.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Към момчетата

Здравейте, пускам тази тема, защото понякога имам малък проблем.Харесвам си някое момче и приказваме, приказвамв и вече няма какво да си кажем.Е, момчета кажете за какво обичате да си говорите с момичетата?Благодаря преджарително на всички

Да ти кажа зависи от момчето Не всички са такива с които можеш да говориш за всичко!Не мога да ти помогна,защото имам сериозна връзка и доста рядко сядам в усамотена обстановка с друго момче!А с моя приятел си говорим за всичко Ако мислиш,че на момчето срещу теб може да се има доверие може да си говорите за по-лични работи,интереси или просто някакъв забавен разговор...Поинтересувай се от него питай,и така от негова страна ако има интерес ще се получи добър диалог

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Упс май темата е отправена към момчетата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    за футбол, коли, мотори, жени и сякви интересни неща
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Само това ли?Още...?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ам някой обичат да говорят и за компютри ама аз не ги разбирам и не говора, иначе и много за глупости говорим
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз обичам да говоря за политика, спорт, история и развлечения... жалко, че първите 3 рядко са теми, които обсъждам с момичета.... кво да се прави умствен капацитет.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не умствен капацитет, а интереси.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    От политика не се интересуват хора, които ен я разбират... това си е умствен какацитет.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    От политика не се интересуват хора, които ен я разбират... това си е умствен какацитет.
    Аз говорех предимно за спорта и историята. Всичко опира до човек, а не до деление мъже - жени. Което е жалко, защото много момичета/жени биха могли да станат наистина умни хора, но уви, предпочитат да използват сивото си вещество за запомняне на цената на последните им дънки...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив

Re: Към момчетата

Цитирай Първоначално написано от candy_little_girl
    Здравейте, пускам тази тема, защото понякога имам малък проблем.Харесвам си някое момче и приказваме, приказвамв и вече няма какво да си кажем.Е, момчета кажете за какво обичате да си говорите с момичетата?Благодаря преджарително на всички
    За всеки е индивидуално,разбери от какво се интересува...бъди импулсивна и т.н...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз мога да си говоря с едно момиче и векове.Никога го няма това няма какво да си кажем поне при мен

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аз говорех предимно за спорта и историята. Всичко опира до човек, а не до деление мъже - жени. Което е жалко, защото много момичета/жени биха могли да станат наистина умни хора, но уви, предпочитат да използват сивото си вещество за запомняне на цената на последните им дънки...
    тук не съм съгласна, напоследък много станаха и момчетата, които се интересуват от цената на марковите си дънки, маратонки, шапка или нещо такова..не са само момичетата..та не зависи от пола, а от човека...според мен от пола зависи само начина на мислене - жените (по-голямата част - емоционално ,със сърцата си) , мъжете(по-голямата част - рационално, с главата си(не уточнявам коя ))
    съжалявам че се отклоних от темата :/

не съм почнал все още да си пиша сценарии и като изляза да говоря по него
    всичко си идва отвътре

Голям фен Аватара на FantaMen
    Тва са ми любимите теми "За момчетата" Зависи от момчето.Аз например говоря за Спорт,коли,интернет,за приятелите ми.Отговарям за всякакви въпроси,но и задавам такива
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

обичам да ходя с интелигентни момичета защото могат да разберат шегите ми, имаме доста теми на разговор, ако говорим за даскало, кандидатсване някаде няма да ме помисли за тъпак и т.н. но зависи и от хората които искат да водят разговора, какви са интересите им

И в най-тежките си моменти, човек не трябва да загубва вярата си, а да продължава напред!

Oф моми4ета много зависи от мом4ето.АЗ сам мом4е и оби4ам да си говоря с моми4ета като запо4на да е улисвам с у4или6те госпожи глупости работи и после спонтанно но внимателно по4вам да говоря за жени.Ако иска6 да зареби6 моми4ето му кажи 4е харесва6 ако е с руса коса примерно блондинки,ако е с 4ежена коса казва6 4е харесва6 брунеткии тнк.

ако ИСка6 ти кат моми4е да запо4не6 разговоря наи добре е да говорите за у4ил6те ако сте ж даскало или за какви мом4ета/моми4ета харесвате.

смятам 4е се изразиь ясно.
    и успех ако иска6 да зареби6 мом4ето .
    ако си няма6 гадйе и си тарси6 земи прати една снимка на ЛС.
    И кажи на колко години си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си