.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    Франция ; В. Търново

Проблем С Коленете

Значи немога да разбера дали е от това ,че раста ,но ме болят често коленете - вече стана почти 1 година и няколко пъти ми се е налагало да земам хапчета против болка. На 15 съм и ,когато се застоя за около 5 минути ,след като тръгна да вървя и лявото коляно страшно ме заболява - казвали са ми че е от ставите защото раста (а и сам с вроден проблем на кракат варвя на вътре демек към десния с него и имам операции и на 2 крака - на ахилесовите сухожилия)

Ако на някои му се е случвало да каже какво е правил ,а и сега на Лято трябва да ходя на Ортопеда ,защото стават 3 години от операциите ,ама не искам пак да ми са налага нещо тежко

Град
    Ha MopeTo (sun)
    отиди на лекар-може да е от всичко, от порастването,от операциите ...
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Голям фен Аватара на FantaMen
    Аз имам същия проблем но не от операция(слава Богу) Вратар съм и пазя на твърда настилка и за това.Много често става но просто от самосебе си минава.Дано да се оправиш че на стари години не те мисля!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еми .. на мен ми се е случвало нещо подобно Детски артрит .., но няма да те плаша едва ли е като моя случай.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си