.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Харесва ли ме ?

Iskam da pomolia za savet
    Haresvam edno mom4e ot moq klas i mislia 4e i toi me haresva no nz v 4as po nqkoi pat zabelqzvam 4e me gleda dori nqkolko pati(ne sa malko)
    si zasi4ame pogledite toi me gleda az nego za6to i toi ne si otmestva pogleda zatova az parva go pravq nz dali me haresva a mn se nadqvam molia vi kazete mi sa6to kak da postapq ako naistina me haresva za6toto mislia 4e nqma da napravi parvata stapka

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Е .. Поговорете излезте я кафе кино пастичка .. тва онова ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Тъй кат0 не съм нито врачка нито нищо (съмнявам се някой в този форум да е) НЕ МОГА да ти кажа .. Аманн значи !! .. Като искаш да знаеш говори с него .....
    just a kid۵

Град
    Varna
    ами първо опитай се да разбереш дали наистина те харесва, после се посближете, контактувайте повечко и ако той пак не прави "първата крачка", направи я ти, няма нищо лошо...

а за гледането - може да те харесва, може и не... (в това съм се убедила :/)
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Тъй кат0 не съм нито врачка нито нищо (съмнявам се някой в този форум да е) НЕ МОГА да ти кажа .. Аманн значи !! .. Като искаш да знаеш говори с него .....
    аз съм врачка ама в мъжки род
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    40 Miles from the Sun
    Или имма някви симпатии към теб, или си му много интересна с нещо, нека се надяваме, че е нещо хубаво. :Д

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    аз съм врачка ама в мъжки род

Ние цялата рода сме си врачки.

мм...Поразпитай приятелите му от вашия клас и тогава ще разбереш пък после...кафе,купончета всичко ще е на 6
    My heart is broke but I have some glue

Мега фен Аватара на Chacho
    Според мен те харесва.Не виждам друга причина да те гледа често.Ако го засечеш още няколко пъти да те гледа дълго и безпричинно - сигурно има нещо.Направи ти първата крачка, ако не я направи той.Покани го да излезе с теб

Ем поговори с него. Може да не казваш директно ако искаш как се чустваш спрямо него ами примерно питай го дали иска пеша да си ходите след даскало, на кафе да отидите някой път и лека полека ако усетиш че има симпатия към теб настъпвай . Само внимавай защото тия връзки м/у хора от 1 клас ... гадно се получава ако се разделите , а то много често става поради омразване не че искам да те настройвам. Успех!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    начи човека не те аресва, просто му е скучно в час и се чуди кво да прави, а ти ако имаш голямо деколте ше зяпа тебе няма да гледа Цеца дето нема цици
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    питай го..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен
    олеее като бях в 4-ти клас още помня как с 1 момче по цял час се зяпахме и накрая така и не разбрах дали ме харесваше щото никой нищо не направи по въпроса та...можеш да поразпиташ някой приятел, който е по-близък с него или пък да започнеш да се закачаш с него и ако ти отвръща значи те х. :P струва ми се, че не си особено голяма. иначе ако беше, бих те посъветвала да го причакаш гола зад някой ъгъл и да му се нахвърлиш като дойде и ако не се възпротиви, всичко е ясно

Лелее бахти въпросите!!Ма ние от де да знаеме дали те харесва бе!!Освен да ходиме да го питаме??А?
    Най-добре си поговорете двамата кажи му,че ти го харесваш,пък той ако не те харесва..майната му!!Шанс
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Повече от фен
    ami sigurno ima interes k1m teb 6tom te gleda,dopada6 mu oba4e kolkoto i da te haresva ako e sramejliv ti poemi iniciativata i naprimer go popitai,,za6to me gleda6,,? a ako toi te popita,,za6to ti me gleda6,,?mu otgovori ,,6toty si slad1k,, :P
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

ami nz proveri...ponqkoga gledam nqkoi za6toto e mnogo sladyk,no ponqkoga gledam dadeno mom4e,za6toto mi e otvratitelno grozen..gledam go za da svikna s fizionomiqta mu...dori i da si gotina ne moje da si takava za vsi4ki...vse nqkoi 6te kaje 4e si grozna,dano oba4e da ne e izbrannika ti.. ako skoro ima6 rd go pokani...ako po slu4ainost se ozovete samo 2mata v nqkakvo pome6tenie go zagovori za ne6to seriozno(primerno ostavate sami v klasnata staq prez golqmoto mejdu4asie)..badi otkrovenna no zav1rji interesen razgovor,koito 6te haresa i na dvama vi! ili go pokani na kafe s predtexta 4e toi ti se struva nai pekaniq 4ovek v klasa... ako ste nqkade 2mata ili pove4ko hora i nqkoi se zaqde s nego ti go za6titi...mn 6te e smelo ot tvoq strana(vapreki 4e az postoqnno go pravq po navik...) zal1ji go ponqkakv na4in...
    ...just you hit me, if you dare...

аз мисля 4е ти по-добре знаеш от нас дали те харесва...но той знае най-добре -поговори с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си