.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Град
    Навсякъде

Да...както казах,Щирлиц е номер 1.Никой не може да се мери с него.Нито шахматисти,нито шампиона по "Не се сърди човече",нито дори и моя приятел - трикратния световен шампион по криеница.
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Град
    Varna
    Щирлиц ftw!

басирам се, че не си виждал приятеля си отдавна
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Защо подяволите през цялото време си мислех,че говорите за "Швейк"? .......
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Защо подяволите през цялото време си мислех,че говорите за "Швейк"? .......
    i dunno...

Поуката е,че Щирлиц е над спортистите!
    we give it all.

Град
    Навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от loriot
    Щирлиц ftw!

Еми..за последно го видях преди началото на първото световно.Те другите 2 титли са му служебни
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Поуката е,че Щирлиц е над спортистите!
    кефи ме снимката, която си сложил А сега трябва ли да ти кажа името си? ^^

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Eric`Draven
    Щирлиц ftw!

Еми..за последно го видях преди началото на първото световно.Те другите 2 титли са му служебни
    на бас, че е някъде на Бермудите

Град
    Навсякъде
    Дано да не си от комисията на световното,че май 4-ти пореден приз ше му се изплъзне..

Град
    Varna
    Ми че то колко ли народ не се изпокри в тоя Бермудски триъгълник... всеки, разбиращ от криеница, първо там трябва да търси

а ти, Холмс, защо не се заемеш със случая

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Добре, момичета, нищо против към футболистите, просто ми е любопитно кое точно ви привлича към тях ... стегнати крака или какво, че и аз не знам, а ми е много странно.
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Град
    Навсякъде
    Значи може и да не е там,не знам,не разбирам много от криеница,аз го практикувах само като любител тоя спорт навремето.

Иначе,елементарно,Уотсън,н се заемам,щото ми е приятел,не искам да му провалям кариерата..

Град
    Varna
    Значи може и да не е там,не знам,не разбирам много от криеница,аз го практикувах само като любител тоя спорт навремето.

Иначе,елементарно,Уотсън,н се заемам,щото ми е приятел,не искам да му провалям кариерата..
    не бе, не да я проваляш, а и ти да отидеш... щом още не се е върнал, сигурно е хубаво

Град
    Навсякъде
    Виж т'ва вече е добра идея

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    Добре, момичета, нищо против към футболистите, просто ми е любопитно кое точно ви привлича към тях ... стегнати крака или какво, че и аз не знам, а ми е много странно.
    ще кажа, обаче не само за футболистите... какво се случва на подсъзнателно и полу-подсъзнателно ниво: спортистите са хора с цел, която преследват, а именно да бъдат победители... за това са нужни качества, които правят всекиго привлекателен дори в самия му стремеж към успеха...
    такива неща се отнасят не само за спортистите, но и за други "привлекателни" мъжки професии...

а точно футболистите... аз не страдам от тази мания, но считам, че толкова мн ги харесват, защото футболът е най-популярният спорт в днешно време и това ги прави върха на елита сред спортистите...

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    ще кажа, обаче не само за футболистите... какво се случва на подсъзнателно и полу-подсъзнателно ниво: спортистите са хора с цел, която преследват, а именно да бъдат победители... за това са нужни качества, които правят всекиго привлекателен дори в самия му стремеж към успеха...
    такива неща се отнасят не само за спортистите, но и за други "привлекателни" мъжки професии...

а точно футболистите... аз не страдам от тази мания, но считам, че толкова мн ги харесват, защото футболът е най-популярният спорт в днешно време и това ги прави върха на елита сред спортистите...
    Донякъде те разбрах ... но донякъде и не съм съгласен с теб. Това, че целта на спортистите е да са победители, не е така ( по скоро не за всички ). Например аз си тренирам от над 10 години, и нямам такива мании за там да съм победител да съм най-добрия или нещо такова, но по-скоро гледам постоянно да се надграждам физически, умствено, духовно, което ми носи удовлетворение, затова смятам, че има и такъв тип спортисти все още ... а инак спор няма добрата фигура просто е резултат от всичко, искаш или не искаш . И въпреки всичко, не говоря за всички, но съм забелязал, че множеството от такива примерно футболисти не са много умни ( пак да кажа множеството, да не тръгне тук някои да ме опонира ) , ама все пак всеки има право на избор де. Както и да е,благодаря за отговора, както казах в началото, донякъде разбрах за какво иде реч
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Град
    Varna
    това беше in general... за мен те са привлекателни само на пръв поглед, а след това идват куп други неща...

и как ще са умни тия топковци, като те от малки мислят само за това да "ритат футбол"

а за качествата, които споменах - те се срещат и в други образи, освен това се допълват и от други качества, които спортистите не притежават и т.н. човек като се замисли, трдуно може да измъдри някакъв смислен и пълен отговор, но нещата, които казах важат при привличането на жените от мъжете попринцип

Град
    Навсякъде

и как ще са умни тия топковци, като те от малки мислят само за това да "ритат футбол"
    Прекалено често го казвам напоследък,ама за тая игра се иска бая акъл,нишо,че изглежда тъпо 22-ма човека да тичат по 1 топка

Друг е въпроса,че в България добрите футболисти се броят на пръстите на едната ръка,следователно и "топковци"-те с акъл са същия брой

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    нем..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Varna

Прекалено често го казвам напоследък,ама за тая игра се иска бая акъл,нишо,че изглежда тъпо 22-ма човека да тичат по 1 топка

Друг е въпроса,че в България добрите футболисти се броят на пръстите на едната ръка,следователно и "топковци"-те с акъл са същия брой
    е, то се иска, ама дали са... освен това говорим за всички, които претендират да се наричат футболисти, не само за разните там от национални отбори, Барселона и т.н.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Еми гледам всички момичета сте загорели за играчи по кърлинг, поло, голф, Табла, прескочи кобила, дама и монополи.. никой не се замисля за нас обикновените момчета...
    em takaa eee vsi4ki sme ludnali po tezi s tablata..oba4e li4no az sam diva fenka na tezi koito igraqt monopoli..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Навсякъде

е, то се иска, ама дали са... освен това говорим за всички, които претендират да се наричат футболисти, не само за разните там от национални отбори, Барселона и т.н.
    Е за тия изобщо си мисля,че няма смисъл да говорим.За да играеш по Арсенал,Манчестър,Челси и т.н. и да взимаш пари за една седмица колкото нормален човек взима за няколко години,значи трябва определено да си имаш пипе.Относно всички останали,аз не знам критериите на момичетата,по обесними причини,ама мога да кажа,че познавам много футболисти,които,според мен,си имат достатъчно акъл. И всички дето мислят,че много голям процент футболисти са тъпи,колко такива познават,ама да ги познават наистина,че да могат да го заявят?

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Opredeleno ne vsi4ki si padame po takiva.Na pruv podled sa sladki ama kato si otvorqt ustata...ti ide da se grumne6.Az naprimer sum hlutnala po edno mom4e koeto e krugla nula vuv vsi4ki sportove no puk za smetka na tova ima dosta sivo ve6testvo v glavata si
    Обичам когато лепите етикети ей така просто,значи аз като съм боксиор съм тъп като на слон задника...Трябва да те открехна,че има и изключения,като мен,които съчетават спорта с даскалото,имат цели за бъдещето,харесва им да изглеждат добре и не са никак смотани.Съвет към теб,опознай човека преди да казваш:Той е спортист,той е тъпак

Е футболистите наистина повечето са тъпи,борците почти всичките,абе и от боксиорите има много глупаци(все пак бой в главата) Но не всички спортисти са тъпанари!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Божееее..... попаднал на 2 такива и ае всички под НОК

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Аз си падам по баскетболисти и футболисти,защото телата им са стегнати.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си