.
Отговор в тема
Страница 24 от 40 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 993
    [quote="StEaLtHy_girl"]
    Цитирай Първоначално написано от Марияяя
    А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.
    В такъв случай защо да ни интересува, че ти си мислела някой момичета за интелигентни, но вече не ги мислиш заради тази тема??

И Марияяя аз ще ти кажа нещо за хората, нещо, което е в природата им, колкото и велика да е тя. Когато имаш нещо, което те прави по-щастлив и то е от рода на пари, самочувствие и благоразположението на хората към теб, другите започват да изискват и ум в главата ти, за да проверят дали го заслужаваш (не, че им влиза в работата, но това си е истината), дали няма да се издадеш, че лъжеш, дали няма някаква скрита тайна и дали не могат всъщност да развалят щастието ти, за да се почувстват по-велики. Знам, че това почти не оправдава никой (нито мен дори), но ти казвам защо нещата се случват...

Нека си я мислят за селянка,но да не я обиждат.Много лошо впечатление ми правят такива хора,защото ако те можеха да си го позволят,едва ли щяха да мислят по този начин.Проста била...мхммм на 12-13 години била(някой така се изказа)...аха...и бал имала... Ето един бисер.
    П.с-И да ви интересува и да не ви интересува,това е форум,където всеки изказа мнението си!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Цитирай Първоначално написано от LaPeNcEto0o
    Хахахахахаха, далеч си от истината, Пуканке.
    В България доста намаляха тези, които ги гледате по филмите! Вярно е, че доста заможни хора не плащат разни неща, а си взимат парите, НО не слагай всички под общ знаменател! Има толкова много хора, които те самите не си знаят парите, че едва ли ще вземат да се циганят за 1000-2000лв. И ако всички крадяха..то половината цигани щяха да са милионери.
    Пич под крадат нямам предвид да откраднат от пазара чехли за 2 лева... всеки по заинтересован знае каквоимам предвид
    Не плащат някой разходи на фирмите си, които могат да заобиколят и така нататък..Знам какво имаш в предвид

AMAN!

В България доста намаляха тези, които ги гледате по филмите! Вярно е, че доста заможни хора не плащат разни неща, а си взимат парите, НО не слагай всички под общ знаменател! Има толкова много хора, които те самите не си знаят парите, че едва ли ще вземат да се циганят за 1000-2000лв. И ако всички крадяха..то половината цигани щяха да са милионери.
    Пич под крадат нямам предвид да откраднат от пазара чехли за 2 лева... всеки по заинтересован знае каквоимам предвид
    Не плащат някой разходи на фирмите си, които могат да заобиколят и така нататък..Знам какво имаш в предвид
    кфи фирми кфи 5 леа.. е извинявайте ама всички знаем кво значи яко ПРАНЕ НА ПАРИ.. излишно е да коментираме.. В България са рядкост хората, които с труд и пот на челото са си искарали парите и са се трепали, за да захванат някой мизерен бизнес.. 90 % от богаташите тук са постигнали днешното си състояние по незаконен път, но тъй като тук са придобили някаква власт, правителството си затваря очите и за някой леф и забравя, че Конституцията трябва да е равна за всички.. За това в днешни дни хората казват "Всичко се купува с пари" и донякъде са прави.. Разбира се надявам се както за мен така и за доста други хора тези думи да не намират никаква стойност.. Но все пак е глупаво да парадираш с парите си пред хората, защото това не те прави с НИЩО повече от тях, даже падаш много под тяхното ниво. Познавам хора, които са милиардери,но са привидно скромни и такива, които имат достатъчно пари за преживяване, но хварчат из облаците.. с това имам в предвид, че си зависи от човека.. Но просто е крайно смешно човек да се мисли за Бог едва ли не, защото има пари.. Разбирам да си ги е искарала тя и да се гордее с това, но да се хвалиш с чужди пари просто е банално.. Тва е ...
    А и нещо към модераторите.. мисля, че темата доста загрубя и далеч не си изпълнява функцията.. така че според мен не трябва да съществува.. мое мнение нищо лично..
    Love Ickooo

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    50 lv.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Разбирам да си ги е искарала тя и да се гордее с това, но да се хвалиш с чужди пари просто е банално.. Тва е ...
    ЧУЖДИ? Прочети пак предния ми пост. Вие май не правите разлика между магазинерката и родителите ви!
    И това, което го слушаш по БТВ няма нищо общо с реалноста.

AMAN!

Повече от фен
    Град
    lunata
    50 стинки за една тениска 2ра употреба. Що?
    wtf

Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    nqkoi ot vas moje i da sa vijdali takava roklq,iz spisaniqta ili neta.Roklqta mi e absoliutno sa6tata kato na Teodora Andreeva ili po izvestna kato pevicata Andrea
    http://www.bgwallpapers.net/wallpaper583.html
    Ti p1k kakvo si misli6 4e roklqta ti e kato na Andrea 6te te napravi tolkova hubava li???vqrno 4e roklqta nee ni6to osobeno ama na neq i stoi mnogo po qkootkolkoto na teb....a p1k i 40 000 da be6e dala vmesto 25 000 pak 6te6e da si grozna i roklqta da ti stoi t1po...

Цитирай Първоначално написано от bitanem_25.05
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
    А певицата Андреа?

За тези 25 000 бих си купила кола. Ако си земах рокля за бала, поне би била уникална.
    samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.
    Ами точно така ти само го каза!
    Ако го няма баща ти ще бъдеш кръгла 0.
    Е не,че сега не си де с тея коментари смешните...
    Kragla nula si ti axaxax Tova 4e ti ne moje6 da si pozvoli6 glezotiiki kakvito az si pozvolqvam si e tvoi problem.Plus tova kakvo si tragnala da mi komentira6 roklqta pri polojenie 4e temata hi4 ne e za tova.Ti si prosto edna zavistliva patka,koqto ne moje da mi stapi i na malkiq prast.
    Abe mili4ka ti ako ima6 tolkova pari tezi ne6ta 6te ti se struvat bezobidni i dori nqma da ti pravqt vpe4atlenie i nqma da pi6e6 po forumite....znam,4e temata e za tova i vs16tnost ti ni6to lo6o ne si napravila kato si napisala kolko struva balnata ti roklq...prosto napada6 mnogo...

Цитирай Първоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
    Аз лично не мога да завиждам на някой, който няма сиво вещество в главата си
    Да обясня на Марияяя или там както е... момичето не спря да повтаря колко скъпа е била балната и рокля... пусна снимка... и ествесвено всеки си казва мнението за нея... според мен не струва и 250 лв., трагичен модел... това, че не харесвам роклята, значи означава, че й завиждам, така ли? Ограничена логика... просто всички тук се опитаме да й налеем разум в главата, да се осъзнае, че златните кюлчета в трезорите на "тати" не са всичко и да престане да повтаря колко е интелигента, докато не взима отношение в нито една друга тема, освен тези, в които се хвали с какъв лукс и какви маркови неща е заобградена... както беше казал някой преди мен хората, които знаят цената на всичко, не знаят стойността на нищо... а именно тя е важна. Нека плува в долари, евро и марки... нека живее в дворец, ако ще... не е нищо повече от мен
    Преди 2 години имах съученичка, на която баща й е пластичен хирург във Вашингтон, а майка й отделно ръководеше собствената им автомивка... сега се преместиха всички в Америка, но исках да кажа, че не можеха да си преброят пачките... за тях левчетата капеха от небето със скоростта на светлината... Анита постоянно ходеше на екскурзии, почивки, носеше прекрасни дрехи, но нито веднъж не я бях чула да разправя "за тази туника дадох 1600 лв.", "не ме докосвай, за тези сенки дадох 170 лв." и т.н.... така че не ми обяснявайте как ако съм на мястото на sexy_glezla ще бъда...... арогантна и егоистична кучка, която смята всички провинциалисти за вредни насекоми
    Няма нужда да ми обясняваш каквото и да е.Имам си собствено мнение,на което държа и което реших да напиша и нямам АБСОЛЮТНО никаква нужда.Плюс това тя може да пише в АБСОЛЮТНО всяка тема да казва по колкото си пъти иска и нито ти,нито аз може и ''копче'' да и кажем...А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.За твоята приятелка не мога да коментирам тъй като не я познавам,но едва ли е така,както я представяш.И коя си ти,че ще и наливаш разум?Да те е молила за помощ?И пак-нищо лично към никой!
    Както ти можеш да се опитваш да ми обясняваш как деликатно й завиждам (Боже Опази!), така и аз колко дълбоко се заблуждаваш. И мен не ме интересува теб дали те касае колко пари аз бих дала за този боклук. Щом е пуснала снимка на роклята си, не може да очаква всички да я харесат и да започнат да я възвеличават. Не ми харесва нито кройката, нито украсата по нея, нито цвета... и затова й завиждам, така ли... колко малоумно...
    Да пише в която тема си иска, мен не ме сърби, да дойде да ми се излае в лицето, нищо няма да промени. Представи си и аз имам собсвено мнение и никога не би ме убедила, че един човек, унижаващ останалите, защото не живеят в столицата на страната, е интелигентен... и да аз съм тази, която си дава мнението, която с присмех и сарказъм иронизира лишените й от грам смисленост постове... щом тя може да ме нарича селянка задето живея в Бургас, така и аз мога спокойно да й вливам здрав разум А за прителката ми... права си, не е така както я представям. Думите са излишни, за да опиша колко прекрасно и всеотдайно момиче е и как не се гордее и не се хвали на всяка крачка с парите на родителите си. Не ме интересува какво работят родителите на секси глезла, баща й ако иска с наркотици да търгува, далавери да върти и с мафията да общува... парите не струват нищо. Както казаха по-напред 90 % от богаташите в България (говорим за тези,които могат да си позволят вили на морето, престои в скъпи хотели, яхти, коли по 100 000 и рокли по 25 000) са се сдобили със състоянието си по лекооооо незаконен път.
    Така че на тези, които ме сравняват с дъвката на подметката си, щото съм от провинцията и баща ми не взима хиляди на месец, бих казала единствено да си бият шута и бих им пожелала някой ден да завършат някой някоя бомба в Чечения

sexy_glezla не прави нищо друго освен да се излага
    Та по същество- моите родители са бедни като църковни мишки. Майка ми е учителка, а баща ми кара рейсове до селата около града ни (От Ямбол съм... да селянка съм, не съм от София!!!!!!!!!!!). На 19 години съм, имам две по-малки сестри- на 16 и 13 години. Никога не съм имала възможност да пазарувам от скъпи магазини, да давам по 80-100 лева за дънки или по 50-60 лв. за блузки и потници. Всичко, което имах, беше купено от сергиите по пазара, най-скъпата ми дреха беше една пола за 44 лв. Друг е върпоса, че дрехите ми след това се износваха от сетрите ми и на тях рядко се купуваше нещо ново. Маратонките ми бяха за 6 лв., зимните ми обувки и ботуши не надвишава 20 лв., а лятото ходех с джапанки от единия лев, които не струваха повече от 3 лв. Джинсите ми бяха по 5 лв. от втората употреба или най-скъпите, които имах, по 15 лв. от пазара. До 17 години не познавах усещането какво е да си купиш панталон или рокля за повече от 60 лв., камо ли да си купя очила за 800 лв. След 11 клас започнах да работя и имах възможност да си взимам малко по-скъпи неща. Лятото с една приятелка преди 12 клас бачкахме на морето, съвсем случайно ме срещнаха и ме запознаха с един немец, турист, дошъл на почивка. Оказа се, че е консилтант в модна агенция и търси красиви момичетата, желаещи да се заниват в тази сфера. Бях подходяща най-вече заради ръста си- висока съм 1,80. И всичко се разви прекалено бързо, родителите ми се опитаха да ме спрат, но бях пълнолетна... заминахме за Виена и 1 година по-късно мога да завява, че не съжалявам... Jet Models Germany промени живота ми. Сега имам прекрасна професия, работя с много хора, зпаознавам се с известни личности, печеля страхотни пари... научих езика, свикнах с камерите, подиума, намерих приятели, обичам да дефилирам и да ходя на ревюта... купих си собсвен апартамент, пътувам из Европа всеки месец... На бала си бях с уникална рокля на Ралф Лаурен, за каквото не бях мечтала да сложа никога... и определено мога да заявя, че не бях единсвена и незаменима... всички момичета бяха изключителни и специални. Тържеството и цялата вечер бяха феноменални... всички бяхме великолепни и несравними по свой собсвен начин... дори за миг не съм си помисляла, че само аз съм "несравнима"... би било глупаво и егоистично...
    Сега вече имам собствено жилище, имам пари да продължа образованието си, мога да си позволя много неща... но никога няма да забравя откъде съм тръгнала, никога няма да забравя годините, в които брояхме жълти стотинките, за да купим хляб, никога няма да забравя плюшените играчки и пеещите кукли,които имаха съученичките ми... а аз прегръщах едно човече, направено от парцали с копчета за очи... все още смятам, че парите не са всичко... високата класа не е символ на добра душа... благородството не с епредава по наследство... парите са просто необходимост... важните са здравето, любовта, близките, отношенията между хората, човечността... ценете тях... и знайте, че ако имате тях, то тогава вие сте най-богатите, а не момичето, което се вози в порше и се присмива на бездомника на улицата...

ПАРИТЕ МОГАТ ДА КУПЯТ :

ЛЕГЛОТО , НО НЕ СЪНЯ ;
    ХРАНАТА , НО НЕ АПЕТИТА;
    ЛУКСА , НО НЕ КРАСОТАТА;
    ЕДНА КЪЩА , НО НЕ ЕДИН ДОМ;
    ЛЕКАРСТВОТО , НО НЕ ЗДРАВЕТО;
    СЪЖИТЕЛСТВОТО, НО НЕ ЛЮБОВТА;
    РАЗПЯТИЕТО , НО НЕ ВЯРАТА ;
    РАЗВЛЕЧЕНИЕТО , НО НЕ ЩАСТИЕТО;
    СМЪРТТА , НО НЕ И ЖИВОТА ;
    ПО-ЛУКСОЗНО МЯСТО В ГРОБИЩАТА ,
    НО НЕ И НА НЕБЕТО .

Цитирай Първоначално написано от desley
    таа,тука някви спорове се водят , но аз няма да влизам в тях
    амии дай и аз да си кажа..най -скъпото ми нещо е очила едните са на Chanel -700лв някъде и на Roberto Cavalli - за горе долу същата сума ... дънките ми варират от 150 до 300лв...обувкитее те не са никък евтини и те от 300 до 500лв ... любима марка ми е Miss Sixty и Killah почти всичко ми е на тях

eeee ти би рекорда на темата с тия о4ила за 700 лв те кво да не са от злато и украсени с диаманти
    Impossible is nothing...

Да обясня на Марияяя или там както е... момичето не спря да повтаря колко скъпа е била балната и рокля... пусна снимка... и ествесвено всеки си казва мнението за нея... според мен не струва и 250 лв., трагичен модел... това, че не харесвам роклята, значи означава, че й завиждам, така ли? Ограничена логика... просто всички тук се опитаме да й налеем разум в главата, да се осъзнае, че златните кюлчета в трезорите на "тати" не са всичко и да престане да повтаря колко е интелигента, докато не взима отношение в нито една друга тема, освен тези, в които се хвали с какъв лукс и какви маркови неща е заобградена... както беше казал някой преди мен хората, които знаят цената на всичко, не знаят стойността на нищо... а именно тя е важна. Нека плува в долари, евро и марки... нека живее в дворец, ако ще... не е нищо повече от мен
    Преди 2 години имах съученичка, на която баща й е пластичен хирург във Вашингтон, а майка й отделно ръководеше собствената им автомивка... сега се преместиха всички в Америка, но исках да кажа, че не можеха да си преброят пачките... за тях левчетата капеха от небето със скоростта на светлината... Анита постоянно ходеше на екскурзии, почивки, носеше прекрасни дрехи, но нито веднъж не я бях чула да разправя "за тази туника дадох 1600 лв.", "не ме докосвай, за тези сенки дадох 170 лв." и т.н.... така че не ми обяснявайте как ако съм на мястото на sexy_glezla ще бъда...... арогантна и егоистична кучка, която смята всички провинциалисти за вредни насекоми
    Няма нужда да ми обясняваш каквото и да е.Имам си собствено мнение,на което държа и което реших да напиша и нямам АБСОЛЮТНО никаква нужда.Плюс това тя може да пише в АБСОЛЮТНО всяка тема да казва по колкото си пъти иска и нито ти,нито аз може и ''копче'' да и кажем...А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.За твоята приятелка не мога да коментирам тъй като не я познавам,но едва ли е така,както я представяш.И коя си ти,че ще и наливаш разум?Да те е молила за помощ?И пак-нищо лично към никой!
    Както ти можеш да се опитваш да ми обясняваш как деликатно й завиждам (Боже Опази!), така и аз колко дълбоко се заблуждаваш. И мен не ме интересува теб дали те касае колко пари аз бих дала за този боклук. Щом е пуснала снимка на роклята си, не може да очаква всички да я харесат и да започнат да я възвеличават. Не ми харесва нито кройката, нито украсата по нея, нито цвета... и затова й завиждам, така ли... колко малоумно...
    Да пише в която тема си иска, мен не ме сърби, да дойде да ми се излае в лицето, нищо няма да промени. Представи си и аз имам собсвено мнение и никога не би ме убедила, че един човек, унижаващ останалите, защото не живеят в столицата на страната, е интелигентен... и да аз съм тази, която си дава мнението, която с присмех и сарказъм иронизира лишените й от грам смисленост постове... щом тя може да ме нарича селянка задето живея в Бургас, така и аз мога спокойно да й вливам здрав разум А за прителката ми... права си, не е така както я представям. Думите са излишни, за да опиша колко прекрасно и всеотдайно момиче е и как не се гордее и не се хвали на всяка крачка с парите на родителите си. Не ме интересува какво работят родителите на секси глезла, баща й ако иска с наркотици да търгува, далавери да върти и с мафията да общува... парите не струват нищо. Както казаха по-напред 90 % от богаташите в България (говорим за тези,които могат да си позволят вили на морето, престои в скъпи хотели, яхти, коли по 100 000 и рокли по 25 000) са се сдобили със състоянието си по лекооооо незаконен път.
    Така че на тези, които ме сравняват с дъвката на подметката си, щото съм от провинцията и баща ми не взима хиляди на месец, бих казала единствено да си бият шута и бих им пожелала някой ден да завършат някой някоя бомба в Чечения
    Мда,различни хора,различни гледни точки

Цитирай Първоначално написано от lambordjini_girl
    Та по същество- моите родители са бедни като църковни мишки. Майка ми е учителка, а баща ми кара рейсове до селата около града ни (От Ямбол съм... да селянка съм, не съм от София!!!!!!!!!!!). На 19 години съм, имам две по-малки сестри- на 16 и 13 години. Никога не съм имала възможност да пазарувам от скъпи магазини, да давам по 80-100 лева за дънки или по 50-60 лв. за блузки и потници. Всичко, което имах, беше купено от сергиите по пазара, най-скъпата ми дреха беше една пола за 44 лв. Друг е върпоса, че дрехите ми след това се износваха от сетрите ми и на тях рядко се купуваше нещо ново. Маратонките ми бяха за 6 лв., зимните ми обувки и ботуши не надвишава 20 лв., а лятото ходех с джапанки от единия лев, които не струваха повече от 3 лв. Джинсите ми бяха по 5 лв. от втората употреба или най-скъпите, които имах, по 15 лв. от пазара. До 17 години не познавах усещането какво е да си купиш панталон или рокля за повече от 60 лв., камо ли да си купя очила за 800 лв. След 11 клас започнах да работя и имах възможност да си взимам малко по-скъпи неща. Лятото с една приятелка преди 12 клас бачкахме на морето, съвсем случайно ме срещнаха и ме запознаха с един немец, турист, дошъл на почивка. Оказа се, че е консилтант в модна агенция и търси красиви момичетата, желаещи да се заниват в тази сфера. Бях подходяща най-вече заради ръста си- висока съм 1,80. И всичко се разви прекалено бързо, родителите ми се опитаха да ме спрат, но бях пълнолетна... заминахме за Виена и 1 година по-късно мога да завява, че не съжалявам... Jet Models Germany промени живота ми. Сега имам прекрасна професия, работя с много хора, зпаознавам се с известни личности, печеля страхотни пари... научих езика, свикнах с камерите, подиума, намерих приятели, обичам да дефилирам и да ходя на ревюта... купих си собсвен апартамент, пътувам из Европа всеки месец... На бала си бях с уникална рокля на Ралф Лаурен, за каквото не бях мечтала да сложа никога... и определено мога да заявя, че не бях единсвена и незаменима... всички момичета бяха изключителни и специални. Тържеството и цялата вечер бяха феноменални... всички бяхме великолепни и несравними по свой собсвен начин... дори за миг не съм си помисляла, че само аз съм "несравнима"... би било глупаво и егоистично...
    Сега вече имам собствено жилище, имам пари да продължа образованието си, мога да си позволя много неща... но никога няма да забравя откъде съм тръгнала, никога няма да забравя годините, в които брояхме жълти стотинките, за да купим хляб, никога няма да забравя плюшените играчки и пеещите кукли,които имаха съученичките ми... а аз прегръщах едно човече, направено от парцали с копчета за очи... все още смятам, че парите не са всичко... високата класа не е символ на добра душа... благородството не с епредава по наследство... парите са просто необходимост... важните са здравето, любовта, близките, отношенията между хората, човечността... ценете тях... и знайте, че ако имате тях, то тогава вие сте най-богатите, а не момичето, което се вози в порше и се присмива на бездомника на улицата...

ПАРИТЕ МОГАТ ДА КУПЯТ :

ЛЕГЛОТО , НО НЕ СЪНЯ ;
    ХРАНАТА , НО НЕ АПЕТИТА;
    ЛУКСА , НО НЕ КРАСОТАТА;
    НО НЕ И НА НЕБЕТО .

евала ти правя успяла си по 4естния на4ин и си имала огромен шанс и ако трябва да се завижда на някои това трябжа да си ти
    а на сexy_glezla и на вси4ки други глезли ще им кажа само 4е трябва да се радват 4е са родени със златна лъжица в устата и 4е не знаят кво е да нямаш един кирлив лев да си хванеш автобуса до центъра,а не да се изтъкват във вси4ки теми колко са богати
    Impossible is nothing...

Eми най-скъпата... можеби 864лв за едни панталони... [-o<

Мда,различни хора,различни гледни точки
    Мда, толкова е пъстър светът
    lambordjini_girl, респект

Брей, колко богаташчета се извъдихте....

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от lambordjini_girl

ПАРИТЕ МОГАТ ДА КУПЯТ :

ЛЕГЛОТО , НО НЕ СЪНЯ ;
    ХРАНАТА , НО НЕ АПЕТИТА;
    ЛУКСА , НО НЕ КРАСОТАТА;
    НО НЕ И НА НЕБЕТО .
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Мислех да не се включвам в дискусията , но просто не мога да се стърпя да не се разсмея на коментарите на Марияя ... Момиче ... чета ти и препрочитам постовете ... разбирам как разсъждаваш , но мила , ти въобще не си разбрала защо хората се ядосаха на sexy_glezlata . Ще ти обясня , защо на повечето от нас тя ни стана противна , че да си наясно веднъж завинаги:

Дааааа , всеки който си изкарва парите с честен труд , и има достатъчните финансови възможности ,има право да си купува колкото си иска скъпи вещи. Няма нищо лошо да си дете на богати родители и те да ти угаждат .Но има лошо в това , да смяташ парите за ценност - за нещо , което кара останалите да не могат да ти стъпят и на малкият пръст .Има нещо лошо в това , да обиждаш хората които живеят извън столицата , че са прости селяндури. И освен това е глупаво и смешно да мислиш , че ВСЕКИ ТИ ЗАВИЖДА !

Момичето е красиво - няма спор , роклята и не е лоша - но ДОТУК ! Не сме започнали да възвеличаваме колко е прекрасна в космическата рокля. Значи завиждаме??? Не се връзваме на акъла на момиче , което никога не е разбрало какво е да си изкарваш парите с пот на челото - НО СЕ МИСЛИ ЗА ПОВЕЧЕ от всеки друг ! Значи завиждаме? Ако ти завивдаш на човек с такова ограничено мислене - АЗ НЕ !!!

И ще повторя примера на много хора преди мен , че познавам момиче - моя съученичка , чийто родители имат много пари , строят хотели по черноморието , притевават десетки имоти , вили и коли , момичето има възможност да се радва на всичко което пожелае , но никога , НИКОГА !!!! Не е парадирала със финансофото си състояние !

Това ПАРАДИРАНЕ , мила Марияя , така човърка в нервите на хората , и ги кара да си мислят , че въпросната sexy_glezanka е поредната проста кифла с куха глава !!!

Мега фен
    Град
    София
    Black`Wings, много си права. По същия начин почувствах и аз нещата.

Никога не съм се дразнила на хора с по- големи финансови възможности на мен, освен ако не парадират с това. Но тук те влизат в друга категория. Категория, в която всеки с просташки изказвания може да влезе. Имам познати, които ходят с чанти на Vuitton и то не с една или две. Но не парадират с това.

А най- тъпото е, че въпросните "кифли" както ти ги нарече, си мислят, че някой им завижда.

Разчувствах се от поста на ламборджини_гърл ! Много малко са хората като теб !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    lambordjini_girl,zamalko 6tqh da po4na da se smq na komentara ti kogato stignah do momenta s nemeca s modnata agenciq,nabira6t momi4eta.no posle pro4etoh 4e raboti6 izvun bg i za tova zaslujava6 uvajenieto mi.az si pomislih 4e 6te zapo4ne6 da razkazva6 kak si stanala super vurvejna manekenka v bg i si izkarva6 parite s 4esten trud,togava 6qth da se smeq ot surce.No taka kakto9 razkazva6 istoriqta si,naistina vqrvam,4e moje6 da postigne6 kakvoto pojele,za6toto modniq biznes e navsqkude drugade,no ne i na na6ite izto4ni balkani.Uspeh i za napred v razvitieto ti

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Мислех да не се включвам в дискусията , но просто не мога да се стърпя да не се разсмея на коментарите на Марияя ... Момиче ... чета ти и препрочитам постовете ... разбирам как разсъждаваш , но мила , ти въобще не си разбрала защо хората се ядосаха на sexy_glezlata . Ще ти обясня , защо на повечето от нас тя ни стана противна , че да си наясно веднъж завинаги:

Дааааа , всеки който си изкарва парите с честен труд , и има достатъчните финансови възможности ,има право да си купува колкото си иска скъпи вещи. Няма нищо лошо да си дете на богати родители и те да ти угаждат .Но има лошо в това , да смяташ парите за ценност - за нещо , което кара останалите да не могат да ти стъпят и на малкият пръст .Има нещо лошо в това , да обиждаш хората които живеят извън столицата , че са прости селяндури. И освен това е глупаво и смешно да мислиш , че ВСЕКИ ТИ ЗАВИЖДА !

Момичето е красиво - няма спор , роклята и не е лоша - но ДОТУК ! Не сме започнали да възвеличаваме колко е прекрасна в космическата рокля. Значи завиждаме??? Не се връзваме на акъла на момиче , което никога не е разбрало какво е да си изкарваш парите с пот на челото - НО СЕ МИСЛИ ЗА ПОВЕЧЕ от всеки друг ! Значи завиждаме? Ако ти завивдаш на човек с такова ограничено мислене - АЗ НЕ !!!

И ще повторя примера на много хора преди мен , че познавам момиче - моя съученичка , чийто родители имат много пари , строят хотели по черноморието , притевават десетки имоти , вили и коли , момичето има възможност да се радва на всичко което пожелае , но никога , НИКОГА !!!! Не е парадирала със финансофото си състояние !

Това ПАРАДИРАНЕ , мила Марияя , така човърка в нервите на хората , и ги кара да си мислят , че въпросната sexy_glezanka е поредната проста кифла с куха глава !!!
    Мерси,че си се включила заради мен,трогната съм .Смей си се,лошо няма,жива и здрава да си.Интересното е,че почти всички имат по една ''богата,ама много богата приятелка...ама много скромно момиченцето,душичка мамина...'' и като стане въпрос да я покажат (в 90 процента от случаите-А тя...такова...няма я...почивчица,сещате се И ''скъпа'' и ''мила'' наричай ''скромната си богата'' приятелка,не мен! И не мога да разбера,защо ако не ви хареса как се държи някай,веднага трябва да наложите свой начин,защо пък вие да сте прави? И това не се отнася до всички.

darla_f, за манекенките в България се носят митове и легенди чак до Милано... но историите не са приятни, всъщност всеки сам решава по какъв начин да печели пари и какви средства да използва, за да изпъкне и да стане известен... аз не искам да ме забелязват, не желая да съм център на внимание, просто имах късмета да попадна след интелигентни и уважани хора, истински професионалисти и не мисля, че в България има такива. Слуховете, носещи се из западните среди, намесват бг манекенките с проституция, залози, шарена дейност... незнам вярно ли е и не ме интересува. Но като обстановката и безредиците в държавата, ми се струва, че всичко пропада. Всеки сам си решава. Та това е моята история, кой съм трогнала, кой съм разсмяла от сърце, ситуацията си остава същата Та парите са средство... належащи са... за да имаш покрив над главата си, да си плащаш сметките и данъците, за да можеш да отгледаш децата си... но станат ли прекалено много се превръщат в болест... както казват... те са добър слуга, но лош стопанин Не се самозабравяйте...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си