- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Първоначално написано от maini4ka_sladka
Не се мисля за Парис Хилтън.Не съм виновна,че семейството ми отделя доста средства за дрехи.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Не,баща ми не е мафиот.Има си фирма.Първоначално написано от dark_sw
Хм , браво , ама тва не е ли оборота на фирмата за един ден ?Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
Голям ще да е, щото 4000 лева на ден са 80 000 на месец, или почти милион годишно. Това е половината от заплащането на член на борда на директорите на голяма банка.Първоначално написано от dark_sw
Grumpy old madman
Firmata si e na ba6ta mi.Tva si mu e pe4albata.
No za da izkarva tolkova,se pribira kusno i nqmam mnogo vreme da go vidq.
Еми балната рокля за 860.. Едно кожено яке за 250... Като цяло дрехите ми не са скъпи, това са изключения. По-интересно е колко средно харчите за дрехи на месец или нещо такова.
Предлагам на Вип Пресоната да спре с изказванията,защото с всяко следващо става се по-тъпа и по-жалка в очите на всички в този сайт!
По темата-маратонки,които от 170лв. бяха намалени на 130лв,зимно яке-100лв. и анорак-40 евро взет от Гърция.Другите м и дрехи май са на нормални цени ...![]()
Мисля,че темата е :Колко pari ви е най-скъпата дреха? , a не какви суми пари получават ваште и в каква валута? И мога да ви кажа че наистина в U.K много по-лесно можеш да си купиш МАРКОВИ дрехи на добри цени,а не като в Бг бракувани на цени завишени 4-5 пъти и най-вече реплики както са по-голямата част по магазините.Първоначално написано от Canis_Dirus
Един простичък пример:
Видях сандали в магазин на ПРАДА в Монако за 227 евро
и когато си взех априлският брой на списание Мадам Фигаро (българско е) гледам същите сандали Прада за 620 лв (предлагат се от Trend box)
Правете си сами изводите за какво става въпрос
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
Подкрепям изцяло.Знам какво е.И дори се радваш като останеш за 30 мин. с него,просто да си говорите.
Така,че хората които не са наясно как стедят нещата в тези среди нека да си замълчат и да не се заяждат.
[quote="Carmen_Kass"]Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
Подкрепям изцяло.Знам какво е.И дори се радваш като останеш за 30 мин. с него,просто да си говорите.
Така,че хората които не са наясно как стедят нещата в тези среди нека да си замълчат и да не се заяждат.[/quo]
Само искам да те попитам нещо . Хуу , с палтенце за 1250 лв . от мармотче . Раничката на гърба , айде в автобуса за даскало .
![]()
![]()
Това не ми се струва вероятно ! Как ходиш на даскало ?
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="dark_sw"]А къде пише,че ходя с палтенцето на даскало и се возя в автобус???Първоначално написано от Carmen_Kass
Това палто не е за всеки ден, а за по-специални случаи.
[quote="dark_sw"]ако има такова палто,то трябва да я карат с кола(лимозина ) на у-ще и да учи в най-скъпото частно у-щеПървоначално написано от Carmen_Kass
П.П. Да спред,за да не разваляме темата като мн други.....
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
[quote="~Munika"]Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така е , ама не зададох въпроса както трябва ! Трябваше да питам : Какво имаш в лимозината и чантата ти за у-ще колко е голяма "?
![]()
![]()
[quote="dark_sw"]А ти в лимУзина не си ли се качвала,за да питаш какво има?О,да сега забелязах,че дори и името неможеш да напишеш правилно,пише се с "у",ако незнаеш...Ясно.А колкото чантата ми за училище те са две.Едната е 30см/10см... Louis Vuitton Monogram Multicolor... а другата е 40см/20см Louis Vuitton Cherry Limited editonПървоначално написано от ~Munika
Факт е, че носиш мъртви мармоти на гърба си. И това е отвратително.
Saatana vittu perkele hate crew!
Мдам... някои хора наистина се чудят за каква глупава прищявка да си дадат парите![]()
Първоначално написано от zloto
както споменах ми е подарък,така че не съм си давала аз парите!!!
А като ти е подарък от къде знаеш колко струва . Я прати снимка да видим и ние какво е да носиш парцал скроен от мъртви животинчета !Първоначално написано от Carmen_Kass
![]()
![]()
![]()
[quote="Carmen_Kass"]Добре , че има кой да ме просвети как се пише !Първоначално написано от dark_sw
То е хубаво да дадеш воля на въображението си , но чак пък толкова ... Не се изхвърляй !
![]()
![]()
![]()
не говоря конкретно за теб, може и така да е прозвучало обачеПървоначално написано от Carmen_Kass
![]()
то тука дънки за 600 лв., потничета за 300, чанти за 700... или някой се прави на интересен по форумите или не знам![]()
Знаеш ти знаеш ! Правят се на интересни , защото няма къде дтугаде да се изфукат с "мнимите " си маркови дрешки !Първоначално написано от zloto
![]()
![]()
![]()
Никога не съм имала полза от маркови дрехи . Най-скъпото ми нещо са кецовете ми за 150 лв. и много си ги пазя. А не виждам защо трябва да спорите това , че някой си се хвали с марковите си дрехи , за които най-вероятно само си мечтае . Всеки може да излъже ! Не правете чак такъв скандал заради едни дънки за 600 лв . и едно палто от мармоти за 1250 лв . !![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
![]()
![]()
a po temata nai-skapisa mi botu6ite 200lv ot tam natatak vsi4ko e pod taq suma ne moga da si pozvolqvam danki ot po 400lv i potnici ot po 100 vzimam tova koeto mi haresva dori da struva 5 lv za6toto ima mn qki potni4eta i teniski .......
az pak hodq s helikopter na u4ili6te i imam palto ot belki![]()