Цитирай Първоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
Цитирай Първоначално написано от Марияяя
Цитирай Първоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
Аз лично не мога да завиждам на някой, който няма сиво вещество в главата си
Да обясня на Марияяя или там както е... момичето не спря да повтаря колко скъпа е била балната и рокля... пусна снимка... и ествесвено всеки си казва мнението за нея... според мен не струва и 250 лв., трагичен модел... това, че не харесвам роклята, значи означава, че й завиждам, така ли? Ограничена логика... просто всички тук се опитаме да й налеем разум в главата, да се осъзнае, че златните кюлчета в трезорите на "тати" не са всичко и да престане да повтаря колко е интелигента, докато не взима отношение в нито една друга тема, освен тези, в които се хвали с какъв лукс и какви маркови неща е заобградена... както беше казал някой преди мен хората, които знаят цената на всичко, не знаят стойността на нищо... а именно тя е важна. Нека плува в долари, евро и марки... нека живее в дворец, ако ще... не е нищо повече от мен
Преди 2 години имах съученичка, на която баща й е пластичен хирург във Вашингтон, а майка й отделно ръководеше собствената им автомивка... сега се преместиха всички в Америка, но исках да кажа, че не можеха да си преброят пачките... за тях левчетата капеха от небето със скоростта на светлината... Анита постоянно ходеше на екскурзии, почивки, носеше прекрасни дрехи, но нито веднъж не я бях чула да разправя "за тази туника дадох 1600 лв.", "не ме докосвай, за тези сенки дадох 170 лв." и т.н.... така че не ми обяснявайте как ако съм на мястото на sexy_glezla ще бъда...... арогантна и егоистична кучка, която смята всички провинциалисти за вредни насекоми
Няма нужда да ми обясняваш каквото и да е.Имам си собствено мнение,на което държа и което реших да напиша и нямам АБСОЛЮТНО никаква нужда.Плюс това тя може да пише в АБСОЛЮТНО всяка тема да казва по колкото си пъти иска и нито ти,нито аз може и ''копче'' да и кажем...А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.За твоята приятелка не мога да коментирам тъй като не я познавам,но едва ли е така,както я представяш.И коя си ти,че ще и наливаш разум?Да те е молила за помощ?И пак-нищо лично към никой!
Както ти можеш да се опитваш да ми обясняваш как деликатно й завиждам (Боже Опази!), така и аз колко дълбоко се заблуждаваш. И мен не ме интересува теб дали те касае колко пари аз бих дала за този боклук. Щом е пуснала снимка на роклята си, не може да очаква всички да я харесат и да започнат да я възвеличават. Не ми харесва нито кройката, нито украсата по нея, нито цвета... и затова й завиждам, така ли... колко малоумно...
Да пише в която тема си иска, мен не ме сърби, да дойде да ми се излае в лицето, нищо няма да промени. Представи си и аз имам собсвено мнение и никога не би ме убедила, че един човек, унижаващ останалите, защото не живеят в столицата на страната, е интелигентен... и да аз съм тази, която си дава мнението, която с присмех и сарказъм иронизира лишените й от грам смисленост постове... щом тя може да ме нарича селянка задето живея в Бургас, така и аз мога спокойно да й вливам здрав разум А за прителката ми... права си, не е така както я представям. Думите са излишни, за да опиша колко прекрасно и всеотдайно момиче е и как не се гордее и не се хвали на всяка крачка с парите на родителите си. Не ме интересува какво работят родителите на секси глезла, баща й ако иска с наркотици да търгува, далавери да върти и с мафията да общува... парите не струват нищо. Както казаха по-напред 90 % от богаташите в България (говорим за тези,които могат да си позволят вили на морето, престои в скъпи хотели, яхти, коли по 100 000 и рокли по 25 000) са се сдобили със състоянието си по лекооооо незаконен път.
Така че на тези, които ме сравняват с дъвката на подметката си, щото съм от провинцията и баща ми не взима хиляди на месец, бих казала единствено да си бият шута и бих им пожелала някой ден да завършат някой някоя бомба в Чечения
Мда,различни хора,различни гледни точки