.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97

Re:

Виж са,не всички момичета си падат по спортисти. Аз, например, мисля че е даже гнусно ако един мъж е твърде мускулест. Не си падам по планини дето не можеш да им видиш главата или футболистчета дето прекарват дните си гонещи една топка.

pri men e kato zabolqvane...ot 3 godini nasam vsqko mom4e koeto haresam se okazva voleibolist.vsi4ki kazvat"normalno,ednakvi interesi i ti igrae6 qsno e za6to gi haresva6"...no strannoto e 4e si padam po 4oveka X i 4ak sled tova razbiram 4e trenira volei....pla6a se ot sebe si,mislq 4e sum bolna...

Повечето,не всички.
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Коремчетата forever!!! Хапвайте си момчета аз ви обичам!
    А да си дойдем на думата... Ако нямате коремчета не ставате

Животът е адът описан в Библията!

Град
    някъде...
    АЗ не харесвам спортисти...

баси тъпата тема . не е ли ясно 6то 6от се поддаржаме . пак и сме по издаржливи :P :P

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Еми гледам всички момичета сте загорели за играчи по кърлинг, поло, голф, Табла, прескочи кобила, дама и монополи.. никой не се замисля за нас обикновените момчета...
    Абе малко тъпи теми "ебавки" ли има,че и ти пускаш такива
    Изглежда не ме познаваш.... пък и няма прична аз съм обикновен тенесист... а не велик играч на 'стражари и апаши"

Искам и аз момченце, с което да играя голф и прескочи кобила

Цитирай Първоначално написано от Kaos_Urbano
    АЗ не харесвам спортисти...
    И аз хетеро съм...Ама предполагам,че момичетата ги харесват заради анцунга на АДИДАС
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

Спортисти,ма не и футболисти хуах

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Спортисти,ма не и футболисти хуах
    Абе те всички си имат по един анцунг на адидас в гардероба...ей така за самочувствие
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

Гледай сега, т'ва, че няк'ва мацка те е отрязала заради такова момче, не означава, че всички сме си падаме по спортисти....
    Аз скъсах с един и сега ходи с една дебелана, ОЗНАЧАВА ЛИ ТОВА, ЧЕ ВСИЧКИ СИ ПАДАТЕ ПО ДЕБЕЛИ МОМИЧЕТА???

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от неЗнаен
    баси тъпата тема . не е ли ясно 6то 6от се поддаржаме . пак и сме по издаржливи :P :P
    Aide ela izkarai 91 chasa bezsynno fiksirane na server-i i cluster-i kato si tolkova izdyrjliv (lichen rekord si mi e, imam nyakolko po-malki *~70 chasa). Tova che mojesh da tichash kato kon bez glava 2 chasa nishto ne oznachava :> Az sym tichal po 200-300 metra s optichen kabel na ramo, prez presechena server-na mestnost v napregnatite momenti...(dori i go razpyvah v dvijenie )
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH

Aide ela izkarai 91 chasa bezsynno fiksirane na server-i i cluster-i kato si tolkova izdyrjliv (lichen rekord si mi e, imam nyakolko po-malki *~70 chasa). Tova che mojesh da tichash kato kon bez glava 2 chasa nishto ne oznachava :> Az sym tichal po 200-300 metra s optichen kabel na ramo, prez presechena server-na mestnost v napregnatite momenti...(dori i go razpyvah v dvijenie )
    Айде изкарай 18 пъти по 100 метра на 45 градуса наклон(за бягане с всичка сила става въпрос).Залагам си къщата,колата и жената,че на 6,7-то ше си готов 191 часа да фиксираш...там каквото се фиксира.
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от неЗнаен
    Човек нищо общо със спорта в този аспект ...
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Голям фен Аватара на Ice
    Аз не харесвам такива момчета.
    Everything happens for a reason..

Аз съм каратист и боксьор, но едва ли изобщо някое момиче би го забелязало. Просто не съм като обикновените помпачи в залите по фитнес.Корав съм и здрав, но през дрехите не ми личи. А и не съм тежкотоварен.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    Аз съм каратист и боксьор, но едва ли изобщо някое момиче би го забелязало. Просто не съм като обикновените помпачи в залите по фитнес.Корав съм и здрав, но през дрехите не ми личи. А и не съм тежкотоварен.
    yaaaay!
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Eric`Draven
    Айде изкарай 18 пъти по 100 метра на 45 градуса наклон(за бягане с всичка сила става въпрос).Залагам си къщата,колата и жената,че на 6,7-то ше си готов 191 часа да фиксираш...там каквото се фиксира.
    На 17 години спечелих градското по бягане на 1600 метра, ако ще си говорим за бягане. Останах трети на скок от място с 2,98 метра. И бях четвърти на 800 метра(ако изобщо го броим). Зарязах изцяло леката атлетика и се захванах само с културизъм... Щях да ходя на републиканското(до 18 години, до 80 килограма). За съжаление се наложи да ме оперират спешно месец и половина преди състезанието. Загубих около десет килограма тегло, после така и не се реших да ги възстановя. Отказах се от тези глупости и не съжалявам

Вече не бягам. Това си ми е принцип. Не ми го позволява нито облеклото ми, нито обувките ми, най-малко средата в която се намирам. Аз съм човек на умственият труд, заклеймявам всичкият физически. Това че не се занимавам години наред с какъвто и да е спорт, дори нищо свързано с подобни неща(освен билярд) никога не е било пречка да бъда харесван.

ПС. Тичал ли си със салонни обувки по влажни павета? Ако не си - пробвай, неописуемо е(нещо като микс между безтегловност, неориентираност, каране на ролери и периодични шутове зад главата). Ако искаш нещо хардкор към горната композиция добави дама на високи токчета, която се е вкопчила в теб "за да не падне"
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Навсякъде
    Е тогава ми отидоха къщата,жената и колата Просто се подразних леко от предишния ти пост,защото,както явно знаеш,и бягането не е лесно и,според мен,не може да омаловажаваш т'ва,че човек се трепе всеки ден,тичайки по еди-колко-си километра,прибира се вкъщи,куцайки,след което веднага се просва на леглото без възможност да стане.И всичко това,всеки ден,с едничката цел да направи някаква кариера в спорта...

ПС: Аз съм далеч от мисълта,че задължително трябва човек да e спортист,за да бъде харесван...а,не съм тичал по посочения начин,ако искам да си вкарам интрига в живота или да се контузя,ще пробвам
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Момче стегни се! Тва,че като някое момиче като види пич с плочки каже "лоолл басии готиния " не означава нищо Тези мусколистите просто им се кефим..а иначе си обичаме вас обикновените мом4ета

Голям фен

бягане на 1600 метра
    скок от място с 2,98 метра
    800 метра
    Здравей,

Доста добри постижения. Би ли споделил ръста си и времената, с които си заел съответните класирания?

Поздрави

P.S. Съжалявам за offtopic-а.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си