- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На 13 СЪМ но нямам сперма.
хора трудно ми е да пи6а на бел 6те пи6а на анг.
awe hora na 13 sam po4ti vsi4ki mom4eta koito poznavam puskat sperma.az ne puskam.kvo da praq .ima li na4in da go stimoliram da po4ne da puska.
hahaha.Ne moje6 da go stimulira6.No ima vreme.Na pove4eto mi su4enici(pone po tova koeto sme izmukvali ot tqh na razni igri) e po4nalo im se slu4va na 14Първоначално написано от Elisa`Day
Че са какво ти е.Да не ставаш баща.И при мен се случи на 14.Голямо чудо станало!!!Кво ще праиш с нея?![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
За какво ти е? Хората ползват презарвативи заради нея(главно де.. предпазва от венерически болести също), а ти си се разпискал, че нямаш![]()
hora kajete seriozno ko da praq i bez spam molq
Аз почнах да еякулирам на 14, т.е миналата година. Така че не се притеснявай - има време. При всеки е различно!![]()
Може да стане на 13,14,че може и на 15.не се притеснявай!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз имах един съученик дето в 4ти клас разправяше, че си прайл туй-онуй и имал![]()
да бе си4ки викат нормално е из4акаи.бати няма ли някво по лесно ре6ение :P :P :P знам 4е няма ама не ми се 4ака.МНого ми се ебе но никога не бих напраил глупоста да прая секс на13 смятам да из4акам 15/16 в друга тема казаха 4е горе долу тогава е допустимо.не сам извратеняк просто се интерисувам.
пак ви моля без спам
ЕДИТ:МАМКА МУ, по добре недей да искаш сперма, ако нема да не искаш да създаваш поколение, мн е досадна, лепка се, като попадне на някаква тъкан (вълна, памук, ликра) остава полу-прозрачно петно. Абе с една дума УЖАС.
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
Ми чакай, бе...Не е болка за умиране и аз съм като теб даже си има предимство, не цапаш всичко като се задоволявашПървоначално написано от неЗнаен
![]()
![]()
П.С.-Честито ми 100-тно мнение за 2рия ден от рег-а ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
^^Ти от вас не излизаш ли![]()
По темата: При положение, че не ти е време за секс, а и ти сам си го казваш, сперма за кво ти е?Послушай тея, които ти казват, че така за сега е по-добре!
Че тея 100 мнения са средно за по 4 часа на ден на псПървоначално написано от sladku_bebzi
Като се обадя навсякъде по веднъж![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
Ой, аз почнах от 9 годишна възраст. Същото като на белтъка на яйцето както казаха по горе.
Брат, не ти трябва тая простотия.
wtf
тихо бе детето ще има да се налива сегаПървоначално написано от koes007
Като се замисля наистина защо ти е ?!
Не се натискай да имаш от рано ! И твоето време ще дойде
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Това ли е темата за такива коментари?Първоначално написано от JustBecko
![]()
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание