.
Отговор в тема
Страница 14 от 40 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 993
    ...ебати пробитата тема. Вече е модерно да гледаме цената, а не качеството, а? В англия едни дънки на намаление са макс 10 паунда (30 лв) а тук абсолютно същите поне 150 кинта. Не че отписвам скъпите дрехи, но има хора които прекаляват... Какво значение има всъщност колко ни е най-скъпата дреха? Що не пита коя ви е любимата, или абе каквото и да е друго? Ебати меркантилното поколение
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

направо ви завиждам че не носите някви скъпи не6та за6тото мразя хората коиуто се пр на мн богати и ми се обличат с шанел и живеят в .... е аз съм с няква луда майка фенка на скъпите работи но все пак мога да си го позволя най-скъпата ми блуза е около 400 лв на армани или ферре не си спомням ботуши (тезси на мама имам за 1600 лв на няква италианска фирма) за очила не искам да говоря
    XOXO...

направо ви завиждам че не носите някви скъпи не6та за6тото мразя хората коиуто се пр на мн богати и ми се обличат с шанел и живеят в .... е аз съм с няква луда майка фенка на скъпите работи но все пак мога да си го позволя най-скъпата ми блуза е около 400 лв на армани или ферре не си спомням ботуши (тезси на мама имам за 1600 лв на няква италианска фирма) за очила не искам да говоря
    XOXO...

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Темата се казва "Колко пари е най - скъпата ви дреха?". Не разбирам защо при споменаването на по-висока сума за определена стока, се пробужда завистта у вас и злобните коментари са на лице. Вярно-не всеки може да си го позволи, но тези, които държат на марковото, не означава , че са безгръбначни.

От друга страна защо тези , които не могат да си позволят по-голям лукс, наричат останалите глупави, задето "хвърлят" пари. В края на краищата всеки нормален, който разполага с достатъчно излишни пари би предпочел марковото, като в случая не е задължително да се прекалява и всеки ден да купува, но да речем поне всеки сезон да си обновява гардероба.

А защо теки, които могат да си позволят нещо по-скъпо се гаврят с тези, които не могат? Въпроса не е в сумата, а във факта че достас момичета само това гледат Купих си дънки на Лий Купър за 100 кинта и на третия месец се съдраха. А дънките ми от осми клас, които не знам дори на коя марка са още са здрави. Това е което ме дразни, че хората пилеят пари за боклуци и се чувстват безсмъртни заради тях.

А и.. ти прегледа ли постовете на авторката по темата? Несъмнено ако имам много пари - ще ги харча и още как! Но да си постваш снимки на дрехите и да нападаш наляво надясно.. И да си с претенциите че носиш адски скъпи дрехи, при положение че едно горнище на адидас мога да си позволя дори аз, а нашите са си най-обикновено семейство.. Смешна работа!

Мега фен
    Град
    София
    ^така е. Ноо селянията на там избива.
    По темата: обувките, с които мисля да изкарам този сезон

Не знам коя ми е най скъпата дреха ... може би 30 - 40 лв .. даже и толкова няма ... не сме нито бедни , нито богати .... избирам си дрехи на нормални цени и не държа на марковото ... дали ще дам 20 или 100 за една блуза пак ще я нося само за сезона (няколко месеца) и така де, не си заслужава .... има толкова бедни хора, деца - сирачета, деца - умствено изостанали, деца - инавалиди ... деца които бихме могли да зарадваме повече от колкото себе си като си вземем някаква дранкулка за 400 лв. ... това са хора като нас .... можем да помогнем с тези пари , които бихме пръснали за простотии ... но не всеки мисли като мен ... повечето мислят само за себе си и никой друг не ги интересува ... а и много от вас са чували приказката, че не е важно как изглеждаш , а колко си добър .... някои хора преценят човек не по дрехите , а по сърцето ....
    и въпреки това темата е тъпа ... така само всеки се прави на много важен и колко много " има " .. !!!
    Тука има - тука няма .. :P

Ам изобщо не си спомням колко са ми стрували дрехите .... Вчера си взех едни дънки за 280лв. Не са най-скъпите ми , но не си спомням колко са ми най-скъпите . А иначе тази тема определено е тъпа.Не всеки може да си позволи скъпи дрехи.

хахахах дайте да си мерим пишките и да се надлъгваме кой колко пари е дал за еди си кво

а пък не нося дрехи

честно казано не ми пука колко струва дрехата, а какво й е качеството. Наистина и на мен ми се е случвало да се "разтоваря" с много пари за дреха, но... като се замисля сега не си е струвало да дам толкова! Ако щете ми вярвайте от дрехите, които сега аз нося най-скъпа ми е сатенен костюм на стойност 50 лева (цял комплект говоря) и.. пак ми се вижда много! Но пък за сметка на това да се надявам, че е качествено.
    Да не говорим, че 90% от останалите ми дрехи не надвишават 7-8 лева и са супер сполучливи и с восоко качество (всичко почти ми е българско).
    Тъй че... сами си правете сметка колко давате за дрехи и дали си струва. Аз гледам мнението на едно момиче писало, че майка й е любител на скъпи дрехи и аксесоари, ако судя по поста й. Но.. не е ли само марката скъпа?!
    Знам ли и аз...
    Най-скъпо ми е струвала балната рокля досега, но не съжалявам ПАК за дадените пари, защото мога да си я нося постоянно като вечерен тоалет

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    А защо теки, които могат да си позволят нещо по-скъпо се гаврят с тези, които не могат? Въпроса не е в сумата, а във факта че достас момичета само това гледат Купих си дънки на Лий Купър за 100 кинта и на третия месец се съдраха. А дънките ми от осми клас, които не знам дори на коя марка са още са здрави. Това е което ме дразни, че хората пилеят пари за боклуци и се чувстват безсмъртни заради тях.

А и.. ти прегледа ли постовете на авторката по темата? Несъмнено ако имам много пари - ще ги харча и още как! Но да си постваш снимки на дрехите и да нападаш наляво надясно.. И да си с претенциите че носиш адски скъпи дрехи, при положение че едно горнище на адидас мога да си позволя дори аз, а нашите са си най-обикновено семейство.. Смешна работа!
    Проблемът не се крие в дрехите, а в манталитета. По същия начин стройните и високите мадами се присмиват на пълните, по-издигнатите в училище интелектуално се присмиват на глупавите, по-схватливите се присмиват на по-некадърните, победителите се подиграват на победените... Разбираш ли? Това е част от йерархията на света и няма да се промени, но дотук, аз не чух никого с по-слаби възможности за пазаруване, да каже "Нямам възможност да си го позволя, иначе с удоволствие бих си обновил гардероба стилно и луксозно", а всеки бръщолеви , че не вижда смисъл в "излишното" хвърляне на пари, тези, които харчели били идиоти, и в същото време тези думи никой не ги мисли...

Не мисля, че си права. Никога не съм си позволявала да се подиграя на някой с по-малки възможности от моите, с по-лош външен вид и повече килограми. Нито някоя от приятелките ми го е правила. Глупаво е. За жалост обаче си права - масата хора винаги ще се подиграват на тези, които имат по-малко от тях във всички аспекти.
    Не става въпрос за самото харчене, а за това за какво се харчи. Пак казвам ако имах много пари щях да ги харча със сигурност, но нещо ме съмнява, че щях да пускам снимки на дрехите ми и да се изкарвам щерка на Рокфелер По простата причина, че онякога скъпите неща са дори и по-некачествени от не толкова скъпите, а и това колко харча засяга мен, не останалите

Аз съм съгласна със MaDdNeSs`GirL. Почти всички в тази тема, просто нямат достатъчно кинти. Това е! Че е безсмислено - безсмислено е, ма това не значи, че нямаше да копувате маркови дрешки с повече кинти.

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    А колкото чантата ми за училище те са две.Едната е 30см/10см... Louis Vuitton Monogram Multicolor... а другата е 40см/20см Louis Vuitton Cherry Limited editon

Знаеш колко ти вярваме, нали? Моята чанта за даскало е 40 на 30 сантиметра и е малка. А аз със Louis Vuitton не бих ходила на училище, дори да можех да си го позволя.

Мега фен
    Град
    София
    Същност целтта на тази тема явно е да си мерят пишки гъзарчетата. Един човек с истински възможности никога не би тръгнал да парадира с дрехите си, защото за него това е начин на живот и не обръща внимание на това.

Колко за последния пост на Madness girl: не съм съгласна. Средата, в коята живея, хората, с които уча, са ме научили на толерантност и приемственост. Страшно ограничено ми се вижда да се присмивам на някого за килограмите или заради това, че има по- ниски успехи от моите. Никога не трябва да се съди за човек по неговата външност или преди да го опознаеш.

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Същност целтта на тази тема явно е да си мерят пишки гъзарчетата. Един човек с истински възможности никога не би тръгнал да парадира с дрехите си, защото за него това е начин на живот и не обръща внимание на това.
    Да, вярно е. А ти човек с истински възможности ли си?

ПП: И аз не знам защо питам.

Мега фен
    Град
    София
    ^Винаги каквото съм искала, съм го получавала. Друг е въпросът, че предпочитам да инвестирам в други неща. Не мога да си позволя дрехи и аксесоари на Luis Vuittonq Gucci, Prada, D&G, Versace, не съм Mall-принцеса и не робувам на марката. Не си купувам и от онези дрехи по пазарите- не за друго, просто цветовете и кичът не ми допадат. В една друга тема бях казала кои са ми любимите марки.
    Това за хората с възможности го знам, защото имам такива в обкръжението ми. Всички знаят какви възможности има момичето, но тя никога не е парадирала дрехите си. Това според мен е нормалното!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аре бе. Какво стана? Не си ли купувате яко скъпи дрешки вече? Айде пускайте тука снимки на етикетчетата.
    Grumpy old madman

aZ zA boTy6i 169 lV na geoX i saM davaLa oKoLko 45 lV za 6aPka koetO paK ne e Malky!!! oboJavaM da paZaryvaM nO uMerenO :P :P

Аз живея в Русе.Тук нещата не са като в София-едни тъпи маратонки с надписи в София струват 60-80лв.,в Русе можеш да ги намериш за 15лв.Тук всеки си парадира на кой са му по-скъпи дрехите,което е адски тъпо и показва само колко сте ограничени.Какво значение има дали е блуза на D&G или на някоя българска фирма(примерно) ? Важното е да ти стои добре,ти да се чувстваш добре в дрехата.В голям град като София(от нея са ми най-запомнящите моменти) нормално е дрехите да са по 100-150лв.Тея маркови дрехи,за които вие похарчвате 1/3 от заплатите на родителите си (приблизително) в Русе аз си ги вземам съвсем изгодно.Повечето ми блузи са по 10-15 лв. и в редки изключения 20.Особено в Русе пък има един магазин с маркови дрехи,на изключително намалени цени.И на мен не ми харесаха.Плюс тфа,къде е смисъла да смуча парите на нашите,които си скъсват задниците от работа,само и само за да ми е добре,за да си купя някакъв марков боклук,който до половин година ще се скапе ?! Извинявайте,че не съм такъв егоист,да им отнемам половината заплата,на мене само да ми е добре

Град
    до твоята звезда :)
    Дънки на Diesel - 260лева
    и за Боти бях дала - 160 лева ..
    , но иначе .. дънки или панталони си взимам в границите на 80-100лв
    блузки 40-60лв ..
    а за обувки .. 80-120 .., но съм маниак .., ако имам мнохго пари само за обувки ще ги пръскам ..

Град
    София
    Ботуши 380
    Дънки 130
    Риза 80
    Smile!?

Бална рокля- 120 лв
    Не обичам да давам много пари за дрехи.. за мен е важно да се харесвам в тях... така ли иначе си правя най-различни комбинации...

emi danki za 100 lv (oblqkoh gi 2 pati) ina4ee ddz shtqh si zema edni nikove za 180 lv edni pantofki ama se otkazah .. ne obi4am da si zimam prekaleno skapi neshta ne 4e nqmam vazmojnosti ama mi stava guzno..a osobeno ako vzema neshty pak sled tova ne go nosq.. ina4e za kecove bih dala..ama max do 200 lv i to ako pove4eto sa si moi spesteni ili ot rabota i t.n. ina4e mi e kofti bashtata da hodi nalqo nadqsno da ba4ka i az da mu kaja tati tati dai 200 lv si zema kecki .. hxah
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

За дреха-500 и нещо за дънки на Версаче
    За обувки-110 за ботуши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си