.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

На 13 СЪМ но нямам сперма.

хора трудно ми е да пи6а на бел 6те пи6а на анг.

awe hora na 13 sam po4ti vsi4ki mom4eta koito poznavam puskat sperma.az ne puskam.kvo da praq .ima li na4in da go stimoliram da po4ne da puska.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Гръмни се?!
    hahaha.Ne moje6 da go stimulira6.No ima vreme.Na pove4eto mi su4enici(pone po tova koeto sme izmukvali ot tqh na razni igri) e po4nalo im se slu4va na 14

Голям фен Аватара на FantaMen
    Че са какво ти е.Да не ставаш баща.И при мен се случи на 14.Голямо чудо станало!!!Кво ще праиш с нея?
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

За какво ти е? Хората ползват презарвативи заради нея(главно де.. предпазва от венерически болести също), а ти си се разпискал, че нямаш

Не ти трябва бе, само цапа и създава проблеми за кво ти е?

hora kajete seriozno ko da praq i bez spam molq

Аз почнах да еякулирам на 14, т.е миналата година. Така че не се притеснявай - има време. При всеки е различно!

Може да стане на 13,14,че може и на 15.не се притеснявай!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Аз имах един съученик дето в 4ти клас разправяше, че си прайл туй-онуй и имал

да бе си4ки викат нормално е из4акаи.бати няма ли някво по лесно ре6ение :P :P :P знам 4е няма ама не ми се 4ака.МНого ми се ебе но никога не бих напраил глупоста да прая секс на13 смятам да из4акам 15/16 в друга тема казаха 4е горе долу тогава е допустимо.не сам извратеняк просто се интерисувам.

пак ви моля без спам

Град
    Sofia
    ЕДИТ:МАМКА МУ, по добре недей да искаш сперма, ако нема да не искаш да създаваш поколение, мн е досадна, лепка се, като попадне на някаква тъкан (вълна, памук, ликра) остава полу-прозрачно петно. Абе с една дума УЖАС.
    Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание

Цитирай Първоначално написано от неЗнаен
    Ми чакай, бе...Не е болка за умиране и аз съм като теб даже си има предимство, не цапаш всичко като се задоволяваш

П.С.-Честито ми 100-тно мнение за 2рия ден от рег-а ми
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

^^Ти от вас не излизаш ли

По темата: При положение, че не ти е време за секс, а и ти сам си го казваш, сперма за кво ти е?Послушай тея, които ти казват, че така за сега е по-добре!

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    ^^Ти от вас не излизаш ли

По темата: При положение, че не ти е време за секс, а и ти сам си го казваш, сперма за кво ти е?Послушай тея, които ти казват, че така за сега е по-добре!
    Че тея 100 мнения са средно за по 4 часа на ден на пс
    Като се обадя навсякъде по веднъж
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Повече от фен
    Град
    lunata
    Ой, аз почнах от 9 годишна възраст. Същото като на белтъка на яйцето както казаха по горе .

Брат, не ти трябва тая простотия.
    wtf

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от koes007
    чел съм някъде че трябва да се пият повече напитки без оцветители и овкусители (натурален сок, прясно мляко, чай, вода от сорта)
    тихо бе детето ще има да се налива сега Като се замисля наистина защо ти е ?! Не се натискай да имаш от рано ! И твоето време ще дойде
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    Цитирай Първоначално написано от неЗнаен
    Ми чакай, бе...Не е болка за умиране и аз съм като теб даже си има предимство, не цапаш всичко като се задоволяваш

П.С.-Честито ми 100-тно мнение за 2рия ден от рег-а ми
    Това ли е темата за такива коментари?
    Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си