- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако сте на мое място???
ам значи..преди броени минути разбрах че момчето с което сам в момента е правило секс с друго момиче...по принцип нещата с нас стоят така..тои не е от българия тук е за да играе волейбол на 22 години е и е само заради волейбола тук...ам той ми беше първото момче(сексуално) в продалжение на 2 месеца редовно се виждахме (предимно връзката ни се градеше на секса и мене и него това ни удовлетворяваше) аз винаги съм му казвала че ако иска секс с други момичета нямам нищо напротив..но днес разбирам че е спал с друга която даже и я познавам...след 3 дни тои си отива в неговата държава за около 5-6 месеца...катоси дойде мн ясно че няма да сме заедно...не искам а и няма да мога толкова много време да го харесвам че да го чакам...както споменах тои ми е първи и единсвен за сега..и много много се ядосах за това момиче..утре ще се видя с него..поне така се разбрахме но да ходя ли на срещата или да не ида и повече никога да не се срещна с него...да се поддам ли на желанието ми да съм с него...или да не потъквам достойнството си и да му го върна..в смисъл много ще е тъпо той да е правил секс с друга и аз пак да тичам при него.Аз го попитах дали наистина е правил секс с другата и тои не отрече ..призна си ми.Аз в последно време също му изневерих с 2 момчета но само целуване не секс,чувствам някаква несигурност в него.Мисля че той ме използва само заради секса до някъде го оправдавам защото спорта е на първо място за него...между нас няма любов..моите чувства се доближават до любовта но не е...таа нз какво да правя..много много много сам объркана...да ходя ли утре или да го оставя да чака..?плс кажете ми
Аз мога!
е нали уж не ти пукало че спи с други момичета,а сега ти запука. А пък и връзката ви се гради на секс както каза, къв ти е проблема тогава ?!?!
Уж не го обичаш.. пък ще отмъщаваш....![]()
Съгласен съм нали уж само секса ви е задържал...Това до някъде не значи че въобще си го харесвала...Просто секса те е задоволявал и ти сигурно си се лагала...Ако бех на твое място нищо нямаше да му кажа освен да го напсуам яко...Се пак анархията рулира...Или да му запаля апартамента...(ЧЕСТИТО В САЙТА ВЕЧЕ ИМАМЕ И БОМБЕН ТЕРОРИСТ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
PatkoPatkov да така е ...но както казах аз имам някакви чувства кам него..просто конкретния ми въпрос е какво да правя да се виждам ли с него утре или да го оставям да ме чака...така или иначе той в сряда си заминава...демек... да си направя ли кефа утре като забрва че е е*ал с друга или да послушам достойнството си...щото утре може да е с мене други ден с друга(той може да има хиляди момичета целия град е откачил по него снимат се с него..постояно му званят пишат и т.н. това ме влудява)
Аз мога!
abe momi4e mn si obarkano opredeleno da znae6ili si s nego za sexa ili ne ne moga da te razbera kakvo iska6 ot 4oveka
![]()
Изобщо не се занимавай
П.П:И двамата сте келемета
Еми щом е само за секс,няма за какво да го търсиш повече.Остави го да си ходи по живо по здраво...И евентуално някога ако реши пак да се чукате нека да ти каже,пък ти вече си преценяш дали ще искаш пак.А относно това,че ти е бил първия-ти така си решила,той да ти е.Така че сега няма за какво толкова да съжаляваш
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Carmen_Kass той утре 100% ще иска секс..ама аз нзз какво да правя именно за това пиша тема тук за помощ......от една страна кво има толкова за мислене аз му изневерявам и той на мене аз му казвам че нямам против секс с други да си прави и без тва повече в близко бъдеще няма да се видим що да не си направа кефа за последно..но от друга...умирам от ревност искам да съм единствена...и докато спя с него ще си мисля за тая другата....офф побярквам се ...моляяя ви помагайте...
И мерси много за отговорите...
Аз мога!
Е,нали уж си нямала против да практикува и с други?Отиди си на срещата и му обясни,че всичко е до тук.нали и без това,само секса ви е задържал?
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
ti sama se 4udi6 kakvo da pravi6 no da ti kaja tva samo ti si go re6ava6 i si precenqva6 kakvo da pravi6 kolkoto i saveti da ti davame....a da ti kaja spored me e po-dobre da ne hodi6 ...no preceni i napravi kakvoto misli6 za dobre
poludqvammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm abe tolkova sym obyrkanaaaaaa neznam kakvo iskam..izlizam s 3 momcheta i pak ne znam nishto...bqh reshila da go preebvam utre i sega se razubedih vsqka sekunda sam s razlichno mneniee...leleeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
Аз мога!
ми самоубии се![]()
My end
It justifies my means
I'm given time to evade
It justifies my means
THE END OF THE ROAD!
haha da we kak li pak i da ne se samoubivam...jivota ne e svarshillllll samo zardi edno momche........haha obicham jivota i ot utre pochvam da mu se naslajdavam poveche i ot sega...basiiiiiii poveche nikoga nqqma da placha zaradi momche........ot sega natatyk nqma da mi puka...otivam utre prava edin sex kato za psoledno..i go pomnq s dobrokolkoto do kurvata s koqto se e ebal...she popitam s koi drugi se zanimava i she i go vyrna...haha VUZMEZDIEE
![]()
Аз мога!
хм....това се искаше да се чуе...и един последен съвет...ЗАЕБИ ГО![]()
My end
It justifies my means
I'm given time to evade
It justifies my means
THE END OF THE ROAD!
hmm em ako go zaeba prez ostavashtite 3 dni she se e*e s onaq... :S
Аз мога!
абе споко бе ко ти пука нали уж си го заебавала?
My end
It justifies my means
I'm given time to evade
It justifies my means
THE END OF THE ROAD!
FakeyFake e da ama ima li smisal utre da stoq u nas i d ami e gadnooo ili da s am s nego za posledno i da si prekarvame super...
Аз мога!
toku 6to si otgovori sama :P qvno ti se iska pove4e da si napravi6 kefaПървоначално написано от peytons
![]()
no_name_girl da prava si...sega go osaznah mersi mnogo![]()
Аз мога!
molq :P uspeh milaПървоначално написано от peytons
![]()
![]()
pone si izkarai dobre kato za posledno
Щом връзката ви се гради само на секс, а и ти също си му изневерявала, не виждам какъв ти е проблема...![]()
Хаха ей тва е да не знаеш кво искаш.....Казваш му ако искаш чукай други,а после ревеш,че не си единствена!По-добре отивай си прави кефа,така или иначе знаеш за кво сте заедно,няма кво да ти пука!
![]()
(предимно връзката ни се градеше на секса и мене и него това ни удовлетворяваше) аз винаги съм му казвала че ако иска секс с други момичета нямам нищо напротив
Това горе го казваш ти !
А аз ти казвам че си изключетелно малоумна и неориенитирана мойто момиче!!! Ти хем така-хем онака!TctCTtc![]()
SEX NA EKS!