- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Концерта на Twisted Sister
Хора да ви кажа аз съм запален по тоя стил музика от около 3 години-3.5 най-много...Бил съм на много концерти до сега но този предусещам че ше е брутален...За тези,които за първи път ще са на истински рокерски концерт нека да дам няколко съвета :
#1:ТОВА Е НАЙ-ВАЖНИЯ ЗА ВАС СЪВЕТ...НАПИЙТЕ СЕ КАТО СВИНЕ...НО НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО АЗ ИМАМ НЯКОИ ЛОШИ СЛУЧЕИ..ЕДВА ЛИ ИСКАТЕ ДА СЕ ОЗОВЕТЕ НА 50 КИЛОМЕТРА ОТ ЛОВЕЧ С НЕКФА 18-ГОДИШНА В ТРАБАНТ С АМФЕТА И СЕКФИ ПУМИИ КОИТО ТРЕЗВЕН НЯМА ДА УПОТРЕБИШ...
#2:ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ...НО АКО СЕ СТИГНЕ ДО БОЙ БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧЕ ИМА МНОГО ЗДРАВИ РОКЕРИ И МЕТАЛИ...И ТОВА ГО ЗНАМ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ
#3:БЪДЕТЕ ГОТОВИ НА ВСИЧКО!НАЙ ВЕЧЕ ДА БЯГАТЕ ^^^^^^^
ПОВЕЧЕ НЕ МОГА ДА ВИ КАЖА..ОСВЕН КЪСМЕТ С ОЦЕЛЯВАНЕТО![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
Напиването далеч пък не е най-важно![]()
Много далеч съм от тая музика, ама пък си прекарвам супер![]()
Иначе последния път като се биха едни то май беше приятелски бойче се смяха нещо.
п.с. Там Смееееееее
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Хм... аз преди концерт нито се напивам, нито се бия, нито имам проблеми с оцеляването.![]()
oh ne znam predi 2 godini na edin koncert 6tqha da me sma4kat
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Чудя им се на такива хора... вие какво, отивате на концерт за да имате повод да се напиете или защото се кефите на музикатасамо биричка, това е
![]()
бе да става квото ще....аз ще съм там и ще си прая кефа !
;]
Е точно заради такива като теб брато мразя метълите![]()
И заради тея, дето правят зулумите де. ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Егаси глупавите съвети.
Това да не ти е купона на съседката отгоре? Егаси.
Важното е да си изкараш яко. ^^
Ако си ядосан, можеш да си го изкараш на някой.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
I Wannaaaaaaa Roooock!![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Nqkakyv smeshnik s klounski grim, teniska na Slipknot shte dava "syveti kak da si prekaram na koncert na Twisted Sister...
Ne mojesh li da si namerish neshto po-interesno s koeto da si zapylvash puberskite godini. Nedorasli metylistcheta.... samo da se pravite na interesni.
Na koncert nito trqbva da se NAPIESH KATO SVINQ, vinagi shte si izkarash qko ako otivash zaradi bandata i nqma nujda da se biesh s rokeri, nai-malko pyk da bqgash. Ebasi debila...
Аз ично ако отида на концерта ще отида се кефя на групата,а не да се бия или напивам!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Килл тхе метал сцум!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()