Здравейте,драги съфорумници.
Та да започна с моя проблем.Момче съм на 16 години,и да не започвам с това нямам приятлка и т.н. ще ви разкажа точно какъв ми е проблема.значи аз винаги в училище та и извън него съм бил много кротък и спокоен,но никога не са ме гаврили.Та проблема ми е в това,че неможех доскоро да говоря с момичетата и от тази година съм в нов клас и от началото се държах супер сдухано и така.Онзи ден бяхме на кафе с няколоко момчета и момичета от класа и едно момиче започна да казва,че всички момчета са боклуци,но ето Иво демек аз съм бил свестен Всички ми казват,че съм пич в смисъл приятелите сестра ми макар,че не ми е истинска,Но още нямам сериозна приятелка та дори не съм имал досега нещо сериозно та дори и за 1 седмица.Ето най-хубавото момиче в моя клас може би изпитваше симпатии към мене и аз тъпака си мълча и това някой път се прибираме заедно от у-ще,а аз си мълча и говоря някфи щуротии за у-щето.Като не познавам даден човек и в началото с-р сдухан съм,а пред приятелите неспирам да говоря и да пускам мохабети.