- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
60 лева най-много съм давала за дрехи, даже май бяха за ботуши..
за дреха най много съм давала 60лв. за зимно яке, а за ботушки съм давала 80лв. За дънки, блузки и др. дрехи никога не бих дала повече от 40 лв. Няма смисъл.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Дънки D&G-600 lv. Женски смокинг ESCADA-1200 lv.Очила D&G-500 lv.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Принципно дрехите ми са на съвсем нормални цени , но най-скъпата ми дреха са едни дънки за 102 лв. , ама и аз незнам защо си ги взех !![]()
ти си мой 4овек...РЕСПЕКТТТТТПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
Първоначално написано от besnicataa
![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
300 лв за дънки?![]()
![]()
![]()
![]()
No coment!......
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
http://violincheto.aha.bg/ ... macKA TAKA KATO TE GLEDAM samo dynki za 600 lv nosi6 .. bez da se obijda6
i az twa 6teh da kajaПървоначално написано от enola
![]()
![]()
![]()
Бе я пуснете по една снимка на тез чудесии, да видим и ние простосмъртните такива чудесии.
П.П. не ви ли е тъпо да пишете, че носите дрехи за баснословни суми а на снимките ви да се виждат прашки за по 2 лева?
Grumpy old madman
Първоначално написано от ~Munika
i kvo "respekt" 6tot nosi skapi drehi![]()
![]()
o bojeeeeeeeee!!!!!
amackata deto i pusna snimkata na taq s 600-levovite danki mn razcepi!!!!
az ppo mn pari za drehi na mdavam,za6totom oje bi imam dostata4no iztan4en vkus i dobra fantaziq 4uvstvo za stil i sinhron kakto i doza extravagantnost(mn sam skromna) i mislq 4e drehite s normalni ceni mogat da otgovarqt n stila mi poprinci[p trudno si haresvam za6toto tva koeto iakam po4ti nikoga go nqma!po mn pari davam za poli(strast sa mi dalgite poli),no mn mn do 80 lv primerno i za parfumi ne jalq pari te sa mi slabot,zadaljitelno hubav skap parfum!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
не аз не искам да обиждам момичето ама ....Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Canis_Dirus
tva e potnika za koieto spomenah malko po-gore :P
Първоначално написано от enola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ina4e pove4e ot 70lv ne bih dala
e ako ne6to mi haresa mnogo sum sklonna
no za pove4eto skupi drehi prosot ne si zaslujava da si dadesh parite![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
дивата селяния. 170 лева за том тейлър. на тейлър дрехите са абсолютно оакани.Първоначално написано от enola
Grumpy old madman
Дънки - 120лв ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
леле тая ме разцепи с дънките от 600 лева...ама пое4ето хора са така....се пак се гледат и годините не може да си на 14 и да носи6 600 лева дънки![]()
^abe ti i na 5 moje da si...![]()
besnicataa е нали тва момиче " VIP_PERSON@T@ " беше твой човек..що я дъниш ся ?![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Пола от естествена кожа- 100 лв.
Забравих и костюм на Kensol за над 100 лв.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мислех 4е говори сериозно за тва ЕЛИСАПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
56 лв ботуши, които носих 2 години и още са здравии едно яке имам за 50лв.Няма смисъл от скъпи дрехи
.