Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
Цитирай Първоначално написано от bitanem_25.05
Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
А певицата Андреа?

За тези 25 000 бих си купила кола. Ако си земах рокля за бала, поне би била уникална.
samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.
Ами точно така ти само го каза!
Ако го няма баща ти ще бъдеш кръгла 0.
Е не,че сега не си де с тея коментари смешните...
Kragla nula si ti axaxax Tova 4e ti ne moje6 da si pozvoli6 glezotiiki kakvito az si pozvolqvam si e tvoi problem.Plus tova kakvo si tragnala da mi komentira6 roklqta pri polojenie 4e temata hi4 ne e za tova.Ti si prosto edna zavistliva patka,koqto ne moje da mi stapi i na malkiq prast.
Abe mili4ka ti ako ima6 tolkova pari tezi ne6ta 6te ti se struvat bezobidni i dori nqma da ti pravqt vpe4atlenie i nqma da pi6e6 po forumite....znam,4e temata e za tova i vs16tnost ti ni6to lo6o ne si napravila kato si napisala kolko struva balnata ti roklq...prosto napada6 mnogo...