- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
[quote="StEaLtHy_girl"]В такъв случай защо да ни интересува, че ти си мислела някой момичета за интелигентни, но вече не ги мислиш заради тази тема??Първоначално написано от Марияяя
И Марияяя аз ще ти кажа нещо за хората, нещо, което е в природата им, колкото и велика да е тя. Когато имаш нещо, което те прави по-щастлив и то е от рода на пари, самочувствие и благоразположението на хората към теб, другите започват да изискват и ум в главата ти, за да проверят дали го заслужаваш (не, че им влиза в работата, но това си е истината), дали няма да се издадеш, че лъжеш, дали няма някаква скрита тайна и дали не могат всъщност да развалят щастието ти, за да се почувстват по-велики. Знам, че това почти не оправдава никой (нито мен дори), но ти казвам защо нещата се случват...
Нека си я мислят за селянка,но да не я обиждат.Много лошо впечатление ми правят такива хора,защото ако те можеха да си го позволят,едва ли щяха да мислят по този начин.Проста била...мхммм на 12-13 години била(някой така се изказа)...аха...и бал имала...Ето един бисер.
П.с-И да ви интересува и да не ви интересува,това е форум,където всеки изказа мнението си!
Не плащат някой разходи на фирмите си, които могат да заобиколят и така нататък..Знам какво имаш в предвидПървоначално написано от ПуКанКа
![]()
AMAN!
кфи фирми кфи 5 леа.. е извинявайте ама всички знаем кво значи яко ПРАНЕ НА ПАРИ.. излишно е да коментираме.. В България са рядкост хората, които с труд и пот на челото са си искарали парите и са се трепали, за да захванат някой мизерен бизнес.. 90 % от богаташите тук са постигнали днешното си състояние по незаконен път, но тъй като тук са придобили някаква власт, правителството си затваря очите и за някой леф и забравя, че Конституцията трябва да е равна за всички.. За това в днешни дни хората казват "Всичко се купува с пари" и донякъде са прави.. Разбира се надявам се както за мен така и за доста други хора тези думи да не намират никаква стойност.. Но все пак е глупаво да парадираш с парите си пред хората, защото това не те прави с НИЩО повече от тях, даже падаш много под тяхното ниво. Познавам хора, които са милиардери,но са привидно скромни и такива, които имат достатъчно пари за преживяване, но хварчат из облаците.. с това имам в предвид, че си зависи от човека.. Но просто е крайно смешно човек да се мисли за Бог едва ли не, защото има пари.. Разбирам да си ги е искарала тя и да се гордее с това, но да се хвалиш с чужди пари просто е банално.. Тва е ...Първоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
![]()
А и нещо към модераторите.. мисля, че темата доста загрубя и далеч не си изпълнява функцията.. така че според мен не трябва да съществува.. мое мнение нищо лично..![]()
Love Ickooo
50 lv.![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ЧУЖДИ? Прочети пак предния ми пост. Вие май не правите разлика между магазинерката и родителите ви!Първоначално написано от bebitooo___
И това, което го слушаш по БТВ няма нищо общо с реалноста.
AMAN!
50 стинки за една тениска 2ра употреба. Що?![]()
wtf
Ti p1k kakvo si misli6 4e roklqta ti e kato na Andrea 6te te napravi tolkova hubava li???vqrno 4e roklqta nee ni6to osobeno ama na neq i stoi mnogo po qkootkolkoto na teb....a p1k i 40 000 da be6e dala vmesto 25 000 pak 6te6e da si grozna i roklqta da ti stoi t1po...Първоначално написано от sexy_glezla
Abe mili4ka ti ako ima6 tolkova pari tezi ne6ta 6te ti se struvat bezobidni i dori nqma da ti pravqt vpe4atlenie i nqma da pi6e6 po forumite....znam,4e temata e za tova i vs16tnost ti ni6to lo6o ne si napravila kato si napisala kolko struva balnata ti roklq...prosto napada6 mnogo...Първоначално написано от sexy_glezla
Както ти можеш да се опитваш да ми обясняваш как деликатно й завиждам (Боже Опази!), така и аз колко дълбоко се заблуждаваш. И мен не ме интересува теб дали те касае колко пари аз бих дала за този боклук. Щом е пуснала снимка на роклята си, не може да очаква всички да я харесат и да започнат да я възвеличават. Не ми харесва нито кройката, нито украсата по нея, нито цвета... и затова й завиждам, така ли... колко малоумно...Първоначално написано от Марияяя
Да пише в която тема си иска, мен не ме сърби, да дойде да ми се излае в лицето, нищо няма да промени. Представи си и аз имам собсвено мнение и никога не би ме убедила, че един човек, унижаващ останалите, защото не живеят в столицата на страната, е интелигентен... и да аз съм тази, която си дава мнението, която с присмех и сарказъм иронизира лишените й от грам смисленост постове... щом тя може да ме нарича селянка задето живея в Бургас, така и аз мога спокойно да й вливам здрав разумА за прителката ми... права си, не е така както я представям. Думите са излишни, за да опиша колко прекрасно и всеотдайно момиче е и как не се гордее и не се хвали на всяка крачка с парите на родителите си. Не ме интересува какво работят родителите на секси глезла, баща й ако иска с наркотици да търгува, далавери да върти и с мафията да общува... парите не струват нищо. Както казаха по-напред 90 % от богаташите в България (говорим за тези,които могат да си позволят вили на морето, престои в скъпи хотели, яхти, коли по 100 000 и рокли по 25 000) са се сдобили със състоянието си по лекооооо незаконен път.
Така че на тези, които ме сравняват с дъвката на подметката си, щото съм от провинцията и баща ми не взима хиляди на месец, бих казала единствено да си бият шута и бих им пожелала някой ден да завършат някой някоя бомба в Чечения![]()
sexy_glezla не прави нищо друго освен да се излага
Та по същество- моите родители са бедни като църковни мишки. Майка ми е учителка, а баща ми кара рейсове до селата около града ни (От Ямбол съм... да селянка съм, не съм от София!!!!!!!!!!!). На 19 години съм, имам две по-малки сестри- на 16 и 13 години. Никога не съм имала възможност да пазарувам от скъпи магазини, да давам по 80-100 лева за дънки или по 50-60 лв. за блузки и потници. Всичко, което имах, беше купено от сергиите по пазара, най-скъпата ми дреха беше една пола за 44 лв. Друг е върпоса, че дрехите ми след това се износваха от сетрите ми и на тях рядко се купуваше нещо ново. Маратонките ми бяха за 6 лв., зимните ми обувки и ботуши не надвишава 20 лв., а лятото ходех с джапанки от единия лев, които не струваха повече от 3 лв. Джинсите ми бяха по 5 лв. от втората употреба или най-скъпите, които имах, по 15 лв. от пазара. До 17 години не познавах усещането какво е да си купиш панталон или рокля за повече от 60 лв., камо ли да си купя очила за 800 лв. След 11 клас започнах да работя и имах възможност да си взимам малко по-скъпи неща. Лятото с една приятелка преди 12 клас бачкахме на морето, съвсем случайно ме срещнаха и ме запознаха с един немец, турист, дошъл на почивка. Оказа се, че е консилтант в модна агенция и търси красиви момичетата, желаещи да се заниват в тази сфера. Бях подходяща най-вече заради ръста си- висока съм 1,80. И всичко се разви прекалено бързо, родителите ми се опитаха да ме спрат, но бях пълнолетна... заминахме за Виена и 1 година по-късно мога да завява, че не съжалявам... Jet Models Germany промени живота ми. Сега имам прекрасна професия, работя с много хора, зпаознавам се с известни личности, печеля страхотни пари... научих езика, свикнах с камерите, подиума, намерих приятели, обичам да дефилирам и да ходя на ревюта... купих си собсвен апартамент, пътувам из Европа всеки месец... На бала си бях с уникална рокля на Ралф Лаурен, за каквото не бях мечтала да сложа никога... и определено мога да заявя, че не бях единсвена и незаменима... всички момичета бяха изключителни и специални. Тържеството и цялата вечер бяха феноменални... всички бяхме великолепни и несравними по свой собсвен начин... дори за миг не съм си помисляла, че само аз съм "несравнима"... би било глупаво и егоистично...
Сега вече имам собствено жилище, имам пари да продължа образованието си, мога да си позволя много неща... но никога няма да забравя откъде съм тръгнала, никога няма да забравя годините, в които брояхме жълти стотинките, за да купим хляб, никога няма да забравя плюшените играчки и пеещите кукли,които имаха съученичките ми... а аз прегръщах едно човече, направено от парцали с копчета за очи... все още смятам, че парите не са всичко... високата класа не е символ на добра душа... благородството не с епредава по наследство... парите са просто необходимост... важните са здравето, любовта, близките, отношенията между хората, човечността... ценете тях... и знайте, че ако имате тях, то тогава вие сте най-богатите, а не момичето, което се вози в порше и се присмива на бездомника на улицата...
ПАРИТЕ МОГАТ ДА КУПЯТ :
ЛЕГЛОТО , НО НЕ СЪНЯ ;
ХРАНАТА , НО НЕ АПЕТИТА;
ЛУКСА , НО НЕ КРАСОТАТА;
ЕДНА КЪЩА , НО НЕ ЕДИН ДОМ;
ЛЕКАРСТВОТО , НО НЕ ЗДРАВЕТО;
СЪЖИТЕЛСТВОТО, НО НЕ ЛЮБОВТА;
РАЗПЯТИЕТО , НО НЕ ВЯРАТА ;
РАЗВЛЕЧЕНИЕТО , НО НЕ ЩАСТИЕТО;
СМЪРТТА , НО НЕ И ЖИВОТА ;
ПО-ЛУКСОЗНО МЯСТО В ГРОБИЩАТА ,
НО НЕ И НА НЕБЕТО .
300lv kecove
Първоначално написано от desley
eeee ти би рекорда на темата с тия о4ила за 700 лв те кво да не са от злато и украсени с диаманти
![]()
![]()
Impossible is nothing...
Мда,различни хора,различни гледни точкиПървоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
![]()
Първоначално написано от lambordjini_girl
евала ти правя успяла си по 4естния на4ин и си имала огромен шанс и ако трябва да се завижда на някои това трябжа да си ти
а на сexy_glezla и на вси4ки други глезли ще им кажа само 4е трябва да се радват 4е са родени със златна лъжица в устата и 4е не знаят кво е да нямаш един кирлив лев да си хванеш автобуса до центъра,а не да се изтъкват във вси4ки теми колко са богати
Impossible is nothing...
Мда, толкова е пъстър светътПървоначално написано от Марияяя
![]()
lambordjini_girl, респект![]()
Брей, колко богаташчета се извъдихте....
Първоначално написано от lambordjini_girl
![]()
![]()
Grumpy old madman
Мислех да не се включвам в дискусията , но просто не мога да се стърпя да не се разсмея на коментарите на Марияя ... Момиче ... чета ти и препрочитам постовете ... разбирам как разсъждаваш , но мила , ти въобще не си разбрала защо хората се ядосаха на sexy_glezlata . Ще ти обясня , защо на повечето от нас тя ни стана противна , че да си наясно веднъж завинаги:
Дааааа , всеки който си изкарва парите с честен труд , и има достатъчните финансови възможности ,има право да си купува колкото си иска скъпи вещи. Няма нищо лошо да си дете на богати родители и те да ти угаждат .Но има лошо в това , да смяташ парите за ценност - за нещо , което кара останалите да не могат да ти стъпят и на малкият пръст .Има нещо лошо в това , да обиждаш хората които живеят извън столицата , че са прости селяндури. И освен това е глупаво и смешно да мислиш , че ВСЕКИ ТИ ЗАВИЖДА !
Момичето е красиво - няма спор , роклята и не е лоша - но ДОТУК ! Не сме започнали да възвеличаваме колко е прекрасна в космическата рокля. Значи завиждаме??? Не се връзваме на акъла на момиче , което никога не е разбрало какво е да си изкарваш парите с пот на челото - НО СЕ МИСЛИ ЗА ПОВЕЧЕ от всеки друг ! Значи завиждаме? Ако ти завивдаш на човек с такова ограничено мислене - АЗ НЕ !!!
И ще повторя примера на много хора преди мен , че познавам момиче - моя съученичка , чийто родители имат много пари , строят хотели по черноморието , притевават десетки имоти , вили и коли , момичето има възможност да се радва на всичко което пожелае , но никога , НИКОГА !!!! Не е парадирала със финансофото си състояние !
Това ПАРАДИРАНЕ , мила Марияя , така човърка в нервите на хората , и ги кара да си мислят , че въпросната sexy_glezanka е поредната проста кифла с куха глава !!!
Black`Wings, много си права. По същия начин почувствах и аз нещата.
Никога не съм се дразнила на хора с по- големи финансови възможности на мен, освен ако не парадират с това. Но тук те влизат в друга категория. Категория, в която всеки с просташки изказвания може да влезе. Имам познати, които ходят с чанти на Vuitton и то не с една или две. Но не парадират с това.
А най- тъпото е, че въпросните "кифли" както ти ги нарече, си мислят, че някой им завижда.
Разчувствах се от поста на ламборджини_гърл !Много малко са хората като теб !
![]()
![]()
![]()
lambordjini_girl,zamalko 6tqh da po4na da se smq na komentara ti kogato stignah do momenta s nemeca s modnata agenciq,nabira6t momi4eta.no posle pro4etoh 4e raboti6 izvun bg i za tova zaslujava6 uvajenieto mi.az si pomislih 4e 6te zapo4ne6 da razkazva6 kak si stanala super vurvejna manekenka v bg i si izkarva6 parite s 4esten trud,togava 6qth da se smeq ot surce.No taka kakto9 razkazva6 istoriqta si,naistina vqrvam,4e moje6 da postigne6 kakvoto pojele,za6toto modniq biznes e navsqkude drugade,no ne i na na6ite izto4ni balkani.Uspeh i za napred v razvitieto ti![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Мерси,че си се включила заради мен,трогната съмПървоначално написано от Black`Wings
.Смей си се,лошо няма,жива и здрава да си.Интересното е,че почти всички имат по една ''богата,ама много богата приятелка...ама много скромно момиченцето,душичка мамина...'' и като стане въпрос да я покажат (в 90 процента от случаите-А тя...такова...няма я...почивчица,сещате се
И ''скъпа'' и ''мила'' наричай ''скромната си богата'' приятелка,не мен!
И не мога да разбера,защо ако не ви хареса как се държи някай,веднага трябва да наложите свой начин,защо пък вие да сте прави?
И това не се отнася до всички.
darla_f, за манекенките в България се носят митове и легенди чак до Милано... но историите не са приятни, всъщност всеки сам решава по какъв начин да печели пари и какви средства да използва, за да изпъкне и да стане известен... аз не искам да ме забелязват, не желая да съм център на внимание, просто имах късмета да попадна след интелигентни и уважани хора, истински професионалисти и не мисля, че в България има такива. Слуховете, носещи се из западните среди, намесват бг манекенките с проституция, залози, шарена дейност... незнам вярно ли е и не ме интересува. Но като обстановката и безредиците в държавата, ми се струва, че всичко пропада. Всеки сам си решава. Та това е моята история, кой съм трогнала, кой съм разсмяла от сърце, ситуацията си остава същатаТа парите са средство... належащи са... за да имаш покрив над главата си, да си плащаш сметките и данъците, за да можеш да отгледаш децата си... но станат ли прекалено много се превръщат в болест... както казват... те са добър слуга, но лош стопанин
Не се самозабравяйте...