- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо харесвате "спортисти"?
Виж са,не всички момичета си падат по спортисти. Аз, например, мисля че е даже гнусно ако един мъж е твърде мускулест. Не си падам по планини дето не можеш да им видиш главата или футболистчета дето прекарват дните си гонещи една топка.![]()
pri men e kato zabolqvane...ot 3 godini nasam vsqko mom4e koeto haresam se okazva voleibolist.vsi4ki kazvat"normalno,ednakvi interesi i ti igrae6 qsno e za6to gi haresva6"...no strannoto e 4e si padam po 4oveka X i 4ak sled tova razbiram 4e trenira volei....pla6a se ot sebe si,mislq 4e sum bolna...
Повечето,не всички.
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
А да си дойдем на думата... Ако нямате коремчета не ставатеПървоначално написано от MartyParty
![]()
Животът е адът описан в Библията!
баси тъпата тема . не е ли ясно 6то 6от се поддаржаме .![]()
![]()
пак и сме по издаржливи :P
:P
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам и аз момченце, с което да играя голф и прескочи кобила![]()
И азПървоначално написано от Kaos_Urbano
хетеро съм...Ама предполагам,че момичетата ги харесват заради анцунга на АДИДАС
![]()
![]()
![]()
![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
Спортисти,ма не и футболисти хуах
Абе те всички си имат по един анцунг на адидас в гардероба...ей така за самочувствиеПървоначално написано от Madness
![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
Гледай сега, т'ва, че няк'ва мацка те е отрязала заради такова момче, не означава, че всички сме си падаме по спортисти....
Аз скъсах с един и сега ходи с една дебелана, ОЗНАЧАВА ЛИ ТОВА, ЧЕ ВСИЧКИ СИ ПАДАТЕ ПО ДЕБЕЛИ МОМИЧЕТА???![]()
Aide ela izkarai 91 chasa bezsynno fiksirane na server-i i cluster-i kato si tolkova izdyrjlivПървоначално написано от неЗнаен
(lichen rekord si mi e, imam nyakolko po-malki *~70 chasa). Tova che mojesh da tichash kato kon bez glava 2 chasa nishto ne oznachava :> Az sym tichal po 200-300 metra s optichen kabel na ramo, prez presechena server-na mestnost v napregnatite momenti...(dori i go razpyvah v dvijenie
)
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Айде изкарай 18 пъти по 100 метра на 45 градуса наклон(за бягане с всичка сила става въпрос).Залагам си къщата,колата и жената,че на 6,7-то ше си готов 191 часа да фиксираш...там каквото се фиксира.Първоначално написано от CucAgMuH
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
Човек нищо общо със спорта в този аспект ...Първоначално написано от CucAgMuH
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Аз не харесвам такива момчета.![]()
Everything happens for a reason..
Аз съм каратист и боксьор, но едва ли изобщо някое момиче би го забелязало. Просто не съм като обикновените помпачи в залите по фитнес.Корав съм и здрав, но през дрехите не ми личи. А и не съм тежкотоварен.![]()
yaaaay!Първоначално написано от the_unknown
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
На 17 години спечелих градското по бягане на 1600 метра, ако ще си говорим за бягане. Останах трети на скок от място с 2,98 метра. И бях четвърти на 800 метра(ако изобщо го броим). Зарязах изцяло леката атлетика и се захванах само с културизъм... Щях да ходя на републиканското(до 18 години, до 80 килограма). За съжаление се наложи да ме оперират спешно месец и половина преди състезанието. Загубих около десет килограма тегло, после така и не се реших да ги възстановя. Отказах се от тези глупости и не съжалявамПървоначално написано от Eric`Draven
Вече не бягам. Това си ми е принцип. Не ми го позволява нито облеклото ми, нито обувките ми, най-малко средата в която се намирам. Аз съм човек на умственият труд, заклеймявам всичкият физически. Това че не се занимавам години наред с какъвто и да е спорт, дори нищо свързано с подобни неща(освен билярд) никога не е било пречка да бъда харесван.
ПС. Тичал ли си със салонни обувки по влажни павета? Ако не си - пробвай, неописуемо е(нещо като микс между безтегловност, неориентираност, каране на ролери и периодични шутове зад главата). Ако искаш нещо хардкор към горната композиция добави дама на високи токчета, която се е вкопчила в теб "за да не падне"![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Е тогава ми отидоха къщата,жената и колатаПросто се подразних леко от предишния ти пост,защото,както явно знаеш,и бягането не е лесно и,според мен,не може да омаловажаваш т'ва,че човек се трепе всеки ден,тичайки по еди-колко-си километра,прибира се вкъщи,куцайки,след което веднага се просва на леглото без възможност да стане.И всичко това,всеки ден,с едничката цел да направи някаква кариера в спорта...
ПС: Аз съм далеч от мисълта,че задължително трябва човек да e спортист,за да бъде харесван...а,не съм тичал по посочения начин,ако искам да си вкарам интрига в живота или да се контузя,ще пробвам![]()
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
![]()
Момче стегни се! Тва,че като някое момиче като види пич с плочки каже "лоолл басии готиния
" не означава нищо
Тези мусколистите просто им се кефим..а иначе си обичаме вас обикновените мом4ета
![]()
Здравей,Първоначално написано от CucAgMuH
Доста добри постижения. Би ли споделил ръста си и времената, с които си заел съответните класирания?
Поздрави
P.S. Съжалявам за offtopic-а.