Цитирай Първоначално написано от XceSS
Доколкото разбирам проблема ти идва от това че нямаш пари.Ами започни работа.Вашите не са до теб, така че не могат да те контролират, което означава че ще си вземаш бележки и ще отиваш на даскало за важни дни, колкото да те оформят.Останаха 2 месеца до края така че...
Живея с нашите в тъпото ми село, и нямам 16 г и не мога да работя ;/
Иска ми се ама май няма да стане тва лято

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
и какво му е толкова на общежитието?Нали има врати с ключалки...нашите биха ме пуснали,ако опираше до това,а и аз самата бих отишла там,щом не мога да си позволя квартира..Освен това идеята за работа не е лоша,но мисля,че е най-добре да почнеш през лятото.Колото и малко време да остава до края на годината,сега е моментът на оформянето и с работата няма да смогваш да се подготвяш добре,дори и да пропускаш тъпите часове(макар че и по тях се оформя-говоря за физическото,рисуването и музиката)Успех!
Хахаха, ти явно не си влизала в общежитие! Такъв ужас е направо не ми се говори. Навсякъде мизерия, не можеш
да се изкъпеш като хората, пълно с цигани, много се краде! Не не! Наистина го обмислях, но просто няма
начин, най-много да ме ограбят там.
В гимназия съм и нямаме рисуване и такия работи, абеееееееееее не ми пука за даскалото
общо взето все ще го оправя ?!?! (

Мерси за съветите много! Мен ме беше страх най-много, че ще ми се пропилее лятото на село, щото все пак сега съм на даскало и всеки ден съм в града и не ми е проблем излизането, там имам с кой горе долу......, просто няма да издържа сама лятото! Все пак наще пак ще ме пускат, но няма да е често, и те каквито са със стари селски разбирания... Напрао кво да кажа вече. Не намирам никакъв смисъл ;(