- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Букаке опит или мечта ?!
Има ли момичета, които са правили букаке и харесва ли им мисълта за букаке.![]()
Quod me nutrit me destruit
Ам ако ми обясниш какво е това, може да ти отговоря![]()
И аз това питам? Явно съм задръстена относно тая тематика..Първоначално написано от ville baby
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
хахахах кво стана веееееееееее
никой ли не знае кво е тва букаке хахах
нали сте мноо начетени и ебливи вееееее
с две думи тва е когато повече мъже се изпразват върху вас (глупави дами) и нищо повече от това, просто и чисто изпразване![]()
![]()
![]()
Толкоз много момчета, а толкоз малко живот!
I won't deny it I'm a straight ridah
You don't wanna fuck with me
Има в предвид "bukkake".Потърсете и вижте какво е сами!......![]()
![]()
![]()
Букаке - Групов секс, при който всички участници се празнят върху 1 човек, например 20 мъже и 1 жена, която е легнала, а мъжете се празнят върху нея един след друг.
Тва сме го правили още преди години!![]()
![]()
Толкоз много момчета, а толкоз малко живот!
I won't deny it I'm a straight ridah
You don't wanna fuck with me
Първоначално написано от Fuckin_Crazy
Ам ти си била голяма мръсница е![]()
![]()
![]()
![]()
На 14 си нали, мн добре владееш материала![]()
тъпа тема ,а умните форумци наредени.бахти идиотщината
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Интересно че повечето момичета не знаят, какво е това и на мен като момче ми е интересно, какво ще напишат.![]()
Quod me nutrit me destruit
Не ми изглежда особено приятно, даже може би ми е малко противно.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не,не бих правила!Супер тъпо!
![]()
to kato si devstven i v y6ite nema kak da ne ti e protivnoПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
В щата Плаково букакето е народен спорт!
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Звучи гадно....![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
ТЦ. Не си падам по такива работи. Или в мен ( в презерватива) или някъде настрани...
"bukkake" Няма нищо общо с това вашето "повече от 1 човек свършва върху теб"! Това е нещо отвратително! Няма как да го кажа за да прозвучи по-добре затова ще го давам направо!
Това е когато участниците в секса ходят по голяма нужда 1 върху друг докато го правят. Има различни варианти разбирасе но като цяло е това. Това е можеби наи-гадното нещо което съм виждал. До него бих наредил само "puke alcoholics" но не препоръчвам на никои да го гледа!
П.П.: Не мисля че дори автора е запознат достатачно с това за което пита... такаче най-добре да не пуска такива теми. Глупаво е да питаш за нещо което дори ти самия незнаеш какво е!
всеки казва Не
никой не знае какво е![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Правила съм го ,когато опитах как е тройката...и тогава ме направиха като "снежанка".Не е толкоз зле и противно.