- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо харесвате "спортисти"?
На 17 години спечелих градското по бягане на 1600 метра, ако ще си говорим за бягане. Останах трети на скок от място с 2,98 метра. И бях четвърти на 800 метра(ако изобщо го броим). Зарязах изцяло леката атлетика и се захванах само с културизъм... Щях да ходя на републиканското(до 18 години, до 80 килограма). За съжаление се наложи да ме оперират спешно месец и половина преди състезанието. Загубих около десет килограма тегло, после така и не се реших да ги възстановя. Отказах се от тези глупости и не съжалявамПървоначално написано от Eric`Draven
Вече не бягам. Това си ми е принцип. Не ми го позволява нито облеклото ми, нито обувките ми, най-малко средата в която се намирам. Аз съм човек на умственият труд, заклеймявам всичкият физически. Това че не се занимавам години наред с какъвто и да е спорт, дори нищо свързано с подобни неща(освен билярд) никога не е било пречка да бъда харесван.
ПС. Тичал ли си със салонни обувки по влажни павета? Ако не си - пробвай, неописуемо е(нещо като микс между безтегловност, неориентираност, каране на ролери и периодични шутове зад главата). Ако искаш нещо хардкор към горната композиция добави дама на високи токчета, която се е вкопчила в теб "за да не падне"![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!