Цитирай Първоначално написано от loriot
Цитирай Първоначално написано от Eric`Draven
Цитирай Първоначално написано от loriot

и как ще са умни тия топковци, като те от малки мислят само за това да "ритат футбол"
Прекалено често го казвам напоследък,ама за тая игра се иска бая акъл,нишо,че изглежда тъпо 22-ма човека да тичат по 1 топка

Друг е въпроса,че в България добрите футболисти се броят на пръстите на едната ръка,следователно и "топковци"-те с акъл са същия брой
е, то се иска, ама дали са... освен това говорим за всички, които претендират да се наричат футболисти, не само за разните там от национални отбори, Барселона и т.н.
Е за тия изобщо си мисля,че няма смисъл да говорим.За да играеш по Арсенал,Манчестър,Челси и т.н. и да взимаш пари за една седмица колкото нормален човек взима за няколко години,значи трябва определено да си имаш пипе.Относно всички останали,аз не знам критериите на момичетата,по обесними причини,ама мога да кажа,че познавам много футболисти,които,според мен,си имат достатъчно акъл. И всички дето мислят,че много голям процент футболисти са тъпи,колко такива познават,ама да ги познават наистина,че да могат да го заявят?