Цитирай Първоначално написано от loriot
Цитирай Първоначално написано от maaster
Добре, момичета, нищо против към футболистите, просто ми е любопитно кое точно ви привлича към тях ... стегнати крака или какво, че и аз не знам, а ми е много странно.
ще кажа, обаче не само за футболистите... какво се случва на подсъзнателно и полу-подсъзнателно ниво: спортистите са хора с цел, която преследват, а именно да бъдат победители... за това са нужни качества, които правят всекиго привлекателен дори в самия му стремеж към успеха...
такива неща се отнасят не само за спортистите, но и за други "привлекателни" мъжки професии...

а точно футболистите... аз не страдам от тази мания, но считам, че толкова мн ги харесват, защото футболът е най-популярният спорт в днешно време и това ги прави върха на елита сред спортистите...
Донякъде те разбрах ... но донякъде и не съм съгласен с теб. Това, че целта на спортистите е да са победители, не е така ( по скоро не за всички ). Например аз си тренирам от над 10 години, и нямам такива мании за там да съм победител да съм най-добрия или нещо такова, но по-скоро гледам постоянно да се надграждам физически, умствено, духовно, което ми носи удовлетворение, затова смятам, че има и такъв тип спортисти все още ... а инак спор няма добрата фигура просто е резултат от всичко, искаш или не искаш . И въпреки всичко, не говоря за всички, но съм забелязал, че множеството от такива примерно футболисти не са много умни ( пак да кажа множеството, да не тръгне тук някои да ме опонира ) , ама все пак всеки има право на избор де. Както и да е,благодаря за отговора, както казах в началото, донякъде разбрах за какво иде реч