- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Ъъъм...50 кинта са ми дънките от миналото лято-още си ги нося.
besnicataa,земи се осъзнай малко..не парадирай чак толкова с това че имаш 2-3 неща на адидас..и стига си поствала чаршафи!Не ми се разглежда 1 страница по 2 часа..
вие тука сте били мн прости бе...не ми пука кво си мислите може 1 към 1 да е моя с некой друг!!!Ама знам 4е е 100 а не 5 лева тва е разликатаа ае уа
А някои от дрехите които е постнала авторката не са ли мъжки или тя е травестит ...Сори ама или аз не разбирам ... или тя е някво подобие на "Надка"
![]()
indecent ^ само една блуза на Килърлууп (даже дали се произнася така) видях в профила й в импулс... Верно че съм от малкък град и тук няма магазини на Адидас .. Пума и т.н. обаче и Бургас ми е близичко и обикалям само такива магазини (не че си купувам
)
П.С. -> ако си купувам маркови дрехи ще е нещо хубаво а не такива лайна .. мое мнение![]()
престанете да се занимавате с мене и с тая тема СЕЛЯНКИ ок нека дрехите ми да са ментета просто спрете с тъпите си постове...
1000000000-готварска престилкаАе стига с тия комплексарски теми бе,похвалете се с нещо друго.Само ти си знаеш кое колко ти струва освен ако не си ходиш с етикетчето да се вижда цената
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
За дрехи много пари не давам.Пък и не ме интересува колко са ми скъпи дрехите,а колко ме кефят.Защото и без това не нося едни дрехи дълго време.А за кецове,ил сребро бих се поохарчила.
i ko kat edi koi si si kypil d1nkite za 50 ili 20 levakoit iska da paradira da si zaka4i kasovata belejka na vidno mqsto s 1 karfica 4e da se znae
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
[quote="elmosGirl8"]i za kvo pusna temata da se izfukash li ? emi 4estito ve4e uspqПървоначално написано от besnicataa
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Кожено яке 180 лв беше намалено за тва го зех ! дънки най скъпи 55 лв блуза 45 лв маратонки 110 лв
риза 60 лв
гледам да не си давам априте за тва , въпеки че ми се искат скъпи дрехи ама каот нема пари има по важни неща ядене химия ...
4 и 12т. от правилата
ДамммПървоначално написано от cicaaa
химията е по важна......
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
opredeleno ne si kypyvam nai-evtinite ne6ta ot magazinite,no ne davam ludi pari za drehi,naposleduk nai-mnogo sum dala za maratonki - 140lv. :P
От къде да знам.Имам рокли на майка ми,които са стрували доста пари за времето си.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ами който както си го направи :> но има моменти когато и живоат ами и химия не е споко 2 на 2 цикъла сам общо 15 седмции от 19 ми години живот са били химия :> не съм богат за тва така се изразих !Първоначално написано от ~Munika
просто обичам да има скътани пари вианги и за тва не харча ,но и те не ситгат за никаде
сори за офф топика
4 и 12т. от правилата
Значи besnicata аватара с косата ти беше по-хубав.
И не мисля,че скъпите дрешки градят човек,казвала съм го и в предишни теми.Не можеш да си купиш дрехи на "Прада" или "Долче и Габана" ,ако нямаш стил да ги съчетаваш и не ти седят добре.
Не казвам,че имам скъпи дрехи повече от 70-80 за дънки не давам,но имам стила да ги съчетая добре и пак да изглеждам добре.Също аксесоарите за важни,а момичето,което казва,че баща й изкарва по 4 000 дневно носи обеци и коланче за левче( може би също подарък).
И пак го казвам не се заяждам с никой