се е!" - помисли си Щирлиц.
![]()
![]()
От Гестапо бяха блокирали всички изходи, но Щирлиц излезе през входа.![]()