- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Ами аз имам едно хубаво черно-беличко суичърче,20 лева е,но си го обичам.А и Пресли,мисля,че говориш на изуст-а и знам Форуми,в които цъкат най-много момичета и "момченца",така да се каже с по-голям бюджет."а ако някой ви познава, ще му стане смешноПървоначално написано от moll_flandars
"-не знам какво трябва да означава това,но всеки ще се облича както си иска.Аз имам собствен стил и хората около мен го харесват,макар и да го постигам с малко средства.
Просто не намирам нищо смешно в цялата работа.Айде пийс!
moll_flandars,както ти казах,просто недей да се възваш.И недейте да правите намеци за дреболии...така човек издребнява.
![]()
Да не ми се сърдите,черпя ви по една биричка виртуално!EngoY!![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Маратонки Nike 219 евро от Солунския Мол Cosmos
Мхм и аз така мисляПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
около 7000Евро за чорапи![]()
ама имат меченца![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Blo0dG1rl
![]()
не е лесно да си тъп
ми не знам аз не харча много значи едни дълнки май за 75-80 лв не съм сигурен
Нов човек съм
Мисля,че чанта-600лв.
А аксесоар-очила за 670лв.
Бижу-малки океански перли за 1000лв.
Дреха-рокля за 900лв.(грубо казано)
моите са с венчета и са 7001евроПървоначално написано от Psychopath*
![]()
we give it all.
Яжте бахура! Аз имам чорапи на стоун айлънд със значка за 900 000 евро.
И двата са десни, щото са лимитед едишън и само на десните има значка!
Grumpy old madman
Бански за 36 лв. хяяя![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Aз попринцип нямам възможност за скъпи дрехи,но най-скъпото ми нещо е 112 лв и това са ботуши.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Вие пак евтино сте ги взели.....Първоначално написано от TellMeYourName
http://mlm.business-opportunities.bi...as_250x305.jpg
140 .като ви гледам ваще цени,мойте се едно са от пазара ама айде..
Ох,четох,четох и направо останах без думи.То не беше фукане не беше чудо.Очилча по 600 лв и дънки за 300лв.....е какво се очаква БРАВО да ви кажем ли?Хубаво е да имаш възможност да си купуваш скъпи дрехи,но да се хвалиш с това не е.
Коментари от рода на не можеш да имаш стил при положение ,че си вземаш дрехи от пазари и долнопробни магазини са МН тъпи.Е защо да не може?
Имаше и още безброй глупави коментари дето сте се хабили да пишете.Едно разберете не всички могат да си купуват скъпи дрехи поради простата причина ,че родителите им вземат заплата 300лв.
Много лошо впечатление ми направи besnicataa с коментарите си и снимките на дрехи си.Еми какво да ти кажа дрехите ти са прилични ама това нищо не значи.Гледах всичките снимки на дрешките ти и само дънките харесах.Не знам колко струват ,но като съдя по коментарите ти едва ли под 100-200 лв ,но аз имам дънки за 35 лв ,които са далеч по-хубави и това идва да покаже ,че цената не определя хубавите дрехи.
И за да не е флъд моите най-скъпи дрехи са 50-60 лв.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ами като се замисля,не съм давала много 300 лв най-много за едни супер яките дънки![]()
Презерватив..-0.20 лв..
Хора, тая тема не ви ли е малко .. тъпичка ..
mindscan
69 лв. за дънки
най скъпата блуза е около 30 лв.
най скъпата пола - 33 лв.
най скъпите обувки 40 лв.
а не да ми кажете "ние нямаме пари най скъпите ми обувки са 170 лв."! рТова не е нямане на пари хх... вярно, че ми е малко градчето и всичко е по евтино, но все пак!
Всичките сте толкова тъпи путки, баща ми изкарва 4000 на ден, е кадее си ма, ти ако баща ти изкарваше верно толко няяше да си тука в тоя форум, полувината да не кажа и всички се правите на интересни, изпонакупили сте си турските боклуци и си мислите, че носите хУбави дрехи kensol, kenvelo а тая збирщина terranova дето като влезнеш имаш чувството че се намираш в магазин 2ра ръка, няма смисъл от коментар. Силно се съмнявам че изобщо някой от всичките вас носи истински дрехи от наистина водещите модни компании, пфуууу и тихо по добре, че като ви гледам безмислените лъжи и надувки просто се ядосвам повече