.
Отговор в тема
Страница 18 от 40 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 993

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jоnny
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Един слип за 7ооо евро..
    7000 Эuro
    Беше копринен слип..
    Dal si 7000 evro za gashti ?!

A az si misleh, che davam pari za belio

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Не давам много пари за дрехи. Най-много съм дала за едни ботуши - 85 лв.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Маратонки на Пума за 150 лева.

Цитирай Първоначално написано от Dreamy~~
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Един слип за 7ооо евро..
    7000 Эuro
    Беше копринен слип..
    Dal si 7000 evro za gashti ?!

A az si misleh, che davam pari za belio
    Хахах ! Как само му се връзвате на глупостите ...

:)

balnata mi roklq 25 000 leva po princip si padam samo po skapite ne6ta

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    1250 лв -палто
    мисля,че беше от мармот...

ti v pari li se kupesh ?

Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    1250 лв -палто

ti v pari li se kupesh ?
    Тц,в мечти.
    Най-скъпата ми дреха не знам колко пари е ,но със сигурност не е над 50лв.

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

ami kato ima koi da mi gi dava,za6to da ne gi davam za glezotiiki,plus tova bala e vednaj v jivota

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    ami kato ima koi da mi gi dava,za6to da ne gi davam za glezotiiki,plus tova bala e vednaj v jivota
    Именно защото няма да я облечеш тази рокля повече какъв е смисълът .. а бай дъ уей може ли да постнеш една снимка да я видим тази рокля .. с диаманти ли е,с какво е
    Най - скъпото ми еее .. 200 лв за маратонки Пума иии 250 за яке ..

Има тя такава рокля,както онзи сас слиповете за 7000 евро.Едно голямо НИЩО тва имат.

Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    1250 лв -палто

ti v pari li se kupesh ?
    Не , естествено . Просто е попаднала на място , където смята , че някой и вярва ...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

Re: :)

Е мойта рокля за нова година е 325 000 лв. ха-ха-ха....
    :P :P Да, да - 25 000, освен ако не е цялата с камъни Сваровски?!? Дай снимка поне да я видим...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
    Някой хора мн ме дразнят вече..имам приятелка която има страшно много пари и може да си позволи всичко което поиска но излиза от тях с по 5 лв и носи съвсем нормални дрехи от ''Красно село'' и вобще не парадира с тва колко е богата..А тука някви пикли са рашили да ми се хвалят колко много пари пръскат за неща които не са от никва важност..

+1

Предпочитам да си давам парите за книги и материали, отколкото за дрехи.. Все пак защо няма тема за това, колко пари давате за обучение и книги.. Явно България е комплексарска страна, където колко пари си дал за дрехи е най-важно. Иначе по темата, не давам кой знае колко пари за дрехи. Иначе имам ботуши за 70 лв, които ги нося вече 3-та година и са си наред, бях с купила и едни обувки за 50 лв, но се скъсаха за месец.. големи ментета, а в същото време имам няколко чифта обувки за по 20 лв и са много по здрави.. само тъпите хора гледат колко пари си дал за дрехи

nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.

nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.

e pokaji snimki da te vidim

Пари за глупости нямам.. е, щом си имала, дала си.. щом мама и тати са отзад, що пак нии да не си клатим краката..

Оня Jonny съвсем се изхвърли с неговите слипове...толкова не струват и най скъпите модели на Виктория Сикрет с камъни примерно...а кво да си говорим за мъжки слипове...глупости.

http://www.sexyglezla.snimka.bg/album.php?album_id=267091
    ne mi izglejda koi znae kakva ...

nqkoi ot vas moje i da sa vijdali takava roklq,iz spisaniqta ili neta.Roklqta mi e absoliutno sa6tata kato na Teodora Andreeva ili po izvestna kato pevicata Andrea
    http://www.bgwallpapers.net/wallpaper583.html

Супер фен Аватара на j_adore2
    И къде са камъните ?

nqkoi ot vas moje i da sa vijdali takava roklq,iz spisaniqta ili neta.Roklqta mi e absoliutno sa6tata kato na Teodora Andreeva ili po izvestna kato pevicata Andrea
    http://www.bgwallpapers.net/wallpaper583.html
    ... и 50 000 лв да беше дала за нея, пак нямаше да ми хареса..

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Е мойта рокля за нова година е 325 000 лв. ха-ха-ха....
    :P :P Да, да - 25 000, освен ако не е цялата с камъни Сваровски?!? Дай снимка поне да я видим...
    Камъни 'Сваровски' почти само в България са скъпи.На Запад,една гривничка с 10 камъка "Сваровски" струва 10-15 евро. За България всички цени се повдигат,но не мисля,че тази 'скъпоценна' рокля и да е със скъпоценни камъни,ще струва толкова... Освен ,ако камъните не са по килограм единият

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си