- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Dal si 7000 evro za gashti ?!Първоначално написано от Jоnny
![]()
![]()
![]()
A az si misleh, che davam pari za belio![]()
![]()
![]()
Не давам много пари за дрехи. Най-много съм дала за едни ботуши - 85 лв.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Хахах !Първоначално написано от Dreamy~~
Как само му се връзвате на глупостите ...
![]()
balnata mi roklq25 000 leva
po princip si padam samo po skapite ne6ta
![]()
Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Тц,в мечти.
![]()
Най-скъпата ми дреха не знам колко пари е ,но със сигурност не е над 50лв.![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
ami kato ima koi da mi gi dava,za6to da ne gi davam za glezotiiki,plus tova bala e vednaj v jivota
Именно защото няма да я облечеш тази рокля повече какъв е смисълът .. а бай дъ уей може ли да постнеш една снимка да я видим тази рокля .. с диаманти ли е,с какво еПървоначално написано от sexy_glezla
![]()
Най - скъпото ми еее .. 200 лв за маратонки Пума иии 250 за яке ..
Има тя такава рокля,както онзи сас слиповете за 7000 евро.Едно голямо НИЩОтва имат.
Не , естествено .Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Просто е попаднала на място , където смята , че някой и вярва ...
![]()
Предпочитам да си давам парите за книги и материали, отколкото за дрехи.. Все пак защо няма тема за това, колко пари давате за обучение и книги.. Явно България е комплексарска страна, където колко пари си дал за дрехи е най-важно. Иначе по темата, не давам кой знае колко пари за дрехи. Иначе имам ботуши за 70 лв, които ги нося вече 3-та година и са си наред, бях с купила и едни обувки за 50 лв, но се скъсаха за месец.. големи ментета, а в същото време имам няколко чифта обувки за по 20 лв и са много по здрави.. само тъпите хора гледат колко пари си дал за дрехи![]()
nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
Пари за глупости нямам.. е, щом си имала, дала си.. щом мама и тати са отзад, що пак нии да не си клатим краката..Първоначално написано от sexy_glezla
![]()
Оня Jonny съвсем се изхвърли с неговите слипове...толкова не струват и най скъпите модели на Виктория Сикрет с камъни примерно...а кво да си говорим за мъжки слипове...глупости.![]()
nqkoi ot vas moje i da sa vijdali takava roklq,iz spisaniqta ili neta.Roklqta mi e absoliutno sa6tata kato na Teodora Andreeva ili po izvestna kato pevicata Andrea
http://www.bgwallpapers.net/wallpaper583.html
... и 50 000 лв да беше дала за нея, пак нямаше да ми хареса..Първоначално написано от sexy_glezla
![]()
Камъни 'Сваровски' почти само в България са скъпи.На Запад,една гривничка с 10 камъка "Сваровски" струва 10-15 евро. За България всички цени се повдигат,но не мисля,че тази 'скъпоценна' рокля и да е със скъпоценни камъни,ще струва толкова... Освен ,ако камъните не са по килограм единиятПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()