- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувства
Мии...като видиш човека в който си влюбен,ставаш по срамежлив/а,започват да ти пърхат пеперудки в корема...Абе когато го почувстваш ще разбереш,все някога това чувство ще дойде и при теб ..![]()
+1 мда..то неможе да се опише..трябва да го почувстваПървоначално написано от ...FaShIoN...
![]()
Желязна Девица
Аз лично това усещане,не мога да го опиша![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Болка..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
chuvstvoto koeto izpitvash kato si vluben e prosto...neopisuemokogato go vidish tozi chovek i sqkash neshto vytre v teb se preobryshta neshto strahotno e
pojelavam na vseki da se vlubi istinski i da go useti
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
![]()
ООООООООО, това неможе да се изрази с думи трябва просто да го изживееш!!
![]()
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
+ 1Първоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
Abe vsi4ko trqbva da se izjiveee...S dumi prosto nqma kak da se opi6i i razbere!![]()
![]()
Uspeh4eta na vsi4ki madamki
![]()
![]()
![]()
мм чувствам се слаба..излишни емоций..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ednovremenno na 7-moto nebe i malko trevojno-6tastieto da ne svar6i..
абе нз дали е любов ама като се сетя за този човек изпадам в едно странно състояние нещо като удовлетворение и възторг пък ако го видя ми се завива свят буквално и ми треперят краката и гласа и тва 2 години...жалко че нищо не излезе
Чувствам се жива,летя в облаците,всичко в розово скивам...Луда работа е това,да си влюбен/а...Това е най-голямата лудост.Когато съм влюбена мога да направя всичко за моя човек...Да го глезя,да му обръщам внимание...Да му се отдам изцяло.
![]()
![]()
охоо пак ли ще си изневерявамеПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Първоначално написано от Re5peC7
Ревнивецо,внимавай....
![]()
аз имам обяснение за себе си
просто ми се е случвало да съм много гладен преди да я видя и да мисля само да ям, а след акто я видя да забравя че не съм ял и така да не чувствам нищо, нито глад нито жажда, просто минават безброй часове и не ги усещаш даже как минават, цялото ти внимание е заето от този човек и т ие едно странно все едно нищо друго не съществува... и след това кат осе прибереш да осъзнаеш че цял ден не си ял нищо. разбира се и други неща - да ти липсва, да заспиваш с мисъл за нея, да се събуждаш и първото нещо което правиш е да погледнеш телефона си дали е писала някой смс, да и се обадиш още преди да си станал от леглото... такива неща, ех как ми липсват сега![]()
i az takaПървоначално написано от GameMaster
![]()
kogato si vluoben ti si ''shtastliv'' ti prosto farchish vatreshno i vanshno na nqkade! kogato prosto haresvash nqkoi useshash tezi peperudi vav stomaha az sam na 12 i kato vidq edno momche deto daje i malko mi haresva mi se preobrashta vsichko tova ne znachi che go obicham!
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
Много странно! Не искам да се чуствам така при положение,че знам ,че нищо няма да се получи!![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Ами както се каза онова нещо е чувство, което чувстваш, когато почувстваш, че чувстваш чувството,което никога досега не си чувствал![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ми едно такова странно, като се сетиш за "субекта" и сърцето почва да блъска по - силно, и съм расеян, и не ям, и само пуша, и накрая винаги ме хваща разтройството![]()
![]()
![]()
много е гадно...
Но извън кръга на шегата, чувствата не се описват, а се изпитват!